Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Nikt tak nie potrafi zagrać osoby poważnej, nikt jak Steven Seagal.To mistrz kamiennej twarzy, nawet były wicepremier Giertych mu nie dorównuje.Szkoda jednak że Steven gra w gniotach.

rommel2

serio w gniotach ? a filmy takie jak ,,Nico'' , ,,Szukając sprawiedliwości'' z resztą to jest kino akcji i gatunek ten ma swoje walory a filmy Seagala owe walory spełniają

martek165

Miałem na myśli że większość jego ról i scenariuszy filmów w jakich gra są prawie takie same:były komandos, były żołnierz który wraca do czynnej służby zaby znów ocalić świat.Sorry ale to trochę ssie :P :)

rommel2

ale czy brak oryginalności jest dla filmu czymś złym ? moim zdaniem to dobrze że Steven wie do jakich filmów się nadaje i głównie takie robi w tym przypadku są to filmy akcji a do takich to się nadaje wyśmienicie .

martek165

dobrze powiedziane przynajmniej nie robi z siebie pajaca w jakiś komedyjkach czy głupich filmach s-fiction

konrii_2

No właśnie od komedii jest Carrey i Seagal chodź by się zesr****ł to by go w tym gatunku nie zastąpił ,a co do filmów s-f to Steven dał pokaz swych możliwości (i oby nie robił tego więcej) mam na myśli ,,Siłę rażenia'' film którego zaletą jest tylko pomysł no i miał nie taki zły klimat ale był by 1000 razy lepszy gdyby miał dość szumnie zapowiadaną (na początku) fabułę czyli Steven vs Ufo no. Ale Stefka niestety poniosła inwencja twórcza i postanowił zmienić genialną fabułę na dużo gorszą i w efekcie wyszło co wyszło . więc mając do wyboru Steven w ambitnym filmie i Steven w kolejnych 150 podobnych do siebie filmów akcji to wybieram zdecydowanie tą drugą opcję bo kino akcji robi on trochę lat i można mieć śmiało nadzieje że mu te filmy wyjdą

konrii_2

"dobrze powiedziane przynajmniej nie robi z siebie pajaca w jakiś komedyjkach"
tu sie mylisz ostatnio widziałem go w Onion Movie gdzie przez cały film głaskał facetów po torbach,a pajacem to był zawsze(za wyjątkiem Nico)

Ready2

pajac to sciebie jest zagral raz sobie w komedi no ico każdemu wolno mial ochote wziol role, a szukajac sprawiedliwosci wygrac ze smiercia wiencej mi sie niechce wymieniac jak wam niepasuje nieoglondajcie znim filmów steven kręci dobre filmy choc pare razy mu nie wyszło toitak teraz powrócil z dwoma dobrymi filmami sprawiedliwosc ulicy i gra ozycie jesli wam nieodpowiada kino akcji to nieoglondajcie oglondajcie sobie dramaty i filmy obyczajowe