Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
damianho15

Dołączam się do apelu.

damianho15

Niezniszczalni 3 -2014
UWIELBIAM STEVENA SEAGALA

giovanni50

no oby tak sie stało.

użytkownik usunięty
damianho15

ale się tak nie stanie.

tego nie wiadomo.

użytkownik usunięty
damianho15

Sam wspominał że nie jest tym zainteresowany. :) Nie zapominaj on woli sam kręcić gnioty klasy B niż grać w kinowych hitach.. :)

na 100 nigdy nic nie wiadomo,sylvek napewno bedzie go przekonywał,i nie jest zainteresowany ale nie dlatego ze gra w innych filmach.

użytkownik usunięty
damianho15

Myślę, że nie będzie się przejmował jednym Seagalem który jeszcze nie lubi się z Lernerem. Nie ma szans na jego występ niestety to nie dla niego kino. :)

ale sylvek lubi sie z seagalem takze lerner moze sie pocałowac.

użytkownik usunięty
damianho15

Przykro mi ale Lerner ma bardzo dużo do gadania przecież jest producentem. :) Pamiętajmy jednak, że nazwisko Seagala nie pojawia się na ich liście życzeń. Więcej słychać o Snipesie, Fordzie itd.

seagal to najwiekszy cel bo to najwiekszy który nie wystapił,nie wsciskaj mi kitu.

użytkownik usunięty
damianho15

Największy cel to jest w twoim małym mózgu.:D Człowieku pomyśl, o Seagalu nic się nie mówi tylko o innych aktorach. Na Stevena nie ma żadnych szans skoro sam nie chce grać. Daj mu już spokój nie sobie gra w tych swoich gniotach, a nie na siłę chcesz go wcisnąć nie wiadomo gdzie.

to nic nie znaczy ze sie nie mówi wszystko sie pózniej wyjasni takze ta dyskusja jest bezsensu.

użytkownik usunięty
damianho15

Pewnie że nie ma sensu bo gadać jak ze ścianą nie jest warto. :}

no z toba dyskusje prowadzic to jak z du*** w nocy..

użytkownik usunięty
damianho15

Ciekawe. :)

damianho15

Też tak uważam, dopóki nic nie jest pewne na 100% nie ma o czym gadać, to, że się nie mówi o Stevenie wcale nie znaczy, ze nie zagra.

damianho15

Dodane.

patkot28

no wiem,dzieki wielkie.

użytkownik usunięty
damianho15

teraz tylko czekać na jakieś newsy :)