Aktor z mojego dzieciństwa, "Nico " ten film był świetny, zapadł w moje pamięci, potem "Wygrać ze śmiercią" - myślę że Steven powinien popracować nad swoja figurą bo jest puszysty, starszy od Van Damme tylko o 8 lat i jako aktor w filmach karate powinien wyglądać, mieć sylwetkę. Albo zmienić gatunek filmowy, może na komedię, co myślicie ?
Bo coraz więcej je :D. A tak serio to mógł by popracować na sobą i serio dobrze by mu to zrobiło. Przy takiej masie jak by poćwiczył na siłce mógł fajnie wyglądać
Wogóle czemu w latach 80 nie ćwiczył na siłce ? Wtedy była moda na napokawanych fighterów w kinie :Schwarzenegger ,Stallone ,Van Damme ,Lundgren itp Z kolei sam nie wiem czy Chuck jest napakowany ? Trochę mieśni ma ale nie aż tak duże jak np Van Damme a są podobnego wzrostu .
nie ćwiczył, bo do aikido nie potrzeba mieśni tylko spryt, a mięśnie by go jeszcze spowolniły
Van Damme też miał ładne i duże mieśnia a był bardzo szybki .Ale Lundgren z kolei wydawał się jednak wolny , miał duże muskuły i to też nie pozostało bez wpływu .A Chuck też był umieśniony czy raczej nie ?
Wiem ,widziałeś z nim król kickboxerów ? A teraz leci Adamie na tv4 strzelec wyborowy z Dolphem .Warto ogladać ,bo to solidny film akcji .