Lubię aktora i oglądałam parę filmów ale już ich nie pamiętam, proszę o polecenie mi tych fajnych szczególnie te takie z około lat 90tych, nie te najnowsze, jak Steven był jeszcze młodszy :P Z góry dzięki!
-Niko : Ponad Prawem
- Wygrać że śmiercią
-Naznaczony śmiercią
- Szukając Sprawieliwości
-Liberator 1&2
-Nieuchwytny
-W Morzu ognia
-Mroczna Dzielnica .
Dodałbym jeszcze Na zabójczej ziemi! Również bardzo dobry film ze świetnym przesłaniem.
Z nowszych: Protektor, Żądza śmierci, W odwecie za śmierć, Maximum Conviction oraz serial Bez litości.
A co szkodzi podać też nowe. Podałem te co warto obejrzeć, na pewno nie chciałem nikogo zniechęcić.
Maximum Conviction przypomina mi Liberatora. Ale nie musisz już powtarzać że film ci się nie podobał.
No to z nowych jedynie Sprawiedliwość Ulicy, Maczeta i od biedy W stronę słońca.
I kto tu teraz zniechęca? Wymieniłeś dużo gorsze od tych co ja podałem. Zresztą o gustach się nie dyskutuje.
Dyskutuje się dyskutuje. :)
Pod względem wykonania są lepsze. Maczeta to zamierzony kicz, chociaż Stefana tam mało było.
Ale i tak dyskutuje z tobą o gustach tylko o poziomie filmów to jest różnica. :)
Granat: a ja dalej nie mogę się przyzwyczaić do twojego avataru xD zupełnie jakbyś był innym użytkownikiem :D
No widzisz również się dziwnie czuje. Twój mi się podoba, kto wie może się kiedyś do tego pana przekonasz. :)
Wszystkie do 2002 poza "Terrorystą". z tych późniejszych to "Sprawiedliwość ulicy", "Zabójczy cel", "Gra o życie", "niebezpieczny człowiek", "protektor", "żądza śmierci".