Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Był temat o najlepszych filmach Seagala, o najlepszym przeciwniku Seagala, a także o najlepszych, filmowych tekstach Seagala. Teraz przyszedł czas na Najpiękniejszą, według Was, Filmową Partnerkę Stevena Seagala. Podajcie swoje typy.

Temat w sam raz dla Panów. Jeżeli jednak był już taki temat, to przepraszam za dublowanie, ale męczące byłoby przeszukiwanie tych ponad 800 tematów, w poszukiwaniu podobnego tematu.
Zapraszam do dyskusji.

karoman4

Erika Eleniak w liberatorze,zreszta tam tez pokazuje swoje wdzieki.

damianho15

Ty tez lubisz blondynki?

karoman4

obojetne,moze troszke.

użytkownik usunięty
karoman4

oczywiście Kelly LeBrock z wygrać ze śmiercią, zgrabna, piękne ciało dla mnie ideał --> http://www.filmweb.pl/person/Kelly+LeBrock-6156#picture-5

Musiała mieć w sobie coś wyjątkowego, skoro Steven ją poślubił. Nawet ładną parę tworzyli.
Na tej fotce ma fajną fryzurę. Też o takiej marzyłam.

karoman4

Sharon Stone !

bradock

Hm, zatem wnioskuję, że lubisz blondynki. Racja?

karoman4

Dokładnie ! Wyjątek stanowi jedynie Demi Moore ,sam nie wiem czemu ? Pewnie dlatego że ma fajne rysy twarzy ,jest zgrabna i fajnie się ubiera .

bradock

Blondynki nie są głupie, jak to się zwykło mawiać w dowcipach. No chyba, że zdarzy się taki wyjątek.
Co do Demii Moore, to rzeczywiście ładna kobieta z niej była i nadal jest. Kruczoczarne włosy bardzo do niej pasują.

karoman4

No Sharon Stone była bardzo inteligatną kobietą i piękną .A Demi Moore rzecywiścię ładne miała włosy .

bradock

A wiecie ze role w "Nagim instynkcie" najpierw otrzymała Joanna Pacuła i ją odrzuciła a dopiero później Sharon Stone ?

prof_mateusz27

Ja szłyszałem że producenci chcieli ją ale Verhoeven jej nie chciał .

prof_mateusz27

A która Polka Ci się podoba najbardziej: Joanna Pacuła, czy Izabella Scorupco?

karoman4

Ja wole Joanna Pacułę.

prof_mateusz27

W porządku.

karoman4

A w którym filmie twoim zdaniem Seagal wyglądał najlepiej ?

prof_mateusz27

Zdecydowanie w ''Wygrać ze śmiercią''. Dżinsy i czarna kurtka, to idealne połączenie, zwłaszcza z jego włosami i karnacją.

karoman4

Moim zdaniem najlepiej wyglądał (chodzi mi o posturę) w Szukając sprawiedliwości.

prof_mateusz27

Mogę się z Tobą zgodzić, że w ''Szukając sprawiedliwości'', ale i w ''Wybrańcu śmierci'' również.

karoman4

No też.

karoman4

Ja Izę wolę .

bradock

Kobieta pana Bonda. To znaczy, jedna z wielu kobiet pana Bonda.

bradock

Bruce Willis 12 lat z nią przeżył.

karoman4

Ja chciałbm z nią chociaż 1 rok przezyć !

bradock

Heh, to byłbyś panem i władcą. ;-)

karoman4

Inaczej nie mogło by być !

bradock

Cicha woda brzegi rwie.

karoman4

Jeśli chodzi o atrakcyjne brunetki w kinie to moim zdaniem Paulina Porizkova bije na głowe Demi Moore !!! Świetnie zagrała z Tomem Selleckiem w komedi ,,Jej Alibi ,,http://www.youtube.com/watch?v=sMEsC4bKxLY

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=sMEsC4bKxLY

bradock

Fajny film widzę.

karoman4

O tak ! Wspaniała komedia romantyczna !!! Pełna śmiesznych dialogów ,sytuacji i fajny taki romantyczny klimat .Dzisiaj już takich nie kręcą ,liczy się wybredny humor i gagi .Kino z lat 80 miało niesamowitą magię którą nie da się już nigdy odtworzyć .Dla takich filmów warto żyć !!!!

bradock

Tom Selleck nawet nadaje się do komediowych ról.

karoman4

Tak .

karoman4

Joanna Pacuła

prof_mateusz27

O proszę, Polka. No tak, nie od dziś wiadomo, że Polki są najpiękniejsze. ;-P

karoman4

Kelly i Eleniak. Sharon zajebista, ale w "Above the Law" jeszcze nie błyszczała.

Lizmak

Zgadza się w sumie ,Sharon w Niko w sumie zagrała taką jakby przygnebioną matkę i żone .Ale z aktorek to chyba była najwiekszą z którymi Steven współpracował .

bradock

Zdecydowanie i jak dla mnie najseksowniejszą, ale pokazała to dopiero za 2 lata po premierze "Nico" ;)

karoman4

Mam trzy faworytki
1.Jill Hennessy "Mroczna dzielnica"
2.Joanna Pacuła "Wybraniec smierci"
3.Eva Mendes "Mroczna dzielnica"

greggmm

Dziwne że jeszcze nikt nie wspominał o Gina Gershon z ,,Szukając Sprawieliwości ,, Jako Pati Madano była świetna .Wymiana zdań miedzy nią a Steven to coś fantastycznego !
Gino do Pati : Co słychać u ciebie ?
Pati : Nadal potrafię być mokra
Gino : To ty masz jeszcze czym jeść ?
Gino :Aresztuje cię
Pati :Mam ci zrobić laskę i bedziemy kwita ?
Gino : Nie jesteś aż taka dobra
Pati : Wal sie .
Gino : O co my tu mamy ? (Zobaczył broń w sufladzie )
Gino : Na to trzeba mieć pozwolenie
Pati : Pies mi żarł je
Gino : Wsadze cię na rok paki a to nie jest ciastko z kremem
Pati : Ale z ciebie dowcipniś
Po za tym Gina Gershon rzeczywiścię była bardzo ładną kobietą .

karoman4

Jeszcze Katherine Heigl z Liberatora 2 też mi się podobała .

karoman4

Eleniak bez dwóch zdań ...

karoman4

A ja bym powiedział Joan Chen:)Piękna,zaradna i nie była taka pusta jak np Eleniak,i Steven nie musiał jej nic tłumaczyć.Al to kwestia gustu pzdr.:)

Gaula04

Ale na pewno tak dobrze tańczyć nie umiała !

SzymonS1

Moja TOP 12
1.Erika Eleniak
2.Joanna Pacuła
3.Katherine Heigl
4.Sharon Stone
5.Eva Mendes
6.Jill Hennessy
7.Kelly Le Brock
8.Agnieszka Wagner
9.Mrlaina Mah
10.Joan Chen
11.Marg Helgenberger
12.Inna Korobkina

giovanni50

Ja bym dał wyżej Eve Mendes, chyba nawet na drugie miejsce .. ale tak czy inaczej Seagal jakimś tam kobieciarzem nie był (jak np. Bond) i jego kontakty z kobietami były z reguły nieco stonowane ...

SzymonS1

Miejsca są przypadkowe