Właśnie też widziałem na torrentach. Jutro napiszę dokładnie o co chodzi.
Ale z tego co znalazłem, ( imdb.com ) Seagal kręci jakiś serial "Southern Justice" gdzie grany przez niego bohater nazywa się Elijah Kane (czyli dokładnie tak jak pisze w torrentach) Napisane jest tam, że narazie jest 13 epizodów. Więc albo to jest pierwszy albo jakiś prolog (pilot) do serialu.
Pozdro
Deadly Crossing to prawdopodobnie 2 pierwsze odcinki serialu True Justice (dawniej zwanego Southern Justice). Pierwotnie produkcja miała być zrealizowana jako serial. Teraz podobno ma zostać wypuszczona jako zestaw 6 filmów z przeznaczeniem na rynek dvd.
Deadly crossing to podobno pierwszy film z zestawu obejmujący 2 pierwsze odcinki serialu.
Poniżej macie link do tej informacji
http://www.thefilmpilgrim.com/reviews/deadly-crossing-dvd-review/1073
Wszystko to wynikło przez to, że żadna ze stacji podobno nie chciała emitować gotowego serialu, więc przemontowano go i zrobiono z niego 6 filmów dvd.
Chociaż przyznaję się, że słyszałem również wersję jakoby Deadly Crossing był pilotem lub prologiem do serialu, więc to co podaję nie jest w 100 % pewną informacją. Myślę, że trzeba poczekać i zobaczyć co z tego będzie
Wszystko to wynikło przez to, że żadna ze stacji podobno nie chciała emitować gotowego serialu, więc przemontowano go i zrobiono z niego 6 filmów dvd......jeżeli to prawda to nie dziwie się że żadna stacja nie chce go wyemitowac bo poprostu jest taki sobie po tym "pilocie" spodziewałem się nieco więcej a tu spotkało mnie rozczarowanie zresztą jak zwylke ostatnio .Seagal przeplata dobre w miare fimy ze słabiutkimi i dopuki bedą to filmy na dvd nic w tej kwesti się nie zmieni a szkoda.....