Steven Seagal jest zdecydowanie moim ulubionym aktorem(chociaż Johny Depp powoli go "dogania" xd). Uwielbiam go.Imponuje mi swoją znajomością sztuk walki, właśnie za te walki lubię go najbardziej. Sylvester Stallone czy Jackie Chan mogą się przy nim schować. 10/10
no to dawaj....................................jeszcze to nie wyszło. A tak szczerze to mnie dopiero the keeper zadowoli...........
Jackie Chan też coś trenował przecież i posiada prawdziwe umiejętności w sztukach walki tyle, że wybrał inną drogę niż Seagal. Jackie poszedł w komedie a Seagal w "twardzielostwo". Jackie jest nie mniejszym fachowcem w sztukach walki niż SS, ale może mniej to widać w jego filmach, bo nie jest taki zabójczy.
prywatnie Jackie Chan i Steven Seagal to dobrzy znajomi, ile razy już Jackie namawiał Seagala do roli w Godzinach szczytu 3 ale ten sie niezgodził ciekawe dlaczego??może to by go przywróciło do formy...
to mój ulubiony aktor, bardzo lubie ogladac filmy z jego udzialem, słyszalam ze ma nawet wystapic w jakims horrorze, nawet mnie to zdziwilo, zeby Seagal gral w jakimkolwiek horrorze, ma byc podobno w kinach ten film.
Już ten film o którym mówisz ,,Naprzeciw ciemności" (czy jakoś tak) został dawno wydany na DVD, chyba nawet w Polsce go już wydali. Obuć się!!!
liczę bardzo na Driven to kill i The keeper-dobre będą..................................
no to podaj bo jakoś nie wierzę żebys go miał-film za miesiąc wyjdzie a mnie zadowoli dopiero the keeper bo driven to dopiero wyjście seagala z dublerki.....