Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Taka przeciwwaga dla "Najgorszego filmu" Stevena. Teraz wybieramy 10 najlepszych, które nakręcił po 2002 roku :)

Moje typy:

-Bestia
-Czarny Świt
-W stronę słońca
-Sprawiedliwość Ulicy
-Gra o Życie
-Protektor
-Zabójczy Cel
-Żądza Śmierci
-Niebezpieczny Człowiek
-W odwecie za Śmierć

(Kolejność przypadkowa).

Nie są to może majstersztyki, ale da się je oglądać:)

Lizmak

Pierwsze 2 z listy - nie. Reszta - tak.

Ogólnie z 10 będzie ciężko, ja bym był zwolennikiem "piątki" filmów (Gra o życie, Protektor, Żądza Śmierci, Sprawiedliwość Ulicy, W stronę słońca - w tej właśnie kolejności ;)

patkot28

Ok, niech będzie po pięć. Zdaje sobie sprawę, że nowe filmy Stevena mało kogo kręcą:P Pięć to optymalna ilość.

Lizmak

Mi się podobały Gra o życie i Sprawiedliwość Ulicy ,natomiast Bestia już nie .Reszty nie widziałem ,wiec musze nadrobić .

bradock

Bestia generalne była dosyć słabym filmem, ale porównując do Siły Rażenia czy np Cudzoziemca to Bestia wcale nie jest taka zła :)

Lizmak

Jedyne jego filmy, na które można jeszcze spojrzeć to sprawiedliwość ulicy i protektor. Pozostałe: tragedia, że aż szkoda gadać!

AdamBayern01

Gra o życie też była fajna .Tych co nie widziałem mam zamiar nadrobić .

Lizmak

--Maczeta
--Żądza Śmierci
--Bestia
-Czarny Świt
-W stronę słońca
-Sprawiedliwość Ulicy
-Gra o Życie
-Protektor
-Zabójczy Cel
-Niebezpieczny Człowiek
-W odwecie za Śmierć
-Maximum Conviction ten najnowszy z 2012 to najgorszy film z seagalem jaki powstał! BEznajdziejna muzyka, fabuła... Wolałbym, żeby Seagal grał drugoplanowe role w porządnych filmach takich jak Maczeta, bo na tym ostatnim się zawiodłem, poprzednie to jeszcze były w miare dobrą rozrywką, ale ten najnowszy.... lepiej już niech nic nie kręci samemu.

ptakusz

A niektórzy snuli że ten Maximum Conviction będzie całkiem dobrym filmem ale ja wiedziałem że Steven nie jest w stanie zagrać w dobrym filmie. Jak się tam spisuje Seagal, akcja?

Jest niby jakaś tam akcja, a przy niej popieprzona muzyka wręcz irytująca. Przyznam, że ledwo obejrzałem połowę tego filmu, nudził mnie. Żaden film Seagala nie był taki zły oprócz naprzeciw ciemności. Szczerze to przydała by mu się ta rola w niezniszczalnych 3 może tam by coś dobrego zdziałał tak jak w Maczecie, bo poprostu idzie mu fatalnie powrót. To pierwszy film na dvd, który wyszedł od 2010 potem przez 2 lata cisza i nagle Maximum. Też miałem nadzieje co do tego filmu ale cóż.

To bardziej taka akcja w thrillerze niż akcja w akcji ;p

ja osobiście polecam maximum conviction, jeden z najlepszych filmow stefka [tych nowszych oczywiście] chodź brakowało mi tam porządnej walki z seagalem bo mało ich było

Dwie skrajnie różne opinie na temat Maximum Conviction od ptakusza i Najemnika - ciekawe. Będę musiał oblukać ten filmik, premiera chyba na początku listopada, więc już niedługo sam będę mógł wyrazić moje zdanie :)

Lizmak

film już jest w sieci z napisami pl

oo, fajnie - dzięki za info :)

Lizmak

wg mnie fajne byly
-W stronę słońca
-Sprawiedliwość Ulicy
-Gra o Życie
-Protektor
-Niebezpieczny Człowiek

Lizmak

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Najlepsze+fil my+akcji+sensacyjne+lat+-+g%C5%82osowanie,2038051

Głosowanie.

Lizmak

Sprawiedliwość Ulicy i Protektor.