po 2 odcinkach "lawman" robi furore w usa , reality show robione pod seagala okazało się strzałem w 10 , mozna powiedzieć że od innej strony niz zawsze można zobaczyć stevena , wiekowy juz aktor prezentuje naprawde dobrą forme w prawdziwym życiu celnośc z broni palnej rewelacyjna (gra o życie seagal w opuszczonym magazynie strzela do zapałek -większość oczywiscie za tym że w życiu by nie trafił w zapałkea w lawman strzela do nich i nie ma mowy o tym że to fotomontaż) myśle że stefan pokaże w tym reality swoje oblicze że nie tylko w filmach jest taki mocny ale i w rzeczywistosci ....bardzo polceam nie tylko dla fanów...
Gratulacje dla Stevena.
Ciekawe kiedy Lawman`a będzie można zobaczyć w polskiej tv.Bo chętnych do oglądania nie brakuje
W POLSCE pewnie puszczą go w 2020 może z wielkim hasłem premiera :) ale w necie już krążą całe kolekcje
ja myślę że puszczą go na początku 2011 na polacie- w końcu ,,bestia" z patrickiem swayzem była tego samego wydawnictwa life drama i puścili po roku. ogólnie rality dobre seagal daje z siebie wszystko gada bez przerwy-jedne co mi się nie podobało to że ta chaotycznie nagrane ruszają tą kamerą podczas pościgów więcej niż w bornie.
WPISZ W wyszukiwarce tytuł powino coś Ci się wyswietlic ......napewno gdzies znajdziesz jest tego duzo
najprościej w youtube:
wpisz lawman episode 4 too young on die{za młody na smierć} i jeszcze 3 odcinek. bardZo fajnie seagal w tym wypada jak w życiu zresztą coś jak polskie w11
moim zdaniem ta seria ukaże życie stevena przez ostatnie lata tym co wogóle nie mieli pojęci akim jest-to film o nim. w dodatku w każdym odcinku mammy coś nowego z życia stevena pokazanego- w 1 strzelanie, w 2 episodzie sztuki wallki po krótko, w 4 koncerty i pomoc choruym dzieciom-pomoc charytatywną to narazie a poza tym trudna pracę nocną zastępcy szeryfa-wiele osób dowie się na czym ona polega.
aha mam też coś nowego w 3 epizodzie =seagal potrafi tresować zwierzęta pokazuje to w 3 odcinku. prawdziwy policjant z prawdziwego z darzenia. dobry aktor