Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Jak w temacie. Co polecacie, co jest godne uwagi. Bardzo lubię Seagala, ale ostatnie filmy
które z nim widziałem tj. Cudzoziemiec, Poza zasięgiem, Bestia to niestety nie to co jego
pierwsze filmy :/ Mam zamiar obejrzeć Maczetę.
Proszę o jakies dobre i sprawdzone tytuły ze Stevenem :)
Pozdrawiam jego fanów :)

xaphon

Ja ogladałem z nim Sprawiedliwość Ulicy i była w miarę fajna .

bradock

Dla mnie najlepszy film z tych po 2001 :)

xaphon

Sprawiedliwość ulicy , Gra o Życie , Żądza Śmierci , Niebezpieczny Człowiek -no niestety nie to co jego pierwsze filmy no ale są wmiare ok , już wogule wątpie czy zagra w jakimś dobrym filmie w którym będzie postacią pierwszoplanową, chyba że popracuje troche nad sobą pozdrawiam

bools901

Też już straciłem nadzieję na to, ze zagra w czymś naprawdę fajnym. Fajnie by było go widzieć w "Niezniszczalnych 3" o ile takowy film wogóle powstanie... jednak BARDZO w to wątpię...

xaphon

Omijaj filmy z lat 2003-2006 albo innymi słowy... omijaj te, które NIE są produkcji USA :) Od 2007 tylko 2 produkcje są nieudane, a reszta jest na przyzwoitym, średnim, amerykańskim poziomie kina klasy B. No i oczywiście pierwsze, kinowe filmy ( A ) są warte uwagi. Zwłaszcza pierwsze 10 tytułów.

patkot28

szczerze powiedziawszy, to po 2001 roku nie zagrał w żadnych hitach, ale niektóre filmy są jeszcze do obejrzenia np. sprawiedliwość ulicy, gra o życie, mroczna dzielnica. Odradzam siłę rażenia i cudzoziemiec

sss_111

Patrzcie na kraj produkcji i omijajcie to co jest z Europy ;)
A wyjątkami od tej reguły mogą być "Naprzeciw Ciemności" oraz dla niektórych - "Szalony lot". Według mnie, oprócz tych 2 tytułów, reszta filmów z USA jest ok.

sss_111

Co racja, to racja, choć "Gra o życie" trochę jak dla mnie od nich odstaje ale da się obejrzeć :D

patkot28

Hehehe, pierwsze 10 tytułów to klasyka :D widziałem je przynajmniej kilka ładnych razy :D

użytkownik usunięty
xaphon

Maczeta

użytkownik usunięty
xaphon

w odwecie za śmierć, protektor na poziomie

xaphon

Zdecydowanie "Wpół do śmierci" najlepszy film po 2001

prof_mateusz27

No mi tak średnio akurat przypadł do gustu, ale może być :)

xaphon

Do 1998 a potem kicha

użytkownik usunięty
xaphon

Żadnego Ci nie polecam. Gra w fatalnych filmach w XXI wieku.

Obejrzyj lepiej stare dobre filmy jak Liberator itd.