wlasnie na tej stronie pczeczytałem taką ciekawostke "Początkowo rola Danny'ego w filmie Człowiek Pies oferowana była Stevenovi Seagalowi, jednak ten ją odrzucił" ...strasznie mnie to zdziwiło, bo obecnie gra w gniotach(oprocz Drive to kill) a Człowiek Pies bylby dla niego dobra szansa na powrot. Przeciez ten film nalezy do klasy A, zagrałby u boku Morgana Freemana, a jego twarz by sie pojawiła na wieklim ekranie. Dziwie sie, ze odrzucil te role
Pijany mistrz nie wiesz comówisz Seagal człowiekiem psem?żarty jakieś,Seagal ne pasowałby do tej roli za dużej postóry jest przede wszystkim wzrost co innego Jeet li mały szczupły zwinny.
Seagal człowiek niedzwiedz to tak.
niewiem czemu, ale Seagal pasuje mi najbardziej na Indianina {coś w stylu Na zabójczej ziemi i W morzu ognia}-{te filmy są świetne i szkoda, że zagrał kilkunastu maniakach} no ale w końcu zaczął się i ruszać i nie musi ukrywać brzucha pod płaszczem TAKI Z NIEGO NIEDŹWIEDŹ TO JUŻ NIE JEST,mógłby zagrać w westernie chociaż bardziej widzę go w roli w filmie z przesłaniem ekologicznym bo to mu zawsze dobrze wychodzi...