O kurde po jednym przeciętnym filmie żadnym wybitnym nazywasz go dobrym reżyserem. :)
No ale film jest dobry, więc Steven jest dobrym reżyserem, nie można powiedzieć, że nie ;> nie nakręcił żadnego słabego filmu :)
Zwłaszcza że dostał malinę za najgorszego reżysera. :)
Wiem maliny na poważnie się nie bierze ale wybitni, wspaniali reżyserzy nie dostają malin. :D
Może i tak ale byli też i gorsi w pewnością w 2011 roku, a dostał tylko po to by Jack i Jill miał jak najwięcej malin. Nawet Sandler dostał za najgorszą.... aktorkę. :)
niestety jak wiadomo filmy sandlera dostaja duzo malin,daltego gdy pacino godził sie na to role to było pewne ze dostanie,choc nie wszystkie filmy sandlera na to zasługuja ale w przypadku jack i jill jednak sie nalezało.
tez mi sie podobał choc ma on na koncie wiecej dobrych filmów,jeden z najlepszych komików i maliny tego nie zmienia.
Oglądałam to dawno temu w kinie, ale bym musiała sobie odświeżyć. To pewnie przy okazji, gdy ruszę filmografię Nicholsona.
Nie, ja lubię filmy Tarantino, tylko po prostu zdziwiłam się troszkę, że Chris zagrał w jego filmie. ;-)
''Transportera'' oglądałam niedawno, a ''Wyścigu śmierci'' nie będę oglądać, bo nie chce sobie przerywać serii Bondów. Poza tym gości mam i nie mogłabym się skupić na filmie.
Goście, Gośce :) hehe
"nie będę oglądać, bo nie chce sobie przerywać serii Bondów"
czyli jak byś obejrzała ten film to już byś sobie zepsuła oglądanie Bondów...
Nie wiem, ale mogłyby mi się pomieszać zdarzenia z filmów i np mogłabym zapomnieć co było w ostatnim Bondzie, którego oglądałam.
Tak jak pisał Mateusz
Jackie Brown: za długo tam nie był.
KasaMowa: jedna z głównych ról.
Poradnik pozytywnego myślenia: w sumie to może 10 minut na ekranie się pojawia.
Piątek: Nie widziałem, ale Tucker gra tam duże skrzypce z Ice Cubem więc może być fajne.
Ludzie co wy macie z tym aktorstwem i reżyserią ? W filmach akcji to nie ma żadnego znaczenia. Wszystkie filmy karate klasy B , jeżeliby je klasyfikować pod względem aktorstwa i reżyserii to są to szmiry. A jednak swoich odbiorców mają a w gatunku cieszą się legendarnym statusem (fimy z Blanksem, heusem, Norrisem, Cynthią, Donem Wilsonem itp).