Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

20:00. niedziela, 16 czerwca. TVN 7. "Szukając sprawiedliwości" - Moim zdaniem najlepszy film z jego udziałem !!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

20:00 niedziela, 23 czerwca, TVN 7, "Wygrać ze śmiercią"

20:10. wtorek, 25 czerwca. Polsat - "Wybraniec śmierci"

Najlepsza pora na film to właśnie 20.00-21.00h

prof_mateusz27

A co to się stało, że puszczą te filmy o przyzwoitej porze?

karoman4

Nie wiem to jakiś cud.

karoman4

Sezon ogórkowy w tv sie zaczyna
Wakacje za pasem

giovanni50

Wiem, wszystko będą powtarzać.

giovanni50

Od lipca Puls 2 będzie nadawać 24/24 i mają być jakieś fajne horrory i akcyjniaki
czytałem na fejsie

giovanni50

Podasz mi linka z face'a?

AdamBayern01

Po prostu wpisz tv puls:)

AdamBayern01

https://www.facebook.com/tvpuls2?directed_target_id=0

giovanni50

Dzięki! :)

prof_mateusz27

lol dzieki za info, nareście wygrać ze śmiercią i wybraniec śmierci o normalnej godzinie,bo szukając sprawiedliwości to często w tv leci.

użytkownik usunięty
damianho15

no wreszcie, trzeba obejrzeć

damianho15

Jak leci często, to narzekasz. Gdy nie puszczają tego w ogóle, to też narzekasz. Nie można Ci dogodzić, a powinieneś się cieszyć z tego, co jest.

karoman4

ja nic nie narzekam tylko mówie.

karoman4

Hahah, za każdym razem jest źle. Jeszcze takiego człowieka nie widziałem :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

bo damianho15 lubi narzekać !

prof_mateusz27

''Naznaczony śmiercią'' w końcu będzie leciał w tv, dawno już nie był puszczany. Dzięki za info.