Jak w temacie. Co polecacie, co jest godne uwagi. Bardzo lubię Seagala, ale ostatnie filmy
które z nim widziałem tj. Cudzoziemiec, Poza zasięgiem, Bestia to niestety nie to co jego
pierwsze filmy :/ Mam zamiar obejrzeć Maczetę.
Proszę o jakies dobre i sprawdzone tytuły ze Stevenem :)
Pozdrawiam jego fanów :)
Sprawiedliwość ulicy , Gra o Życie , Żądza Śmierci , Niebezpieczny Człowiek -no niestety nie to co jego pierwsze filmy no ale są wmiare ok , już wogule wątpie czy zagra w jakimś dobrym filmie w którym będzie postacią pierwszoplanową, chyba że popracuje troche nad sobą pozdrawiam
Też już straciłem nadzieję na to, ze zagra w czymś naprawdę fajnym. Fajnie by było go widzieć w "Niezniszczalnych 3" o ile takowy film wogóle powstanie... jednak BARDZO w to wątpię...
Omijaj filmy z lat 2003-2006 albo innymi słowy... omijaj te, które NIE są produkcji USA :) Od 2007 tylko 2 produkcje są nieudane, a reszta jest na przyzwoitym, średnim, amerykańskim poziomie kina klasy B. No i oczywiście pierwsze, kinowe filmy ( A ) są warte uwagi. Zwłaszcza pierwsze 10 tytułów.
szczerze powiedziawszy, to po 2001 roku nie zagrał w żadnych hitach, ale niektóre filmy są jeszcze do obejrzenia np. sprawiedliwość ulicy, gra o życie, mroczna dzielnica. Odradzam siłę rażenia i cudzoziemiec
Patrzcie na kraj produkcji i omijajcie to co jest z Europy ;)
A wyjątkami od tej reguły mogą być "Naprzeciw Ciemności" oraz dla niektórych - "Szalony lot". Według mnie, oprócz tych 2 tytułów, reszta filmów z USA jest ok.