http://tellmenow.com/2015/02/action-movie-star-obliterates-obama-in-public-holly wood-stunned/
Po jakiego chooja on się zadał z rusolcami i gryzie łapę, dzięki której stał się sławny? Czy on myśli, że w ten sposób jego rumuńszczyzna akcji zapunktuje?
Nie wiem do końca o czym Stefanek mówi, ale coś mi to przypomina
https://www.youtube.com/watch?v=mz2NeCowTwU
Hihihehehahaha! Magia Stefana. xD Swoją filmową fikcję (twój filmik) zamienił w rzeczywistość 30 lat później (mój filmik).
Amerykanie powinni się jeszcze zebrać wokół Stevena i się do niego pomodlić jak ci Indianie na końcu :D
I najlepiej tak:
Wierzę w jednego Seagala wszechobecnego, stworzyciela Nico i Aikido, wszystkich filmów widzialnych i niewidzialnych. I w jednego kucharza Caseya Rybacka który przez mistrza stworzony przed wszystkimi wiekami i w kuchni nie pokonany, Seagal z Seagala, policjant z policjanta, walki prawdziwe z telewizora prawdziwego, kolorowego. Współistotne Stevenowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nas fanów i dla naszego podniecenia zstąpił z Lansing i za sprawą swojej zajebistości przyjął imię Steven i stał się wojownikiem. Walczący z Triadami również za nas samych pod Nagasaki został uwolniony i wygrzebany. I nawrócił się dnia trzeciego, jak oznajmia CIA i wstąpił do Hollywood; siedzi po prawicy Lernera. I powtórnie przyjdzie bić za nas żywych i umarłych, a buddyzmowi jego nie będzie końca. Wierzę w Liberatory, arcydzieła które od Seagala pochodzą, które z Seagalem wspólnie wychwalamy i kochamy; które mówią przez telewizor. Wierze w jeden, wielki, wspaniały występ w Niezniszczalnych. Wyznaje Aikido na odpuszczenie grzechów. I oczekuje pokonania Van Damme'a i kolejnego filmu z Seagalem w Polsacie i Tvn.
Amen
EL Granato : Nie wiem czy zauważyłeś ale w 3 ostatnich amerykańskich filmach akcji ( The Equalizer ,John Wick , Uprowadzona 3 ) przeciwnikiem głównego bohatera była Rosyjska Mafia .Przypadek ? Ciekawe jaką opcje rasową zetrze w pył Gerard Butler w ,,London has fallen ,,
W najbliższym Bondzie raczej nie będzie takiej tematyki. Ale niewykluczone, że ten temat może pojawić się w kolejnych częściach.
Kasia !!! : Dziś o 20 .00 na TV -Puls ,,Twierdza ,, znowu zacznie działać !!! Sean Connery ,Ed Harris i Nicolas Cage w fantastycznym rozrywkowym kinie akcji zrealizowanym w starym dobrym stylu zapewnią ci niesamowitą jazde o której nawet nie śniłaś !!! http://www.youtube.com/watch?v=16-l-rO5B64
I zlikwiduj tekst o Niezniszczalnych, albo nasmaruj tak, żeby wspomnieć o jego braku w obsadzie. Powodzenia! :D
Wierzę w jednego Seagala, Stevena Wszechobecnego, stworzyciela Nico i aikido, wszystkich filmów amerykańskich i bułgarskich. I w jednego kucharza Caseya Rybacka, który przez mistrza stworzony, przed wszystkimi wiekami. Seagal z Seagala, policjant z policjanta, walki prawdziwe z telewizora plazmowego, kolorowego. Współistotne Stevenowi, a przez niego wszystko się stało. On to dla nad fanów i naszego podniecenia zstąpił z Lansing. I za sprawą swojej zajebistości przyjął imię Steven i stał się wojownikiem. Walczący z Triadami również za nas, pod Nagasaki został umęczony i porwany. I nawrócił się dnia trzeciego, jak oznajmia KGB i wstąpił do Rosji, siedzi po lewicy Putina. I powtórnie przyjdzie bić za nas żywych i umarłych, a buddyzmowi jego nie będzie końca. Wierzę w Liberatory, arcydzieła, które od Warnera Bros'a pochodzą, które wspólnie wychwalamy i kochamy, które mówią przez telewizor. Nie wierzę już w żaden wielki występ w Niezniszczalnych. Wyznaję aikido na odpuszczenie grzechów i oczekuję pokonania Van Damme'a i kolejnego rumuńskiego filmu z Seagalem w Polsacie. Amen
''Wierze w jeden, wielki, wspaniały występ w Niezniszczalnych.''
