nie licząc tego nowego co wychodzi w tym roku.
Też mam średnią 7.0 przy obejrzeniu 34 filmów ze Stevem, ale nie wiem czy obejrzę "Naprzeciw ciemności", "Siłę rażenia", "Clementine" i "Terrorystę" nie usypiając ;p;p podobno są nuudne i słabe, a "Wiadomości bez cenzury" oglądałem tylko sceny ze Stevenem aka Cook Puncherem ;d;d
Bo on nie gra tam głównej roli, a kilka scen walk ma pod koniec ale nie są one jakieś efektowne.
wiadomosci bez cenzury to swietna komedia,naprzeciw ciemnosci ciemnosci to dobry thiller,a tamte 3 pozostałe raczej słabe ale tamte 2 obejrzyj koniecznie.
No właśnie "Na przeciw ciemności" ma najgorszą średnią i najgorsze opinie forumowiczów ;p Wiadomości bez cenzury na pewno obejrzę w całości.
Ja mam do obejrzenia Sheep Impact Wiadomości bez cenzury i to wejdzie w tym roku
Nie spodziewałem się że obejrzę tyle filmów z tym aktorem
Obejrzałem 33 tytuły , średnia 7,1.
Naprzeciw Ciemności dla wielu ludzi jest filmem tragicznym, ale mi się nawet podobał , lol :) Prosta i konkretna sieka. Taka tania podróbka "Blade'a" z Snipsem.
Ja też nie, bo Na Wspólnej :) Objrzę kiedy indziej, ale podobno też straszny gniot niestety Stevena.
nie wiem tego jeszcze nie widziałem więc nie mogę się wypowiadać, a ocena tutaj o niczym jeszcze nie świadczy ;)