Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Mało jest prostszych filmów od tych które kręci Seagal. Co to za przyjemność oglądać film, kiedy od początku do końca wiadomo jak się skończy, i co się za chwile stanie. Jak dla mnie to taki film może być dobry, ale na bezsenność. Tak prostą, głupawą i naiwną fabułe może dziecko z zerówki wymyśleć. Całe te filmy opierają się mniej więcej na czymś takim: źłe charaktery robią coś złego, (opanowują budynek, okręt, biorą zakładników, czy coś ten deseń), wszystko wydaje się przegrane, nagle wchodzi Steven, rozpieprza wszytko, zabija złych, ratuje dobrych i zbiera gratulacje. Nie wiem co w tym ekscytującego. Wystarczy oglądnąć jeden film, a już wiesz jak wyglądają pozostałe:((

Gelu_2

Nie kazdy może sie podobać,ale mnie się bardzo podoba i cenię tego aktora. :-)

Gelu_2

Całkowicie się zgadzam. Kiedy słucham w TV że będzie film z Seagalem to będzie on o superhiper glinie, któremu nikt w walce nie dorówna i oczywiście sam jest w stanie uporać się z terrorystami. Krótko mówiąc: filmy z Seagalem to przeciętne filmy akcji z banalną fabułą. Taka moja opinia

jjfg

"Jak takie filmy mogą się komuś podobać?"mnie sie zawsze podobaly i podobaja,ogladalam je jako dziecko i ogladam nadal i jestem normalna osoba-kobieta-matka i nie ma w tym nic zlego ze ktos lubi to a inny tamto.Nic tylko sie cieszyc ze kazdy lubi cos innego bo przynajmniej swiat nie jest nudny :)