Ja bym powiedział że lata 88 -96 ,to były najlepsze jego lata .Już od W Morzu ognia zaczoł siadać jego poziom .
w morzu ognia mi się bardzo podobał więc nic do tego filmu nie mam. po mrocznej dzielnicy już nie szalał i nie ma takich dobrych filmów już. dopiero od 2009 roku wziął się za siebie i jest kilka niezłych akcyjniakow w tym jeden serial
co ty gadasz, mroczna dzielnica to jeden z najlepszych jego filmów. słyszałem to od wielu osób
Najlepsze filmy Seagala:
1. ''Szukając sprawiedliwości''
2. ''Naznaczony śmiercią''
3. ''Wygrać ze śmiercią''
Zgadzam się z Najemnikiem. Ja mam wymagania jeśli chodzi o kino akcji i ten film spełnia te wymagania w 80%.
Ja nie mówię, że to kiepski film, ponieważ to jest dobry film (7/10). Ale już mi się nie podobał tak jak wcześniejsze filmy Seagala.
Teraz już nic nie będzie takie samo i trzeba się z tym pogodzić, choć wiem, że to przychodzi z trudem. Jestem w stanie stwierdzić, że to jest najlepszy film Seagala po 2000 roku.
uciec ale dokąd nie podobał mi się, ale też żadnego szczegónego powiązania z tym filmem nie zauważyłem
Tak w Morzu Ognia to Dobry film ,nie mam nic mu do zazuczenia z tym że widać już w tym filmie ze Steven tak nie walczy świetnie ,błyskotliwie jak np W Niko czy Szukając Sprawieliwości .O to mi chodziło .
W Wygrać że śmiercią albo Szukając Sprawieliwości ale chyba ten pierwszy .Niko też trzyma ten poziom .
nie walczy tak błyskotliwie bo jakiś dureń przyspieszył sceny walk i nie wyglądają już one tak wiarygodnie.
No wiec mówie ,Steven od tego filmu śiada jeśli chodzi o cheografie ,natomiast sam film bardzo fajny i klimatyczny ,Powiem szczerze ze nawet Steven w tym filmie dość fajnie i przekonująco zagrał ,było widać w nim taką radość ,ełforie życia itp
Gdyby dzisiaj Steven był w takiej formie jak kiedyś w takich filmach ,,Niko ,, ,,Szukając Sprawieliwości ,, ,,Liberator ,, czy W Morzu ognia ,, (Chodzi głównie mi o aktorstwo ) to mógłby nawet dzisiaj starać się o poważniejszą rolę ,angaż w Niezniszczalnych 3 .Nie mówię że od razu główny czarny charakter ale np coś w stylu Lundgrena albo Stathama .Wtedy twierdzenie naszego kolegi Granata typu Steven dobry tylko na epizod w stylu Chucka było bez pokrycia .Ale niestety dzisiaj to inaczej wygląda .....
Bradock mam dobrą informację dla Ciebie. Otóż znalazłam wczoraj film ''Szczury wojny'', ale jest po angielsku, z rosyjskimi napisami. Taka wersja krążyła jakiś czas temu na you tube. W wolnej chwili, może nawet jutro, wstawię to na you tube'a i sobie powtórzysz seans, oczywiście jak będziesz chciał.
Dokładnie dopiero od Mrocznej Dzielnicy się pogorszyło,ale Terrorysta też był słaby.Po Mrocznej Dzielnicy tylko taki naprawdę fajny film to był W stronę słońca.
Można tak powiedzieć, ale dla mnie lata 88 -96. Bo miał jeszcze w sumie 3 dobre filmy Krytyczna decyzja, Nieuchwytny, Liberator 2.
mówię jak jest, w moim przypadku dużo filmów z van dammem też mi się nie podobało, ale nie chce mi się wymieniać bo sporo ich było.