Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Ludzie awman z Seagalem będzie w TV
Niedziela 8 maja TV4 21-30 pt Steven Seagal:Na straży prawa

giovanni50

super dzięki za info wreszcie go obejrze bo nie mam kablówki a tak to fajnie że leci już się doczekać nie mogę

sasaki_filmweb_filmweb

Ja też zobacze co to za ptica:)

giovanni50

Widziałem Lawmana
Całkiem niezły jest czekam na cią dalszy.Szkoda że takie krótkie

giovanni50

Obejrzałem z chęcią ten pierwszy odcinek. Jednak mam wrażenie, że to wszystko jest reżyserowane, te wszystkie akcje łapania niby tych przestępców albo ćwiczenia na strzelnicy a Seagal przedstawiany jest jako MISTRZ ZEN, który przez te wszystkie lata doszedł do perfekcji. Powinien trochę schudnąć bo jest tak gruby - szczególnie na twarzy, że wygląda jak spaślak.

Axel

Kurna jest gruby, widać mu było bebech przez koszulkę, mimo że miał luźną. W tym najnowszym filmie też będzie taki sam spaślak. Chyba on już do końca swojego życia zostanie spasiony.

lion_4

Powinien schudnąć to fakt
Zapalanie zapałek przy pomocy strzału uskuteczniał w filmie Gra o życie myslałem że to bajer
Oglądam Lawmana i mi kopara opadła

giovanni50

no i co z tego że jest gruby popatrzcie tylko co on potrafi z bronią robić . Widzieliście jak przestrzelił koniuszki zapałek Steven wie co robi jest mistrzem nawet jak jest gruby bardzo chciałbym się od niego wiele nauczyć ten facet wie co robi a serial uważam za fantastyczny wole to oglądać niż tego malanowskiego a w11 .

sasaki_filmweb_filmweb

Bronisław Cieślak mółby się sporo od Stevena uczyć
A czy ja mówię że mi gruby Steven przeszkadza??Wcale nie

użytkownik usunięty
giovanni50

zajebisty był ten odcinek. Ale seagal gruby jak beczka :D

To prawda panowie, inni gwiazdorzy strzelają tylko na filmie, a Seagal potrafi strzelać naprawde w życiu. I w te pogłoski że był w CIA, to też wierze.

lion_4

Hej, mam pytanie czy ktoś nagrywa Lawmana i zamierza wstawić do sieci żeby wszyscy mogli obejrzeć, bo na dvd tego serialu raczej nie wydadzą?

lion_4

Ja też w to wierzę że był w CIA
Na planie filmowym nie nauczył się tak strzelać ani robić sztuczki z zapalaniem zapałki kulą
Cyborg ja nie nagrywam Lawmana bo mam odtwarzacz

giovanni50

Teraz Lawman w piątki o 21-55 ciągle TV4

giovanni50

Kto ogląda Lawmana ??

giovanni50

Ja oglądałem dzisiejszy odcinek, i ogólnie to oglądam ;>