A na TVN7 dziś o 23 .50 ,jeszcze lepsze kino = ,,Siła Pomsty ,, : http://www.youtube.com/watch?v=WlZJIAQlZiE
Bo ty widziałeś akurat ,,Siłę Pomsty ,, ? Matka w życiu by ci nie pozwoliła oglądać jak by wiedziała o czym jest ten film .xD
No wiem że nie obejrzysz tego ,bo dzieci nie oglądają pełnokrwistego kina akcji przeznaczonego dla prawdziwych facetów !
Obejrzałem wczoraj tego ,,Poszukiwanego ,, i masz racje to był pierwowzór ,,Strzelca ,, z Markiem .W sumie to dobre ,solidne kino akcji lat 90 ,można obejrzeć ale szału nie ma .Trochę liczyłem że bedzie lepszy ale daje radę .
To znaczy, tak bliżej to znam Damona i tego z ''Nieuchwytnego''. A tych co siedzą w tych komedyjkach, to niezbyt.
No i ,,Siłę Pomsty ,, sobię wczoraj przypomniałem na TVN7 i ten film naprawdę jest rewelacyjny .Dużo ostrej rozwałki , ciekawy scenariusz ,wspaniały klimat lat 80 ,świetna potegująca muzyka ,no i doskonały Dudikoff który w roli bohatera kina akcji wypada świetnie .To jego najlepszy film .Ten film także awansuje do mojej prestiżowej listy 15 najbardziej ulubionych akcyjniaków .Im cześciej go ogladam tym bardziej mi się podoba .
O kurna! Rourke'a i Don Johnson ramię w ramie. Do tego Tom Sizemore i Tia Carrere. To trzeba zobaczyć. Dzięki Bradock. Sprawdzę, czy jest to na cho mikuj.
Jest na cho .mikuj ,bo z tego bedę miał .No ten film jest Kasiu jest stary jak Świat ,kiedyś go oglądałem na VHS ,nagranego z TVN ,pożyczonego od kolegi .A dziś niestety telewizja puszcza filmy pod Gimbaże : Zmierzch ,Spidermany , X -meny ,W Stronę śłońca itp Bu ha ,ha