Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Nienawidzę tego aktora kompletne Dno! Na obojętnie jakim filmie z nim w roli głównej zasypiam ocena 1/10

Joker12

Widocznie nie lubisz filmów sensacyjnych. Swoją drogą mógł byś mi coś wyjaśnić po co oglądasz jego filmy jak ich nie lubisz nie szkoda ci czasu?

Joker12

Też nie przepadam za tym aktorem, nie potrafi wyrazić emocji na ekranie, żadnej porządnej roli z "charakterem", dla mnie jego filmy to typowe głupie sensacyjki które puszczają na Polsacie żeby mieć zapełniony czas antenowy i nic więcej.

mohikanin

Ale co rozumiesz przez ,,dla mnie jego filmy to typowe głupie sensacyjki które puszczają na Polsacie'' to co na TVN czy TVP puszczają lepsze? jak nie lubisz tego gatunku to go nie oglądaj. Ja też mogę zacząć krytykować aktora występującego głównie w musicalach tylko dla tego że nie przepadam za tym gatunkiem filmowym i co to będzie mądre ?

frycek49

Zgadzam się z frycek, zresztą moim zdaniem o gustach sie nie dyskutuje, każdy ma inne upodobania, a jeżeli nie lubisz tego aktora to nie musisz oglądać jego filmów, nie ma żadnego przymusu więc nie wiem w czym problem. Pozdrawiam :) a i co do dyskusji na temat jego filmów, jeśli się nie interesujecie nim i jego filmami to nie bierzcie się za komentarze.

mints

Ja też nie wiem w czym problem, Filmweb to forum gdzie opinie wyrażają także ludzie mające odmienna ocenę o danym aktorze/filmie niż pozytywne więc będę tutaj wyrażał swoje opinie bo nikt mi nie zabroni i mam na to ochotę. Raz piszesz, że o gustach sie nie dyskutuje a na końcu piszesz "jeśli się nie interesujecie nim i jego filmami to nie bierzcie się za komentarze"...(no comment) Nie muszę oglądać filmów tego typu to prawda, ale czasami warto zobaczyć filmy z nielubianego gatunku żeby znaleźć chociaż ten jeden który będzie fajny. Znajdzie się nawet nie jeden, bo mam parę ulubionych sensacyjnych ale ten aktor na pewno w żadnym z nich nie zagrał. Co do Polsatu to podałem to jako przykład, chociaż wiem, że są też filmy sensacyjne na TVP lub TVN ale moim zdaniem to właśnie Polsat wyświetla ich największą ilość.

mohikanin

,,Ja też nie wiem w czym problem, Filmweb to forum gdzie opinie wyrażają także ludzie mające odmienna ocenę o danym aktorze/filmie niż pozytywne więc będę tutaj wyrażał swoje opinie bo nikt mi nie zabroni i mam na to ochotę.''

ale na forum się też dyskutuje i ja mam ochot teraz sobie podyskutować :D

,,Nie muszę oglądać filmów tego typu to prawda, ale czasami warto zobaczyć filmy z nielubianego gatunku żeby znaleźć chociaż ten jeden który będzie fajny. Znajdzie się nawet nie jeden, bo mam parę ulubionych sensacyjnych ale ten aktor na pewno w żadnym z nich nie zagrał.''

widocznie nie natrafiłeś na dobre filmy z tym aktorem a ma on ich kila Liberator (seria ), Nieuchwytny, Nico ,Szukając sprawiedliwości , wygrać ze śmiercią, Wybraniec śmierci , Mroczna dzielnica a pozostałe to raczej dla fanów gatunku i możesz se je odpuścić

,, Co do Polsatu to podałem to jako przykład, chociaż wiem, że są też filmy sensacyjne na TVP lub TVN ale moim zdaniem to właśnie Polsat wyświetla ich największą ilość.''

niestety ale martwiące jest to że ta duża ilość coraz mniej przekłada się na jakoś kiedyś dawali lepsze filmy sensacyjne niż teraz

mohikanin

OMG.. troszke sie nie zrozumielismy, ale ja nie pisze tutaj zeby sie z kims klucic, czy przekonywac ze to ja mam racje. Ja do Twojego gustu nic nie mam, jakie filmy Ci sie podobaja czy jacys aktorzy to Twoja indywidualna sprawa, i ja Twoje zdanie szanuje. Bardziej chodzilo mi o to ze jesli nie lubisz tego aktora czy jego filmow, i nie bardzo sie tym interesujesz, to znaczy ze na takie tematy masz troszke mniejsza wiedze niz na temat fimow czy aktorow ktorysz lubisz. I stwierdzenie ze, nie ma zadnej roli z charakterem jest troche nie na miejscu. Pozdrawiam :)

mints

Ja nie lubię tego aktora ponieważ w filmach z nim jest tylko kałach i pieść za grosz fabuły, a sensacje lubię szczególnie z Nicolasem Cage np Twierdza, Pan życia i śmierci , takie filmy zasługują na pochwałę, ale racja każdy ma swój gust.Pozdrawiam:D