Jaki wg Was jest najlepszy film ze Stevenem Seagalem?
Czekam na odpowiedzi ;)
Film jest solidnie zrobiony. Z wyczuciem i uczuciem, a nie tak jak te jego rumuńsko - bułgarsko - polskie produkcje z lat 2003-2007 - tylko dla kasy.
ok, dziękuję Ci bardzo :) wg mnie najlepszy film z nim, jaki obejrzałem to Mroczna Dzielnica ;)
Pozdrawiam ;)
Wygrać ze Śmiercią dlatego ze w tym filmie jest najwiencej walk i stoją one na najlepszym poziomie .Po za tym w tym filmie Seagal bardziej się bije niż prezentuje typowe chwyty akido ..No i świetna ,wciągająca fabuła (Gliniarz po 7 latach śpiączki budzi się i szukuje mordercom swojej żony krwawą łażnie )
Szukając sprawiedliwości - dużo scen walki. Poza tym świetnie ukazane zaściankowe dzielnice Stanów Zjd.
niedawno był na TVN, bodajrze po Kac Vegas - nie byłem tym filmem zachwycony - zwłaszcza, gdy rozśmieszyła mnie akcja, gdy Seagal zabija swojego rywala... korkociągiem :)
hej, ja bym wybrał takie 3 filmy:
3 najlepsze filmy stevena:
-Szukając sprawiedliwości-ponieważ film solidny,ma klimat i aktorstwo Forsytha a seagal radzi sobie dobrze, elementy dramatu i forma oraz aktorstwo seagala 7,7/10
-Wybraniec śmierci-znakomite sekwencje walk i klimat 7,6/10
-Wygrać ze śmiercią- pierwszorzędny film akcji 7,7/10
na deser chciałbym dodać film ,,W morzu ognia" który posiada znakomity klimat, muzykę country,i może się najbardziej podobać, pomimo że forma seagala spadła, dodatkowo wątek ekologiczny na dobrym poziomie moja ocena 7,5/10
reszta filmów poza nico na gorszym poziomie, a od 2002 roku na żenującym, podro
Nico był nie dawno w tv, bardzo mi się podobał, wybrańca obejrze w najbliższym czasie ;)
Dziękuję i pozdrawiam.
Nico
Niedawno odświeżyłem sobie dzięki TVN-owi. Ależ tam był klimat VHS-ów! Od razu pół dzieciństwa się przypomniało mi (Arnie, Sly, Norris, Seagal! :) No i to chyba najbardziej ambitny film Seagala, z wielowątkową fabułą i zwrotami akcji. Owszem, drugiego Szpiega nie nakręcili, wszystko jest umowne i uproszczone, ale faktem niezaprzeczalnym jest to, że Steve nikogo tam nie mści, tylko wplątuje się w głębszą aferę. Świetny film, ocena poszła w górę z 7 do 8/10. Aż się podjarałem i nabrałem ochoty na kolejne filmy Seagala ;] Ale te starsze, bo nowe to syf i muły niestety. Od ponad 10-ciu lat nie może wyjść z kanałów i tarza się w szambie, nawet polskim (Cudzowiemiec! Fuj...!).
Poza tym świetne są:
- Szukając sprawiedliwości
- Wybraniec śmierci
- Wygrać ze śmiercią
- Krytyczna decyzja
- Liberator
- Nieuchwytny