Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Nie oglądałem, ludzie mówią, że to kolejny gniot, więc nie wiem, czy warto oglądać. Ja obejrzę z ciekawości.

AdamBayern01

Moim zdaniem najlepszy film Stevena z tych kręcony w Rumuni, typowy dla niego, nie wybitny, ale całkiem niezły ;)

anonim7

To obejrzę, albo sobie nagram.

AdamBayern01

Spoko ;>

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Zwykły gniot jak to Seagala. :)

Czyli jak mam rozumieć granat: gniot wśród wielu? :)

użytkownik usunięty

Czyli niestety nic nowego, bez zmian ;)

AdamBayern01

napewno nie nalezy on do tych najgorszych gniotów seagala.

użytkownik usunięty
damianho15

Czy ja dobrze widzę, napisałeś gniotów Seagala.

no ma kilka takich kompeletnie nieudanych,ale ten do nich nie nalezy.

Dobrze widzisz, przyjacielu ;)

damianho15

Gniot gniotem zawsze jest i pozostanie. Obejrzę na pewno.

AdamBayern01

Jeżeli jeden mówi, że gniot, a drugi, że film dobry. To najlepszym rozwiązaniem byłoby samemu się przekonać, jak to na prawdę z tym filmem jest. Każdy ma inny gust i z tego powodu nie należy tak do końca sugerować się cudzą opinią na temat danego filmu.

użytkownik usunięty
karoman4

Akurat co do filmów Seagala poza Zabójczym Celem - te opinie są prawdziwe.

AdamBayern01

wg ciebie,twoja opinia to akurat do obiektywnych nie nalezy.

damianho15

Noo Twoja tym bardziej, skoro oceniasz filmy, których nie oglądałeś(i tu nie dotyczy się filmów Seagala, tylko np. Die Hard 5 czy Hobbit). Pozdro.

AdamBayern01

die hard 5 widziałem a hobbita nie musze bo odrazu wiem ze to mega porazka.

damianho15

Skąd wiesz, że to porażka, jeżeli w ogóle nie oglądałeś? Twoje myślenie nie jest za mądre.

AdamBayern01

człowiek wyczuwa które filmy mu sie spodobaja.

damianho15

To co ty zdolności telepatyczne masz. Jak podejrzewasz że film jest kiepski to go nie oglądaj i już, ale nie oceniaj bo w ten sposób robisz z siebie głupka.

damianho15

Expendables3 bez Twojego zasranego, przereklamowanego Boga też już myślisz, że będzie porażką bez niego? Człowieku, zastanów się co Ty w ogóle mówisz. Ja zanim ocenię jakiś film, wpierw muszę go obejrzeć - na tym portalu robi tak 99% użytkowników poza zbędnymi trollami i idiotami nie mającym ogólnego pojęcia o wszechstronnym filmie. Nie da się ukryć po Twoich wypowiedziach nie tylko tu, że reprezentujesz niestety ten 1% społeczeństwa na portalu FilmWeb. Też przed kilku filmów ja sam myślałem, że mi się nie spodoba. Przykładem jest Czas Wojny reż. S.Spielberga obejrzany prze ze mnie i moją młodszą siostrą. Ponieważ to był dramat wojenny, byłem negatywnie nastawiony wyjątkowo na tego typu filmy. Jednak to było prawdziwe arcydzieło (10/10), które zapamiętam do końca swoich dni. Moja historia jest powodem dla Ciebie - byś nie oceniał książki po okładce.

AdamBayern01

pewnie bedzie,a hobbita wcale nie oceniłem tylko nie mam po co ogladac.

damianho15

W tym przypadku to będzie ''nie oceniaj filmów po okładce''.

karoman4

W tym wypadku tak Katarzyno. :)

AdamBayern01

Wspominałam Ci już, że na początku kwietnia będzie ''Drzewo Jozuego'' na tvp2? Nie będą przerywać reklamami i mam nadzieję, że nie puszczą tego bardzo późno.

karoman4

Nawet pod moją oceną wspomniałaś ;)

AdamBayern01

Aha. No to czekamy i oglądamy. ;-)

damianho15

To, że nie będzie Seagala jeszczen ie oznacza, że Expendables 3 będzie gniotem. Jak wszystkie filmy(co z resztą sam przyznałeś) Seagala, które powinno się po 30minutach oglądania wyłączać. :P

użytkownik usunięty
damianho15

Sam nazwałeś Hobbita "badziewiem" czyli to twoja ocena filmu którego nie widziałeś. Nie wspominając o Szklanej Pułapce 5 co wypisywałeś. :)

Właśnie o tym mówię granat. Ocenia filmy, których nie oglądał.

karoman4

Nie ma jak to rozmowa o gniotach .Jakby nie było innych lepszych filmów .A jaktam Kasiu obejrzałaś już ,,Licencje na Zabijanie ? Ten Bond to kino akcji z najwyższej półki !!! http://www.youtube.com/watch?v=-qAFVTpWz90

bradock

Nie obejrzałam tego dziś, bo musiałam trzy referaty pisać do szkoły. Ale postaram się jutro ogarnąć ten film.

AdamBayern01

Moim zdaniem najlepszy film Seagal z pośród tych robionych w Rumuni zobacz sobie jak nie dla Seagala to choćby np. dla bardzo dobrej roli Skye Bennett która grała córkę Seagala. Oczywiści to w ciąż budżetówka z Seagalem więc nadziei nie wiadomo jakich nie mniej.

frycek49

Brakowało mi tutaj Ciebie - frycek. Dzięki za opinię, wyżej toczy się indywidualna dyskusja, jak widzsz z resztą z Panem D. :D

AdamBayern01

Spoko chyba się przyłączę

frycek49

Nie mam nic przeciwko :) Zaproszenie nawet mogę dodać :D

frycek49

ciekawa fabuła i prosta,wykonanie troche gorsze.

damianho15

Wykonanie tak, ale ogólnie film jest w porządku. Akcja toczy się w miarę wartko więc nie nuży.

AdamBayern01

Ja pierdo*le !!!! Adam wie że to kolejny gniot Stevena ale mimo wszystko obejrzy !!! Nie wiem czy wiesz człowieku ale są jeszcze inne dobre filmy akcji z lat 70,80/90 .Polecam ci ,,Kod Milczenia ,, z 1985 roku .Znakomite Surowe ,Policyjne Kino .,,Brudny Chucky w akcji ,to jest to !!!
http://www.youtube.com/watch?v=b8vQLINtYKI

bradock

Zresztą tutaj masz kolejne filmy które warto zobaczyć !http://www.youtube.com/watch?v=LfpqMjNEkCA

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=LfpqMjNEkCA

bradock

No wyżej Panowie mówią zupełnie co innego na temat tego filmu: spójrz na wypowiedź frycka.
A i nie przeklinaj, to nie ładnie!

AdamBayern01

Zrozumiem .Jak się jest fanem Stevena i się go lubi to można obejrzeć .