Ale aktor kina akcji nie musi być w tym kerunku mistrzem ale powinien wykazywać się chociaż minimalną mimiką twarzy a on nawte minimalnych wymagań nie spełnia. Patrze w jego nagrody i wszystkie to maliny co za ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Kompletne dno aktorstwa.
Może i w swoich wcześniejszych filmach fajnie się bił na ekranie (i nawet jak przeglądam ciekawostki zna aikido, czarny pas w judo, karate i kendo, naprawde robi wrażenie!! Wielki plus) ale teraz zrobił się z niego stary piernik. Kiedyś kopał, skakał, jakieś obroty i coś tam a teraz to tylko może z placka kogoś po twarzy walnąć, bronią pomachać i tyle. Tylko się turla po ekranie. Facet niech siedzi w domu wnuki (jak ma) niech bawi albo gotuje byle nie robił filmów ze swoim udziałem.
Nie zmienie zdana że jest złym aktorem, to że jest znany nie czyni go dobry aktorem. Ale nie przecze że wiele zrobił dla kina akcji, filmy które wymieniłeś jako dzieciak oglądałem z zachwytem ale teraz dorosłem i widze przepaść między jego warsztatem aktorskim a innymi aktorami, zwyczjnie jest cienki. Kiedyś-tak, dzisiaj-nie. Sam napisałeś że upadł i ja pisze że jest za stary żeby się podnieść, za duża konkurencja młodych, sprawniejszych (chociaż to nie ma znaczenie teraz sceny walk robią kaskaderzy, niestety), nieogranych itd. Nie ma szans na wyjście z dołka wg mnie. Koniec. Czas na emeryture Panie Seagal. A co do przekleństw to przepraszam że dałem się ponieść emocjom.
Kolego Seagal ma swoje lata, ale filmy nie ma najgorsze powiedz mi czy w Kill Switch się nie bił??? nie powiem kilka filmów to nie wypaly ale miał też swoje 5 minut
W Kill Switch bił się? Jakoś nie zauważyłem. Były sceny walk, ale bynajmniej nie z jego udziałem tylko dublera,jak z resztą w wielu innych jego filmach. Seagal za bardzo tyłka nie lubi ruszać skoro nawet do sceny, w której trzeba podbiec i wsiąść do samochodu potrzebuje zastępstwa.
Pan T: Od razu widac jaki z ciebie pajac@@Do bani to ty jesteś!! Same maliny??? Stallone am 3 razy więcej ich a każdy prawie aktor ma ich wiele-idźże se oglądaj z Farellem nowe filmy kretynie jak ci sie Stefgek nie podoba. Zobaczymy jak ty będziesz się ruszał w jego wieku-owszem ma teraz kryzys jednakże niedługo wyjdą Driven to kill i The keeper to zobaczysz na co stać tego 60-latka.. bo jakos inni aktorzy tez Za ruchliwi nie są... OD RAZU WIDAĆ ŻE NIE MASZ POJĘCIA KIM JEST SEAGAL-PEWNIE NIE WIEDZIAŁEŚ NAWAET ŻE JEST MISTRZEM SZTUK WALKI ale to juz twój problem kolego-poprostu się ni znasz, idź walic gruchy na filmach Billa Murraya nowych, i iinych ,,ruchliwych aktorach". A Schwarzenegger, stalone, JAKOŚ TEŻ NAJELEPIEJ SIĘ NIE PORUSZAJĄ, WIĘC JAK O sEAGALU DOWIADUJESZ SIĘ Z CIEKAWOSTEK TO IDŹ oglądać filmy z HBO tam dopiro shity idą... i obejrzyj sobie za niedługo Drven to kill oraz w szczególności The keeper-Ochroniarz-tam nie będZie dublerki-Seagal w wywiadzie mówił że skończył z tym i myśle że od tych filmów zaczyna piąć sie w górę..i jeszcze niejedno pokaże...
Po twoim poście widać że to jesteś pajac, debil i popierdoleniec.
"PEWNIE NIE WIEDZIAŁEŚ NAWAET ŻE JEST MISTRZEM SZTUK WALKI... WIĘC JAK O sEAGALU DOWIADUJESZ SIĘ Z CIEKAWOSTEK..."
