Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Król reżyserii

użytkownik usunięty

Kubrick czy Leone wysiadają

Faktycznie Steven jest dobrym reżyserem, nie da się ukryć.

użytkownik usunięty
anonim7

Dobry żart albo głupi post.

Na zabójczej ziemi to dobry film, czyli Steven jest dobrym reżyserem.

użytkownik usunięty
anonim7

O kurde po jednym przeciętnym filmie żadnym wybitnym nazywasz go dobrym reżyserem. :)

No ale film jest dobry, więc Steven jest dobrym reżyserem, nie można powiedzieć, że nie ;> nie nakręcił żadnego słabego filmu :)

użytkownik usunięty
anonim7

Zwłaszcza że dostał malinę za najgorszego reżysera. :)
Wiem maliny na poważnie się nie bierze ale wybitni, wspaniali reżyserzy nie dostają malin. :D

A dobrzy aktorzy dostają, walić te maliny, są bez sensu ;)

anonim7

Jacy?

użytkownik usunięty
udun17

Pacino.

Za poniżanie się w gniocie.Słusznie.

pacino za jack i jill sie nalezało akurat bo strasznie słabo tam zagrał i sam film bardzo słaby.

użytkownik usunięty
damianho15

Może i tak ale byli też i gorsi w pewnością w 2011 roku, a dostał tylko po to by Jack i Jill miał jak najwięcej malin. Nawet Sandler dostał za najgorszą.... aktorkę. :)

niestety jak wiadomo filmy sandlera dostaja duzo malin,daltego gdy pacino godził sie na to role to było pewne ze dostanie,choc nie wszystkie filmy sandlera na to zasługuja ale w przypadku jack i jill jednak sie nalezało.

użytkownik usunięty
damianho15

Z Sandlerem mi się podobał zwłaszcza film Dwóch Gniewnych Ludzi.

tez mi sie podobał choc ma on na koncie wiecej dobrych filmów,jeden z najlepszych komików i maliny tego nie zmienia.

Oglądałam to dawno temu w kinie, ale bym musiała sobie odświeżyć. To pewnie przy okazji, gdy ruszę filmografię Nicholsona.

"Dwóch Gniewnych Ludzi" najlepszy !!

prof_mateusz27

Fajnie dobrali się Sandler i Nicholson. ;-)

Granat, a co mógłbyś polecić mi z Chris'em Tucker'em? Oprócz ''Godzin szczytu''.

karoman4

"Jackie Brown", "KasaMowa"

prof_mateusz27

''Jackie Brown'' Tarantino?

karoman4

Tak, a nie pasuje ci coś ? nie lubisz go ?

prof_mateusz27

Nie, ja lubię filmy Tarantino, tylko po prostu zdziwiłam się troszkę, że Chris zagrał w jego filmie. ;-)

karoman4

a teraz leci transporter i wyścig śmierci :)

prof_mateusz27

''Transportera'' oglądałam niedawno, a ''Wyścigu śmierci'' nie będę oglądać, bo nie chce sobie przerywać serii Bondów. Poza tym gości mam i nie mogłabym się skupić na filmie.

karoman4

Goście, Gośce :) hehe
"nie będę oglądać, bo nie chce sobie przerywać serii Bondów"
czyli jak byś obejrzała ten film to już byś sobie zepsuła oglądanie Bondów...

prof_mateusz27

Nie wiem, ale mogłyby mi się pomieszać zdarzenia z filmów i np mogłabym zapomnieć co było w ostatnim Bondzie, którego oglądałam.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak jak pisał Mateusz

Jackie Brown: za długo tam nie był.

KasaMowa: jedna z głównych ról.

Poradnik pozytywnego myślenia: w sumie to może 10 minut na ekranie się pojawia.

Piątek: Nie widziałem, ale Tucker gra tam duże skrzypce z Ice Cubem więc może być fajne.

Okey, dziękuję.

Dobrze że chociaż spróbował .Bo Chuck żadnego filmu nie wyreżyserował .tylko jego brat .

Ludzie co wy macie z tym aktorstwem i reżyserią ? W filmach akcji to nie ma żadnego znaczenia. Wszystkie filmy karate klasy B , jeżeliby je klasyfikować pod względem aktorstwa i reżyserii to są to szmiry. A jednak swoich odbiorców mają a w gatunku cieszą się legendarnym statusem (fimy z Blanksem, heusem, Norrisem, Cynthią, Donem Wilsonem itp).

użytkownik usunięty

Albo Mann

użytkownik usunięty

* Król aktorstwa

użytkownik usunięty

vbgasgsgc

użytkownik usunięty

cxv bsdbe

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem