Zawsze mnie nutrowało takie pytanie kto lepszy Chuck czy Steven ale podwzgldem Aktorskim anie w w sztukach walki ? Ja bym stawiał na Chucka mimo ze jego gra aktorska jest dość oszczedna to Chuck w filmach jakośc wygląda naturalnie , a Seagal z koleji czy się śmieje czy ma poważną twarz pewążnie tak samo wygląda , aczkolwiek w Niko i Szukając Sprawiedliwosci dobrze zagrał . Z kolei Norris prubował sił także w innych gatunkach filmowych jak komedia przygodowa Słoneczny Wojownik czy kryminał Bohater i Strach , a Steven ograniczył się tylko ,przeważnie do klasycznego kina akcji . A wiec kto lepszy ?
chuck norris? aktor? nie n tylko jest w filmach, a steven, cóż tragedia, ale czasem zagra jakąś rolę nie martwo..z resztą jest z twarzy podobny do mojej babci:D
Przecież nikt nie mówi ze chuck i steven są aktorami z prawdziwego zdarzenia ale twierdzenie ze osoby które grają w filmie sensacyjnym i te filmy stają się przebojami w kinach a póżniej w wypożyczalniach video nie są aktorami jest trochę wobec nich krzywdzące .
Ja jestem za Chuckiem. Chuck Norris po prostu potrafi grać w "Kodzie milczenia" i W "Samotnym wilku Mc Quade" pokazał na co go stać. Role Chucka zawsze były w miarę zróżnicowane. Seagal zaś kręci tak na prawdę jeden film zmieniają się tylko tytuły, imiona bohaterów i nazwiska w obsadzie.
Dokładnie .Także w Bohater i Strach świetnie zagrał policjanta targanego koszmarami i problemami z przesłości
"Seagal zaś kręci tak na prawdę jeden film zmieniają się tylko tytuły, imiona bohaterów i nazwiska w obsadzie"
He, he. Racja! Filmy ze Stevenem nie są zbyt zróżnicowane.
Z drugiej strony Seagal zagrał w filmie który był nominowany do oskara a chodzi tu o Liberatora z 1992 .Chuck nie zagrał w zadnym filmie co by był nominowany do oskara aczkolwiek kod milczenia otrzymał bardzo dobre recenzje od krytyków
Za montaż i dźwięk, znaczy tylko tyle że technicznie było nieźle. A nagrody nic nie znaczą.