Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

"...ale i tak go lubimy - bo kojarzy się nam ze złotymi czasami filmów na VHSach."
http://www.joemonster.org/art/19070/_Z_szacunkiem_do_drewna_czyli_Steven_Seagal_ rozebrany_na_drzazgi
Nie przepadam ze takimi artykułami...

prof_mateusz27

Zdjęcie 16-letniego Seagala - tego jeszcze nie widziałam.

''Ale Seagal rozebrany na drzazgi''? Coś podobnego jak ostatnio na fwebie było.

prof_mateusz27

Widziałem tu już kiedyś, oczywiście głupi artykuł :)

anonim7

''Rypał ją niczym wytrawny drwal - dziewczę szybko zaszło w ciążę.'' <--- skąd oni takie teksty biorą? O_o

karoman4

Zapewne ze swojej pożal się Boże tak zwanej "głowy", ten kto to napisał pewnie musiał wstać o świcie, żeby wymyślić coś tak genialnego.

anonim7

Ale same porównania są... nawet nie wiem jak to określić.

karoman4

To miało zapewne nadać artykułowi humorystyczny wydźwięk, wg mnie z nieudolnym skutkiem.

anonim7

Ale drwal nie rypie tylko rąbie.

karoman4

,,Rypał ją niczym wytrawny drwal ,, -dobre ,mocne ! Zupełnie jak bym szłyszał Hejvę .

bradock

To w tym artykule tak napisali.

karoman4

No wiem że to napisali w tym artykulę tylko takie teksty kiedyś pisał jeden z użytkówników co potem zablokowali .Przypomina mi to jego stylistkę .On miał talent do pisania takich ciętych ripost .

bradock

Ale z tego co wiem, to on jest fanem Seagala i raczej wątpię, żeby napisał o nim takie rzeczy. Sobie poczytaj. Brak szacunku dla Stevena wylewa się z tego artykułu.

karoman4

Ale ja nie mówienie o braku szacunku do Stewena tylko ten tekst był śmieszny .I nic wiencej

bradock

Wiem i rozumiem.