Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

praktycznie wszedzie!!! w sztukach walki i poziom filmów czyli w najwazniejszych
kwestiach.mistrz!!!!!!!

AdamBayern01

Jestem ciekawa, kto zgłosił do zablokowania moją powyższą wypowiedź, skoro nie było tam wulgarnego ani obraźliwego przesłania? Słowo pupa nie jest wulgaryzmem tylko nazwą części ciała. Jeszcze trochę i dojdzie do tego, że za słowo nos, ręka, brzuch też będą blokować. Śmiech na sali, ha, ha, ha.

karoman4

Moja jedna właśnie też jest zablokowana, nie wiem z jakich przyczyn ;/

AdamBayern01

Podejrzewam jednego gościa, którego nick zaczyna się od małej litery ''d'', a kończy na liczbie ''15''.

karoman4

Mój post też został zablokowany.

frycek49

Też napisałeś słowo pupa? ;-P

karoman4

Zwróciłem mu uwagę że oglądanie golizny w młodzieńczym wieku jest nie ładne.

frycek49

Racja, oślepnąć można.

karoman4

Najprawdopodobniej ^^

karoman4

Mój też został zablokowany ,dlaczego ? Kto to zrobił ?

bradock

Nie trudno się domyśleć Tomku :)

AdamBayern01

mo****

damianho15

Ta jasne. W sztukach walki na pewno nie. Dużo potrafi na pewno, czarnych pasów nie dostaje się za piękne oczy, ale on nigdzie nie walczył nie brał czynnego udziału w sporcie, nie sposób więc to zweryfikować. Inni Np Norris, Lundgren, Wilson itp wygrywali mistrzostwa mają piękne bilanse walk a Seagal nic.

poziom filmów też nie jest u niego najwyższy. nawet jeśli przyjmiemy pod uwagę to że od lat gra głównie w burzówkach, to Lundgren, Van Damme, Daniels, Austin mają lepsze filmy.

frycek49

Właśnie autetyczne możliwości Seagala w walce ,bójce na serio były i są dla mnie najwiekszą tajemnicą dotyczącą jego Postaći co mnie u niego fascynuje .Seagal w filmowych walkach nie jest może tak widowiskowy i efektowny jak Van Damme ,Lundgren czy Wilson ale z kolei w porówniu do tamtych jest dla swoich przeciwników bardziej bezwględny ,okrutny ,bardziej tzw zapobiegawczy ,szybko i skutecznie neutralizujący swoich przeciwników .I to podczas oglądania jego walk robi wrażenie .Te jego sprawne i konsekwetnę rokładanie przeciwnników chciałbym też żobaczyć w jakieś realnej walce ? Szkoda że nie doszło może gdzieś na jakieś imprezie dyskotekowej czy w supermarkecie gdzie były by kamery żeby to mogły zarejestrować ,kilku silnych oprychów podchodzi do Seagala albo do jego żonki Kelly Lee Brock i wszyscyna bójkę ? Jakby się zachował Steven ? Podjoł by walkę ? Pamietasz ,,Ponad Prawem ,, ? Kiedy to nafaszerowany narkotykami i oszołomiony Niko porozwalał cały gang Zagona ? To było ekstremalnie brutalne a perspektywy naszych czasów ekstremalnie nieporawne : http://www.youtube.com/watch?v=hiWW5VeKH94

bradock

Dokładnie tak tu się zgodzę ta konsekwencja i brutalność Stevena była świetna ale tylko z początku bo już później zaczynało się to nudzić. Co do możliwości Stevena w prawdziwej walce. Na pewno dużo potrafi, ale w prawdziwej walce raczej nie dał by rady wielu bandytom na raz, a na pewno nie udało by mu się wyjść z takiej opresji bez szwanku. Scena o której piszesz była też piękna , pamiętam jakie robiła na mnie wrażenie, ale w realu też nie jestem pewien czy Steven wyszedł by cało z takiej opresji. Wiadomo jak ktoś jest nie trzeźwy czy pod wpływem narkotyków to już nie ma takiej koordynacji ruchowej. A to w walce jest bardzo ważne.

frycek49

Ok ,Dzięki za wytłumaczenie .

frycek49

A w jakich filmach twoim zdaniem Steven najlepiej i najfajniej walczył ? Mi się podobały jego walki w ,,Niko ,, i ,, Wygrać że śmiercią ,,

bradock

Mi w Szukając sprawiedliwości i Wybrańcu śmierci ze względu na brutalność.

użytkownik usunięty
damianho15

Troll level master :D

Racja, uwielbiam Damiana, praktycznie zerowym nakładem sił sprawia, że obecni tutaj seagalowcy, van dammowcy, norrisowcy itd marnują czas, zdrowie, nerwy na bezsensowne spory. Mistrz :)!

??

damianho15

zgadzam się :)