Nikt tak nie potrafi zagrać osoby poważnej, nikt jak Steven Seagal.To mistrz kamiennej twarzy, nawet były wicepremier Giertych mu nie dorównuje.Szkoda jednak że Steven gra w gniotach.
serio w gniotach ? a filmy takie jak ,,Nico'' , ,,Szukając sprawiedliwości'' z resztą to jest kino akcji i gatunek ten ma swoje walory a filmy Seagala owe walory spełniają
Miałem na myśli że większość jego ról i scenariuszy filmów w jakich gra są prawie takie same:były komandos, były żołnierz który wraca do czynnej służby zaby znów ocalić świat.Sorry ale to trochę ssie :P :)
ale czy brak oryginalności jest dla filmu czymś złym ? moim zdaniem to dobrze że Steven wie do jakich filmów się nadaje i głównie takie robi w tym przypadku są to filmy akcji a do takich to się nadaje wyśmienicie .
dobrze powiedziane przynajmniej nie robi z siebie pajaca w jakiś komedyjkach czy głupich filmach s-fiction
No właśnie od komedii jest Carrey i Seagal chodź by się zesr****ł to by go w tym gatunku nie zastąpił ,a co do filmów s-f to Steven dał pokaz swych możliwości (i oby nie robił tego więcej) mam na myśli ,,Siłę rażenia'' film którego zaletą jest tylko pomysł no i miał nie taki zły klimat ale był by 1000 razy lepszy gdyby miał dość szumnie zapowiadaną (na początku) fabułę czyli Steven vs Ufo no. Ale Stefka niestety poniosła inwencja twórcza i postanowił zmienić genialną fabułę na dużo gorszą i w efekcie wyszło co wyszło . więc mając do wyboru Steven w ambitnym filmie i Steven w kolejnych 150 podobnych do siebie filmów akcji to wybieram zdecydowanie tą drugą opcję bo kino akcji robi on trochę lat i można mieć śmiało nadzieje że mu te filmy wyjdą
"dobrze powiedziane przynajmniej nie robi z siebie pajaca w jakiś komedyjkach"
tu sie mylisz ostatnio widziałem go w Onion Movie gdzie przez cały film głaskał facetów po torbach,a pajacem to był zawsze(za wyjątkiem Nico)
pajac to sciebie jest zagral raz sobie w komedi no ico każdemu wolno mial ochote wziol role, a szukajac sprawiedliwosci wygrac ze smiercia wiencej mi sie niechce wymieniac jak wam niepasuje nieoglondajcie znim filmów steven kręci dobre filmy choc pare razy mu nie wyszło toitak teraz powrócil z dwoma dobrymi filmami sprawiedliwosc ulicy i gra ozycie jesli wam nieodpowiada kino akcji to nieoglondajcie oglondajcie sobie dramaty i filmy obyczajowe