Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
anonim7

kolejne kosci połamane heh

damianho15

Taaa ;D

anonim7

Zapomniałem o Stefanie bo Oczy smoka z Van Dammem i Cung Le oglądałem

giovanni50

Nie no jak mogłeś zapomnieć o Stevenie?? Jeszcze na rzecz Van Damme'a...nie dobrze się dzieję.

anonim7

Mea culpa mea maxima culpa :)

giovanni50

Odmówiłem za Ciebie modlitwę do Stevena i odprawiłem pokutę, zostałeś rozgrzeszony, ale nie myśl, że następnym razem tak łatwo CI pójdzie ;)

anonim7

Dużo tego Stevena w Telewizji ..

bradock

Wiem, wiem, ale nic dziwnego, jak ktoś jest takim kozakiem to normalne, że ludzie chcą go oglądać :)

anonim7

W sumie to Polsat tak ciąglę nadaje te Seagalowskie Kino .Inne Stacje typu TVN ,TV4 ,TVP 2 a w szczególności TVP1 wcalę tak często nie puszczają jego filmów ,biorą się za inne ciekawsze filmy .

bradock

Ostatnio na Tvn lecą stare hity Stevena, W morzu ognia, Szukając sprawiedliwości, na zabójczej ziemi i Nico, to nie byle filmy, na tvp1, tvp 2 i tv4 faktycznie nie puszczają często jego filmów, ale na tv4 leci lawman, a filmy jakie tam lecą to ostatnio same ze Stevem Austinem te nowe, cały czas tam je nadają.

anonim7

No na TVN zawsze leciały te stare hity Stevena a teraz w środę za tydzień poleci na TVN ,,Wygrać że śmiercią ,, Nie ma tygodnia żeby coś z nim nie leciało ...

bradock

No wiem, wiem, w ostatnich dniach miał piękną serie, 12, 13,15 i dziś 16 kwietnia były z nim filmy, to prawie codziennie ;D
to tylko świadczy o tym, że ludzie lubią jego filmy i chcą je oglądać.

anonim7

Czy ja wiem ? Półtora roku temu i nawet wcześniej rzadko puszczano filmy z Dolphem ,czasami sporadycznie a od pół roku też żaczeli puszczać cześciej je ,za to rok temu czesto dawali filmy z Chuckiem a teraz właśnie tak od półroku rzadko coś leci z Chuckiem .Oko za oko to znim leciało ostatni raz 3 lata temu .Skandal ! Wiec to różnie jest z tymi filmami ,nie mają co puścić we wtorek to puszczą z nim jakiś przyzwoity akcyjniak .

bradock

Pewnie tak, a oglądałeś wczoraj tą Adrenaline 2? ;>

anonim7

Jeszcze nie ale wkrótce obejrze .Chcę najpierw obejrzeć błekitną stal .

użytkownik usunięty
bradock

Ja natomiast oglądałem Protektora z Chanem produkcji amerykańsko hongkońskiej - jak na Jackie Chana to dość brutalny film, przekleństwa, kategoria R, klimat lat 80 i nie jest komediowy. Polecam.

bradock

steven leci reguralnie,jak nie na polsacie czy tvn to na innych kanałach,2 tygodnie bez jego filmu to max

anonim7

heh a tv 4 ma chyba jakis kotrakt z austinem bo od marca puscili jego wszystkie filmy,skaza jeszcze nie byla ale tez poleci.

użytkownik usunięty
anonim7

dobry film!

Jako komedia z pewnością ;>

użytkownik usunięty
anonim7

niby czemu ?

Bo dla mnie to komedia, jest naprawdę śmieszny, w niektórych scenach się śmiałem aż mnie brzuch bolał, np. jak ELEMENTY SPOJLERA babcia opisywała w tv jak wyglądałChelios, to mowiła, że jest podobny do tego aktora z transportera, albo jak Chelios ze swoją dziewczyną się rżnęli na torze konnym :)