Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Chuck Norris jest o wiele lepszy od Seagala. On po prostu zgrywa twardziela.
Chuck je twardzieli na śniadanie.

Jessie

Jak to zgrywa twardziela. Nie wiesz co mówisz człowieku!! Obejrzyj sobie kilka filmików jak kilku gości załatwia na raz. Chucka Norrisa by pokonał, jestem pewien

DonPapa

Steven próbował by uderzyć Chucka otwartą pięścią, ale Chuck zrobiłby unik i walnął Seagala swoją trzecią pięścią ukrytą w brodzie. Na koniec oszołomionego jeszcze Stevena kopnąłby z półobrotu i zabił na miejscu.
Tak by to wyglądało.

Jessie

A to ciekawe???????????a może Steven tobie kopnąłby......ale bez przesady.Steven jest dobry Aikido a Chuck niewiem jaką karateke ma ale tez jest w tym dobry...Pozdrowienia

ilo_

Nie mówię, że Steven jest słaby. Tak samo, jeśli ktoś jest słabszy od Pudziana, to nie znaczy, że jest słaby. Ja tylko mówię, że Steven jest nieco słabszy od Chucka. Steven jest zresztą według mnie uczniem Chucka. Jest jego Padawanem, który zastąpić ma starego już mistrza i przywrócić równowagę światu.

Tak przynajmniej mówi Wyrocznia :)

Jessie

Nie masz racji, kolo...Nie można mieć pięści w brodzie i zabić jednym kopem z półobrotu, to niemożliwe...
To jest niemożliwe!

Uważam osobiście, że Wyrocznia czy jak jej tam się myli, gdyż Chucka, który był uczniem samego Bruce'a Lee nie da się zastąpić, gdyż jest niepokonany...

P.S. Nie ma trzeciej pięści w brodzie...Bujasz, prawda?

lisoszakal

Nie bujam! Chuck ma trzecią pięść ukrytą w brodzie! A swoim kopem z półobrotu robi huragany.

P.S. Chuck ma też wiele innych zalet, np:
kąpiąc się w oceanie może tworzyć tsunami, potrafi grać w bierki rozgotowanym makaronem i drapie się po lewym jaju prawą ręką... przez lewe ramię.

Jessie

Widziałem wszystkie filmy z Chuckiem, gdyż jest moim wielkim fanem i powiem Tobie, kolego że nigdy nie widziałem pięści w brodzie Chucka, nawet w akcji, a na pewno bym ją zobaczył, bo akcje sobie cofam i różne fajne walki i popisy, i sobie puszczam w zwolnionym tempie, no i nigdy nie widziałem, żeby komuś przydzwonił tą trzecią pięścią w brodzie, nawet w walce z najlepszym z najlepszych - Brucem Lee w Koloseum to też nie uderzył pięścią w brodzie, bo bym widział, a Chuck przegrał, a gdyby miał trzecią pięść w brodzie to by z niej skorzystał, żeby próbować chociaż wygrać z mistrzem Lee, no i nigdy nie widziałem na róznych fajnych filmach z Chuckiem, żeby zrobił huragan kopem z półobrotu, było spokojnie, domy stały, drzewa też, nawet auta nie latały, a jego przeciwnik też nie fruwał w powietrzu od tego rzekomego huraganu, tsunami, chłopcze powstaje jak są podwodne trzęsienia Ziemi, więc wybacz ale jesteś niekompetentny i żaden człowiek nie wywoła tsunami-nawet Max Kolonko, ani Mike Tyson, to niemożliwe (tak jak trzecia pięść w brodzie, poza tym lekarze by powiedzieli o tym, nie?), tak to jest jak się nie słucha pana od geografii, poza tym dzisiaj ugotowałem sobie makaron i stwierdziłem, że jest zbyt mientki, żeby grać w bierki, a poza tym widziałem w jednym filmie jak Chuck jadł tylko makaron ale grał w bierki, bo był za mientki i nie można grać makaronem w bierki bo jest za mientki i najsilniejsi ludzie tacy jak Mike Tyson i Mariusz Max Kolonko powiedzieli niedawno, że też nie umieją grać w bierki rozgotowanym makaronem , bo jest za mientki, co do drapania się po jaju-mówię otwarcie, że nie widziałem, masz może filmik, wiem że Max Kolonko i Mike Tyson próbowali...

lisoszakal

a poza tym widziałem w jednym filmie jak Chuck jadł tylko makaron ale OCZYWIŚCIE nie grał w bierki...

lisoszakal

Mój kolega miał film jak Chuck drapał się po jaju, ale zmarł tydzień później, więc wolę nie ryzykować.

A co do makaronu, to Chuck nigdy nie chwali się swoimi zdolnościami artystycznymi:)

lisoszakal

"Widziałem wszystkie filmy z Chuckiem, gdyż jest moim wielkim fanem"

no no, gratuluję. Gwiazda filmowa jest twoim fanem, spore osiągnięcie.

Perez_3

bardzo błyskotliwy z ciebie obywatel...wszystko łapiesz w lot.

Dodam, że jedna z najlepszych aktorek wszechczasów- Katarzyna Cichopek też jest moją fanką...

Zobacz, dwie wielkie gwiazdy- Stevie i Kasia są moimi fanami...

Co ty na to? Proszę odnieś się do tego, już się nie mogę doczekać co napiszesz...

pozdrawiam, oczywiście bez cienia ironii...

lisoszakal

Ciekawe, czy M jak miłość pobije Modę na sukces w ilości odcinków :-)