Grubo przesadzasz Steven elegancko wygląda co tu ukrywać ma swój wiek. Ostatnio miałem przyjemność obejrzeć jak Steven jako zastępca Szeryfa pracuje, łapie złoczyńców i różnych niektórzy poznają Stevena po filmach :D Steven jest naprawdę w porządku opowiada, że trzeba się zaprzyjaźnić z otoczeniem przede wszystkim z ludźmi dokoła, bo przecież Policjant to też człowiek. Podoba mi się jego postawa Steven rządzi.
Nie przesadzam, dobrze wiem co mówię. Chyba nie znam gościa, który jak na swój wiek tak słabo się trzyma jak Seagal. Spójrz na Van Damma, Arnolda, Stallone, Norrisa - oni się świenie trzymają, a wszyscy [poza Van Dammem] są od niego starsi o przyjamniej 5 lat :P
Z pozoru tak wygląda a w środku jest zupełnie inny. Może nie używa maseczek jak inne gwiazdy. Harrison Ford wygląda bardzo staro bo nic nie używa jak inni.
Bardziej pasowało by określenie jego jako niesamowity ,,łamacz stawów łokciowych ,, niż kopacz .Kopaczem byli Van Damme ,Norris . Ale zgadzam się ze jest jednym z najlepszych w branży filmowej jesli chodzi o mordobitki .
Kopacz? No proszę Cię! Popatrz w jego świetnym czasie na Van Damma - był młody, przystojny - opisywały niektóre "starsze panie". Van Dammowi Seagal w latach 90 nawet nie dorównywał względem walki, jak i umiejętności aktorskich. Jeżeli chodzi o Seagala, to nie pamiętam, żeby on w jakimś filmie się wykazał świetnie pod względem walk kopanych. Głownie były to walki aikido, których w 100% nie zobaczylliśmy, bo tak szybko kamera latała...
No nie dokońca zgodzę się z tym ze Seagal nie dorównywał Van Dammowi zarówno pod wzgledem sztuk walk ,jak i aktorstwu .Seagal ma końcie dwa zajebiste aktionery w których pokazał ze oprócz łamania kończ potrafi grać .A chodzi tu o Niko i Szukając Sprawiedliwości ,szczególnie w Niko fajnie zagrał ,Stworzył Gliniarza z Charakterem .A jak był młody w latach 1988 -1995 to też się paniom podobał ,dowodem było to ze czesto zdradzał swoją żonę Kelly Le Brock (Zagrała z nim w Wygrać ze Śmiercią ) Z tego powodu jego małżeństwo się rozleciało w 1996 roku .Ale Van Damme był oczywiście bardziej przystojny ,i miał większe wziecie u kobiet .Ale na plus Seagala przemawia to ze jego filmy wiencej kasy zarabiały w kinach niż Van Damma .Niemniej jednak lubie obydwu panów ,szanuje ich za dokonania w kinie akcji lat 80 i 90 ,choćiaż Van Damma lubie bardziej ,ale dlatego ze lubie bardziej walki karate ,kickboing ,kung -fu itp
Jak zawsze bradock Twoje wypowiedzi są świetne, chyba Ty jako jedyny dajesz długie, mądre, przemyślane wypowiedzi. Jeżeli chodzi o kasę, jaką jakie filmy arobiły, to słabo, a raczej w ogóle się na tym nie znam. Ale, przechodząc do rzeczy, to pamiętasz może Seagala w jakimś klasyku kina kopanego?
On nie pokazywał walk karate tylko Akido ale jego filmy można zaliczyć do filmów o sztukach walki np Niko czy Wygrać ze Śmiercią to były świetne filmy sensacyjne z elemntami sztuk walk .Wiec ja problemu nie widze ....
Ale Najemnik napisał, że on jest jednym z najlepszych kopaczy, a ja nie pamiętam dobrej walki Seagal z udziałe nóg. Choćby w tych filmach, co wymieniłeś
Wiec dla tego napisałem Najemnikowi ze do Seagala określenie Kopacz nie pasuje ,tak samo jak dla Van Damma ,,Specjalista od łamania kregosłupów ,, Ale on piszac Kopacz miał zapewne na myśli aktorów kina sztuk walki , bo tak na nich się czasami mówi a Seagal jest przecież aktorem kina karate /akido . No i nie zgodze się z tym ze Seagal nie kopał nogami w Wygrać ze Śmiercią , bo były sceny w których 3 razy świetnie kopnoł gościa ,pierwsza to ta w której ci 3 faceci w maskach napadli go i żone w domu gdy się kochali ,zaczeli do niego strzelać ,Seagal podleciał wykrecił gościowi rekę z broniąi i jednym kopnieciem go powalił na ziemie ,potem oberwał .Nastepna akcja była jak ci scigali jego syna a seagal biegł za nimi ulicą , dogonił gością ,i kopnieciem nogi złamał mu jego nogę , potem też innemu goścowi chyba na dworcu też pociognoł ze aż facet przeleciał przez szybę .Obejrzyj dokładnie to zauwazysz .
Moim zdaniem wygląda gdzieś tak na 50/60 lat .Ale trzyma się bardzo dobrze ,tego nikt nie zaprzeczy .A tutaj coś dla miłośników talentu Chucka Norrisahttp://www.youtube.com/watch?v=FY3McOJXweA