Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Zawsze mnie nutrowało takie pytanie kto lepszy Chuck czy Steven ale podwzgldem Aktorskim anie w w sztukach walki ? Ja bym stawiał na Chucka mimo ze jego gra aktorska jest dość oszczedna to Chuck w filmach jakośc wygląda naturalnie , a Seagal z koleji czy się śmieje czy ma poważną twarz pewążnie tak samo wygląda , aczkolwiek w Niko i Szukając Sprawiedliwosci dobrze zagrał . Z kolei Norris prubował sił także w innych gatunkach filmowych jak komedia przygodowa Słoneczny Wojownik czy kryminał Bohater i Strach , a Steven ograniczył się tylko ,przeważnie do klasycznego kina akcji . A wiec kto lepszy ?

użytkownik usunięty
bradock

Seagal

bradock

Jasne że Seagal.

bradock

chuck norris? aktor? nie n tylko jest w filmach, a steven, cóż tragedia, ale czasem zagra jakąś rolę nie martwo..z resztą jest z twarzy podobny do mojej babci:D

wujucinek

Przecież nikt nie mówi ze chuck i steven są aktorami z prawdziwego zdarzenia ale twierdzenie ze osoby które grają w filmie sensacyjnym i te filmy stają się przebojami w kinach a póżniej w wypożyczalniach video nie są aktorami jest trochę wobec nich krzywdzące .

bradock

Ja jestem za Chuckiem. Chuck Norris po prostu potrafi grać w "Kodzie milczenia" i W "Samotnym wilku Mc Quade" pokazał na co go stać. Role Chucka zawsze były w miarę zróżnicowane. Seagal zaś kręci tak na prawdę jeden film zmieniają się tylko tytuły, imiona bohaterów i nazwiska w obsadzie.

frycek49

Dokładnie .Także w Bohater i Strach świetnie zagrał policjanta targanego koszmarami i problemami z przesłości

użytkownik usunięty
frycek49

"Seagal zaś kręci tak na prawdę jeden film zmieniają się tylko tytuły, imiona bohaterów i nazwiska w obsadzie"

He, he. Racja! Filmy ze Stevenem nie są zbyt zróżnicowane.

Z drugiej strony Seagal zagrał w filmie który był nominowany do oskara a chodzi tu o Liberatora z 1992 .Chuck nie zagrał w zadnym filmie co by był nominowany do oskara aczkolwiek kod milczenia otrzymał bardzo dobre recenzje od krytyków

użytkownik usunięty
bradock

Za montaż i dźwięk, znaczy tylko tyle że technicznie było nieźle. A nagrody nic nie znaczą.

W sumie masz racje