Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

obejrzałem 27 filmów Seagala i moja średnia wynosi 5,8.
A jak jest u was? Pozdro;)

sss_111

ja na razie 19 tytułów i średnia 6.9,do końca listopada planuje obejrzeć wszystkie filmy z Seagalem, dzisiaj biorę się za "Nieuchwytnego'' 96'
:)

pawel997402

Ooo nieuchwytny jest niezły, to miłego seansu he:-) pozdrawiam

sss_111

dzięki :)
również pozdrawiam

pawel997402

Jak dla mnie, Nieuchwytny to najlepszy film Stevena :D ♥

sss_111

5,7 przy 31 tytułach.

AdamBayern01

Niezły wynik. Ja mam już 29 i 5,8

sss_111

Jeszcze przede mną gnioty typu Bestia czy też Czas Zemsty, więc pewnie średnia prędzej czy później spadnie ;]

AdamBayern01

A czy jest wogóle sens oglądania tych filmów ? Nie lepiej obejrzeć jakieś inne dobre akcyjniaki z lat 90 ? Polecam ,,Zimny jak głaz ,, :http://www.youtube.com/watch?v=K2asCC9WRFM

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=K2asCC9WRFM

bradock

Dziś Tomaszu Kapitan Ameryka będzie zajęty prze ze mnie na TVNie o 20:00

AdamBayern01

O właśnie dobrze że mi o tym filmie przypomniałeś ,bo bym zapomniał i jeszcze potem lecą na TVN 7 Szczeki 2 .

bradock

To też dobry horror, pierwszą część jak byłem mały to oglądałem z siostrą starszą i zawsze się tego filmu baliśmy :)

AdamBayern01

Bestie i czas zemsty widziałem, no takie sobie. To już niestety nie ten sam Seagal co dawniej. Ja planuje na spokojnie obejrzeć wszystkie jego filmy;) choć te najlepsze do roku 2000 już mam wszystkie obejrzane i pewnie gdybym tylko te widział to moja średnia wynosiła by spokojnie ok 7,5:-)

AdamBayern01

Adam masz wiencej odemnie obejrzanch filmów ze Stevenem ! Toż prawdziwy z ciebie fan i zapaleniec twórcości Stevena Seagala .W sumie i dobrze ze doceniasz i lubisz Mistrza Akido ,bo takich osób jak on to brakuje dziś w kinie !

bradock

Nie darzę go specjalną sympatią, gdzieś 2/3 jego kariery to filmy poniżej oceny 6/10. Po prostu mam chęć zobaczenia, czy jego filmy choć trochę uległy poprawie ;p

AdamBayern01

Ja nie muszę oglądać ich i tak wiem jak jest .Polecam ci również ,,Świat w płomieniach ,, ,ostatnio obejrzałem i naprawdę świetne kino akcji ,bardzo podobne do ,,Olimpu w ogniu ,, : http://www.youtube.com/watch?v=jMjWSb9XnyQ

AdamBayern01

40 filmów 39 w ulubionych średnia 7,1

giovanni50

Heh, ja ze swoimi 24 wysiadam przy Tobie ;) sądzę, że u mnie się za wiele nie zmieni, gdyż produkcje po 2001 r jakoś mnie nie ciągną, a widziałem kilka... słabizna niestety :(

xaphon

Kwestia gustu
Jeden woli córkę drugi teściową

sss_111

18 filmów, średnia 5.3.

sss_111

38 tytulow-srednia 3,3.A wiecie jaka Seagala jest zyciowa rola?w KRYTYCZNEJ DECYZJI.a dlaczego?BO SZYBKO GINIE!to zart,ktory o Seagalu krazy w necie.A powaznie za czasow vhs lykalo sie wszystko co z nim wyszlo.Teraz jak nie jedna tv go puszcza to druga i sie ludziom przejadl

pawelk1504

Hehe, zawsze piszę, że w "Krytycznej decyzji" jest pokazane jak wypada z samolotu, a nie że ginie, więc... ;)

xaphon

dobre wytlumaczenie he he

sss_111

24 filmy ze średnią oceną 6,7 ;)

xaphon

Już 31 i 6,0:-)