praktycznie wszedzie!!! w sztukach walki i poziom filmów czyli w najwazniejszych
kwestiach.mistrz!!!!!!!
Jestem ciekawa, kto zgłosił do zablokowania moją powyższą wypowiedź, skoro nie było tam wulgarnego ani obraźliwego przesłania? Słowo pupa nie jest wulgaryzmem tylko nazwą części ciała. Jeszcze trochę i dojdzie do tego, że za słowo nos, ręka, brzuch też będą blokować. Śmiech na sali, ha, ha, ha.
Podejrzewam jednego gościa, którego nick zaczyna się od małej litery ''d'', a kończy na liczbie ''15''.
Ta jasne. W sztukach walki na pewno nie. Dużo potrafi na pewno, czarnych pasów nie dostaje się za piękne oczy, ale on nigdzie nie walczył nie brał czynnego udziału w sporcie, nie sposób więc to zweryfikować. Inni Np Norris, Lundgren, Wilson itp wygrywali mistrzostwa mają piękne bilanse walk a Seagal nic.
poziom filmów też nie jest u niego najwyższy. nawet jeśli przyjmiemy pod uwagę to że od lat gra głównie w burzówkach, to Lundgren, Van Damme, Daniels, Austin mają lepsze filmy.
Właśnie autetyczne możliwości Seagala w walce ,bójce na serio były i są dla mnie najwiekszą tajemnicą dotyczącą jego Postaći co mnie u niego fascynuje .Seagal w filmowych walkach nie jest może tak widowiskowy i efektowny jak Van Damme ,Lundgren czy Wilson ale z kolei w porówniu do tamtych jest dla swoich przeciwników bardziej bezwględny ,okrutny ,bardziej tzw zapobiegawczy ,szybko i skutecznie neutralizujący swoich przeciwników .I to podczas oglądania jego walk robi wrażenie .Te jego sprawne i konsekwetnę rokładanie przeciwnników chciałbym też żobaczyć w jakieś realnej walce ? Szkoda że nie doszło może gdzieś na jakieś imprezie dyskotekowej czy w supermarkecie gdzie były by kamery żeby to mogły zarejestrować ,kilku silnych oprychów podchodzi do Seagala albo do jego żonki Kelly Lee Brock i wszyscyna bójkę ? Jakby się zachował Steven ? Podjoł by walkę ? Pamietasz ,,Ponad Prawem ,, ? Kiedy to nafaszerowany narkotykami i oszołomiony Niko porozwalał cały gang Zagona ? To było ekstremalnie brutalne a perspektywy naszych czasów ekstremalnie nieporawne : http://www.youtube.com/watch?v=hiWW5VeKH94
Dokładnie tak tu się zgodzę ta konsekwencja i brutalność Stevena była świetna ale tylko z początku bo już później zaczynało się to nudzić. Co do możliwości Stevena w prawdziwej walce. Na pewno dużo potrafi, ale w prawdziwej walce raczej nie dał by rady wielu bandytom na raz, a na pewno nie udało by mu się wyjść z takiej opresji bez szwanku. Scena o której piszesz była też piękna , pamiętam jakie robiła na mnie wrażenie, ale w realu też nie jestem pewien czy Steven wyszedł by cało z takiej opresji. Wiadomo jak ktoś jest nie trzeźwy czy pod wpływem narkotyków to już nie ma takiej koordynacji ruchowej. A to w walce jest bardzo ważne.
A w jakich filmach twoim zdaniem Steven najlepiej i najfajniej walczył ? Mi się podobały jego walki w ,,Niko ,, i ,, Wygrać że śmiercią ,,
Racja, uwielbiam Damiana, praktycznie zerowym nakładem sił sprawia, że obecni tutaj seagalowcy, van dammowcy, norrisowcy itd marnują czas, zdrowie, nerwy na bezsensowne spory. Mistrz :)!