A to że dowiedziałem się że tego że zna różne sztuki walki z ciekawostek to źle?? Co za debil!! Napisałem że to wielki plus i byłem miło zaskoczony i miło mnie zaskoczyło to że tak bardzo jest zajęty prpagowaniem sztuk walki i to że zna japoński (a z tego co słyszałem to bardzo trudny język). Durniu napisałem że kiedyś robił lepsze filmy a teraz robi Gówna. A aktor z niego żaden to każdy widzi, jest sztywny ale jak pisałem aktor kina akcji ma dobrze wyglądać i bić się na ekranie, baranie. Może i jeszcze niejedno pokaże (czego mu życze) ale jak dalej będzie robił odpadki to gówno pokaże i niech lepiej wtedy da sobie spokuj!!
,,Do bani aktor, dno aktorstwa, odpadki!!"
-PAN T -ty stary rowerze o co ci chodzi??? Odpadki to są aktorzy z M jak miłość,Mody na sukces i American Pie a tymczasem ty obrażasz jedną z najbardziej znanych gwiazd hollywood która podobnie jak wiele innych na starość upadła...
,,Ale aktor kina akcji nie musi być w tym kerunku mistrzem ale powinien wykazywać się chociaż minimalną mimiką twarzy" -tutaj zupełnie nie wiem o co ci chodzi. Jeżeli oglądałeś Na zabójczej ziemi , W morzu ognia, Mroczna dzielnicę, Wygrać ze smiercią czy Wybrańca śmierci to powinieneś dostrzec doskonałą mimike Seagala{nie często widze aktorów w nowych filmach którzy potrafią z takimi emocjami operować jak kiedyś Seagal czy Bruce lee) a jeżeli chcesz mi wmówić że seagal nie zmienia wyrazu twarzy to chyba jakiś nowy tandetny film z nim oglądałeś{co do tego się zgodzę) obecnie nie jest najlepiej, ale podobnie Chevy chase wygląda jak pączek teraz i wielu innych także.
,,Patrze w jego nagrody i wszystkie to maliny co za ŻENADA!!!!!!!!!!!!! Kompletne dno aktorstwa. " -haha a który aktor nie ma malin??? Seagal w porównaniu do innych ma ich niewiele. Dodam ci że ostatnio za Indiane jonesa 4 Ford dostał maline i co w związku z tym??
,,A to że dowiedziałem się że tego że zna różne sztuki walki z ciekawostek to źle?? Co za debil!! Napisałem że to wielki plus i byłem miło zaskoczony i miło mnie zaskoczyło to że tak bardzo jest zajęty prpagowaniem sztuk walki i to że zna japoński (a z tego co słyszałem to bardzo trudny język)." -jak cie to mile zakoczyło to dlaczego w samym temacie napisałeś prowokacje ,,Do bani aktor, dno aktorstwa, odpadki!!".
,,pajac, debil,popierdoleniec, spokuj, gówno, debil, durniu, baranie"
-Czy ty nie przesadzasz z tymi wulgaryzmami??? To jest forum, każdy ma ocenić film, aktora a nie wypisywać w co 3 wyrazie jakiegoś przekleństwa. Nie wiem co masz na celu swoim wejsciem na forum, ale po twoim języku i słownictwie można się wiele domyslić co do twojego wieku,{ bo takich już tu wiele było} i radziłbym ci nie wypowiadac się w tematach w których nie masz pojęcia{najpierw szczegółowa biografia} i dopiero opinia. OK?? i wyrażaj się bo naprawdę za dużo pozwalasz sobie!!!!!
Tak tylko aktorów ocenia się z całokształt teraz może i nie robi takich filmów jak kiedyś ale mimo wszystko należy mu się szacunek z wkład w kino sensacyjne produkcje taki jak Szukając sprawiedliwości, Liberator, czy wybraniec śmierci to dziś klasyka co do malin to powiem tak nie obchodzi mnie zdanie krytyków o aktorach, filmach itp. ani kto ile dostał malin oscarów itp. moim zdaniem Seagal jest dobrym aktorem i mi to wystarczy