Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Ja bym nakręcił film w stylu Legionisty ale w kosmosie
Seagal musi bronic fortu na Saturnie przed najezdcami z Oriona

giovanni50

Ja bym go skonfrontował w jakiś filmie z cyklu "wielki mistrz bijatyk" z Chuckiem Norisem :)

klaczek20

A po co?

giovanni50

Żebyś mógł się zapytać :)

giovanni50

Będzie łamał kończyny kosmitom ?

saruman_2

A czemu nie?
A na koniec może pójdzie do wyra z laską z dwiema głowami

giovanni50

a może w jakiejś komedii sensacyjnej w której nie łamie gnatów

tomucho77

nie pasuje.

giovanni50

Ja bym go umieścił w jakimś dramacie np. Człowiek sadysta który dusi zwierzęta i znęca się nad nimi. Jednak pewnego dnia spotyka piękną nieznajomą(tutaj w tej roli widzę Natalie Portman) i zakochuje się, postanawia się zmienić... Oczywiście w głównej roli, czyli jako człowieka sadystę widziałbym Seagala. To mogłoby być dobry Hollywod'zki dramat z domieszką akcji i romansu.

Slowianin

i łamania kręgosłupów

giovanni50

A ja bym chciał zobaczyć Seagala w jakimś filmie historycznym w stylu Bravehearth waleczne serce.Gdzie odrąbuje łby złym Niemcom lub Francuzom.Ze znakomitą scenografią i aktorami.

giovanni50

Ja bym go widział w jakiejś komedii (byle nie sensacyjnej, w której tylko wyrzuca ludzi przez okna, albo łamię im kończyny) w towarzystwie kilku znanych aktorów,

giovanni50

Ja chciałbym go zobaczyć w filmie razem z Jean Claude Van Damme ,w którym razem grają Braci Blizniaków którzy zostali rozdzieleni w czasie narodzin ,potem się razem spotykają po 25 latach ,dowiadują się o swoim bracie blizniaku ,nastepnie stają do walki z Kolumbijską Mafią. .