No i moja wiara upadła. Naiwniacy! xD
Hahahahaha no niestety :P Jak będzie 4 część się działa w Rosji to Steven zagra prawą rękę Putina hehe
Steven Seagal obecnie to dla mnie już zamknięty rozdział w życiu .Niemniej jednak na zawsze pozostanie jedną z wielkich ikon męskiego kina akcji lat 80-90 ,oraz symboli Ery VHS ,gdzie hurtowo wypożyczało się filmy z wypożyczalni kaset VHS i oglądało razem z kumplami podczas nocnych seansów filmowych i poznawało się smak mocnego pełnokrwistego kina akcji !!! : http://www.youtube.com/watch?v=FrWHsWuZK4s
Mnie bardziej drażni jego nie konsekwencja w poglądach. Jeszcze do niedawna propagował skrajny pacyfizm i ekologizm, a dziś nagle mu się odwidziało i stał się obrońcą Putina
Ja tam wyznaję bardziej skrajną opcję polityczną jaką jest libertarianizm, więc na starość mogę tylko zmięknąć ale tego bym nie chciał.
Seagal widocznie uznał że Rumuński Przemysł Filmowy jest bardziej Atrakcyjniejszy od Hollywood .I tylko tyle w tym temacie .
A po kiego ty się wpindalasz? Skoro tobie wolno to jemu też. A w demokracji zdaje się wolno mieć rożne poglądy.
Ja się nie wpindalam do polityki. Nawet na wybory nie chodzę, więc zluzuj. To po pierwsze.
A po drugie. Mamy demokrację, a pary homoseksualne nie mogą adoptować dzieci. Dlaczego, skoro żyjemy w demokracji?
Mamy demokrację, a jednak słyszy się w mediach o zamieszkach, nawet i z użyciem broni pancernej: (np. Rosja-Ukraina) Dlaczego, skoro jest demokracja?
W demokracji, owszem można mieć różne poglądy, ale to tyczy się jedynie demokracji w teorii. W praktyce zaś, wygląda to zupełnie inaczej - zwłaszcza wtedy, gdy próbujemy wcielić w życie te poglądy, które powodują bądź mogą spowodować szkody / wzbudzić kontrowersje w społeczeństwie.
Przyjażń Seagala z Rosjanami jest chyba najlepszym ,niepowtarzalnym dowodem na to że on nigdy nie służył w
C.I.A ,ani nie był zwerbowany .Nie potrzebnie na tych plotkach jechał w latach 90 .
Tu już mi nawet o Rosjan nie chodzi i Seagala.
Demokracja nie zawsze idzie w parze z rzeczywistością. Weźmy pierwszy przykład z brzegu.
Jest sobie pedofil, który ma swoje własne poglądy na świat. Według niego, zabawianie się z dziećmi nie jest niczym złym. Niby ma prawo tak myśleć, skoro żyje w demokracji. Ale wyobraź sobie, że ten pedofil, pod wpływem swoich poglądów idzie na plac zabaw i gwałci Twoje dziecko.
Teraz Seagalowi coś w główce odp!erdaIa i na stare lata chce być politykiem. Wszyscy go gonią za to, że klepie taśmowo swoje gnioty, to woli poszukać pieniężnego źródełka gdzie indziej.
Ja tam Kasiu się wogóle polityką nie zajmuję ,oni wszyscy kombinują ,mataczą itp .Zobacz sama : Sikorski ,Mężydło ,Kamiński ,Kluzik ,Tomaszewski byli w PiS ,a teraz są w PO ,Marcinkiewicz też popiera Po ,były polityk PiS .Gowin był w Po ,teraz w Pis jest itp Jednym słowem ,,Cyrk gra i tańczy ,, Co do pedofila to owszem on ma mieć swoje prawo i poglądy na świat ale te poglądy nie mogą naruszać prawa .Wezmy np taki przykład : Ze ja np uważam że narkotyki nie są mniej skodliwę od alkoholu ,bo się tylko naćpam ,,Biała Damą ,, i mam odjazd a np ktoś inny ,mąż wypije wódkę i pod wpływem alkoholu zabije swoją żonę siekierą ,rozpołowi ją na pół .I według własnych przekonań mam prawo domagać się ich legalizacji ale to wszystko od polityków zależy .My musimy respektować prawo ,nie ważne czy to się zgadza z naszymi poglądami czy nie ,takie jest życie ,taki jest prawo ,ustrój .Poglądy i własne przekonania nie mogą łamać prawa .To jest proste i klarowne .
A teraz mam trochę inne pytanie Kasiu ? Czy żeby mieć konto na gryzoniu to coś kosztuje ? Żeby się zalogować albo wyhodować własnego ch*o*m*i*k*a ? Są jakieś tego koszty ? Bo użytkownik Grzesio 39 ma ,,Kod Milczenia ,, z Koziołem ,wersja VHS ,chcą jakość zdobyć ale chyba bez własnego konta nic nie zdziałam ?
Nic nie trzeba płacić. Jedynie za transfer, jeśli chcesz coś pobrać. Ale to smsa wysyłasz, w zależności od tego, jak duży chcesz transfer, jednorazowy,czy miesięczny abonament. A samo prowadzenie konta jest darmowe. Tak jak tutaj na filmwebie. Zakładasz sobie konto, zachom!kujesz sobie coś na swoje konto, a potem na spokojnie możesz pobrać, kiedy sobie tam chcesz.