Ludzie awman z Seagalem będzie w TV
Niedziela 8 maja TV4 21-30 pt Steven Seagal:Na straży prawa
super dzięki za info wreszcie go obejrze bo nie mam kablówki a tak to fajnie że leci już się doczekać nie mogę
Obejrzałem z chęcią ten pierwszy odcinek. Jednak mam wrażenie, że to wszystko jest reżyserowane, te wszystkie akcje łapania niby tych przestępców albo ćwiczenia na strzelnicy a Seagal przedstawiany jest jako MISTRZ ZEN, który przez te wszystkie lata doszedł do perfekcji. Powinien trochę schudnąć bo jest tak gruby - szczególnie na twarzy, że wygląda jak spaślak.
Kurna jest gruby, widać mu było bebech przez koszulkę, mimo że miał luźną. W tym najnowszym filmie też będzie taki sam spaślak. Chyba on już do końca swojego życia zostanie spasiony.
Powinien schudnąć to fakt
Zapalanie zapałek przy pomocy strzału uskuteczniał w filmie Gra o życie myslałem że to bajer
Oglądam Lawmana i mi kopara opadła
no i co z tego że jest gruby popatrzcie tylko co on potrafi z bronią robić . Widzieliście jak przestrzelił koniuszki zapałek Steven wie co robi jest mistrzem nawet jak jest gruby bardzo chciałbym się od niego wiele nauczyć ten facet wie co robi a serial uważam za fantastyczny wole to oglądać niż tego malanowskiego a w11 .
Bronisław Cieślak mółby się sporo od Stevena uczyć
A czy ja mówię że mi gruby Steven przeszkadza??Wcale nie
To prawda panowie, inni gwiazdorzy strzelają tylko na filmie, a Seagal potrafi strzelać naprawde w życiu. I w te pogłoski że był w CIA, to też wierze.
Hej, mam pytanie czy ktoś nagrywa Lawmana i zamierza wstawić do sieci żeby wszyscy mogli obejrzeć, bo na dvd tego serialu raczej nie wydadzą?
Ja też w to wierzę że był w CIA
Na planie filmowym nie nauczył się tak strzelać ani robić sztuczki z zapalaniem zapałki kulą
Cyborg ja nie nagrywam Lawmana bo mam odtwarzacz