Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

wlasnie na tej stronie pczeczytałem taką ciekawostke "Początkowo rola Danny'ego w filmie Człowiek Pies oferowana była Stevenovi Seagalowi, jednak ten ją odrzucił" ...strasznie mnie to zdziwiło, bo obecnie gra w gniotach(oprocz Drive to kill) a Człowiek Pies bylby dla niego dobra szansa na powrot. Przeciez ten film nalezy do klasy A, zagrałby u boku Morgana Freemana, a jego twarz by sie pojawiła na wieklim ekranie. Dziwie sie, ze odrzucil te role

Pijany_Mistrz

Nom masz racje głupio zrobił. Sam sobie utrudnia powrót

frycek49

Zgadzam się nie wiem czemu odrzuca takie propozycje.

Pijany_Mistrz

bo czeka aż będzie w szczytowej formie i wtedy powróci w wielkim stylu:)a to już nastąpi niedługo

bools901

Pijany mistrz nie wiesz comówisz Seagal człowiekiem psem?żarty jakieś,Seagal ne pasowałby do tej roli za dużej postóry jest przede wszystkim wzrost co innego Jeet li mały szczupły zwinny.
Seagal człowiek niedzwiedz to tak.

aronn

niewiem czemu, ale Seagal pasuje mi najbardziej na Indianina {coś w stylu Na zabójczej ziemi i W morzu ognia}-{te filmy są świetne i szkoda, że zagrał kilkunastu maniakach} no ale w końcu zaczął się i ruszać i nie musi ukrywać brzucha pod płaszczem TAKI Z NIEGO NIEDŹWIEDŹ TO JUŻ NIE JEST,mógłby zagrać w westernie chociaż bardziej widzę go w roli w filmie z przesłaniem ekologicznym bo to mu zawsze dobrze wychodzi...

jack3322

A wogóle Dany w Człowieku Psie miał obroże na szyi i jak Wy sobie wyobrażacie Seagala dużego faceta który ma coś na szyi?