Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Lubię aktora i oglądałam parę filmów ale już ich nie pamiętam, proszę o polecenie mi tych fajnych szczególnie te takie z około lat 90tych, nie te najnowsze, jak Steven był jeszcze młodszy :P Z góry dzięki!

into_the_moonlight

-Niko : Ponad Prawem
- Wygrać że śmiercią
-Naznaczony śmiercią
- Szukając Sprawieliwości
-Liberator 1&2
-Nieuchwytny
-W Morzu ognia
-Mroczna Dzielnica .

użytkownik usunięty
bradock

Dodałbym jeszcze Na zabójczej ziemi! Również bardzo dobry film ze świetnym przesłaniem.

użytkownik usunięty
into_the_moonlight

Z nowszych: Protektor, Żądza śmierci, W odwecie za śmierć, Maximum Conviction oraz serial Bez litości.

użytkownik usunięty

Raczej mu o stare chodziło a ty go nowymi chcesz zniechęcić. :D

użytkownik usunięty

A co szkodzi podać też nowe. Podałem te co warto obejrzeć, na pewno nie chciałem nikogo zniechęcić.

użytkownik usunięty

"na pewno nie chciałem nikogo zniechęcić"

Maximum Conviction. :)

użytkownik usunięty

Maximum Conviction przypomina mi Liberatora. Ale nie musisz już powtarzać że film ci się nie podobał.

od biedy i nowe mogą być, myślę że kiedyś też je obejrzę :P

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
into_the_moonlight

No to z nowych jedynie Sprawiedliwość Ulicy, Maczeta i od biedy W stronę słońca.

użytkownik usunięty

I kto tu teraz zniechęca? Wymieniłeś dużo gorsze od tych co ja podałem. Zresztą o gustach się nie dyskutuje.

użytkownik usunięty

Dyskutuje się dyskutuje. :)
Pod względem wykonania są lepsze. Maczeta to zamierzony kicz, chociaż Stefana tam mało było.

użytkownik usunięty

No to o gustach sobie dyskutuj z kimś innym :P

użytkownik usunięty

Ale i tak dyskutuje z tobą o gustach tylko o poziomie filmów to jest różnica. :)

użytkownik usunięty

Granat: a ja dalej nie mogę się przyzwyczaić do twojego avataru xD zupełnie jakbyś był innym użytkownikiem :D

użytkownik usunięty

No widzisz również się dziwnie czuje. Twój mi się podoba, kto wie może się kiedyś do tego pana przekonasz. :)

użytkownik usunięty

Też się nie przyzwyczajaj za bardzo do mojego :)

into_the_moonlight

Wszystkie do 2002 poza "Terrorystą". z tych późniejszych to "Sprawiedliwość ulicy", "Zabójczy cel", "Gra o życie", "niebezpieczny człowiek", "protektor", "żądza śmierci".

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem