Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 497 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Stefan jednak zagra w ex3?

użytkownik usunięty

https://www.facebook.com/photo.php?
fbid=413790145407792&set=a.201194293334046.43888.199233320196810&type=1&theater

użytkownik usunięty

Nie zagra. Tysiąc razy było to wałkowane. :)

użytkownik usunięty

Ale wszędzie o tym teraz piszą, na fb tego pełno jest :D

użytkownik usunięty

Co piszą?

użytkownik usunięty

Pod każdym zdjęciem Stefana "Expendables 3"

użytkownik usunięty

To jakieś marzenia ludzie mają. Już wszystko wiadome kto zagra, a kto nie.

Niby nie zagra ale prawdziwym hitem było by to jak by go potajemnie przemycili na plan ,,Niezniszczalnych 3 ,, ,nakrecili kilka z nim ujeć i dopiero pokazali go w oficjalnym pełnoprawnym zwiastunie ,że zagra .To dopiero była by niespodzianka ,wręcz sensacja !!! Największa sensacyjna wiadomość od czasy ,,Cudu w Tokio ,, w 1990 roku .

użytkownik usunięty
bradock

Hitem będzie i bez Seagala. Seagal to nie jest nazwisko które aktualnie przyciągnęłoby miliony ludzi do kin. Wiemy już oficjalnie, że nie zagra. Powiedz jaki sens jest dokręcać kilka ujęć, na siłę go wciskać skoro już wszystko co trzeba zrobili.
A tak poza tym Wesołych Świąt. :)

No myślę że akurat Seagal było by to bardzo gorące nazwisko ,sczególnie że on w latach 90 był obok Schwarzeneggera ,Stallona i Van Damma najbardziej znanym twardzielem kina akcji .Teraz mu się wiedzie znacznie gorzej niż kiedyś ale ciągle ma spore grono zagorzałych fanów (,sam kiedyś w wakacje jechałem autobusem i słyszałem jak dwóch młodych chłopaków gadało właśnie 3 cześci Exp i mówi że najbardziej czekają na Seagala ,Gibsona i Cage .) którzy poszli by z pewnością na jego film .Ale myślę ze już nie warto rozdrabywać tego tematu bo i tak raczej nie zagra .No i również życzę ci Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia .

użytkownik usunięty
bradock

Było gorące, ale już aż tak bardzo nie jest. Widać gdzie teraz gra Seagal. To nawet filmy kinowe Stallone i Schwarzenegger ( większych nazwisk) słabo zarabiają w USA. Niezniszczalni 3 będą wyjątkiem i swoje zarobi. Ale chociaż na świecie jest lepiej z kasą.

Mię od Seagala bardziej intresował by ,,The Rock ,, Wczoraj odświerzyłem sobię z nim ,,Witajcię w dzungli ,, i naprawdę ostro wymiatał ! Jeśli powstali by ,,Niezniszczalni 4 ,, to ,,The Rock ,, musi głównym do zaangażowania !!! Tylko szkoda że tak niepotrzebnie przykoksił .W ,,Witajcie w dzungli ,, i w ,,Z podniesionym czołem fajnie wyglądał .Godny nastepca Arniego !

bradock

''Cud w Tokio''?

karoman4

http://www.youtube.com/watch?v=euZ08eWV4ME

bradock

Pokonał Mike'a i to jest ten cud, tak? A to jak Tyson odgryzł komuś ucho też jest gdzieś w necie?

karoman4

Może cud to jest zbyt mocne określenie ale z pewnością to była jedna z największych sensacji sportowych XX wieku !!! Tyson był faworytem w tej walce 42 : 1 ! Żaden z amerykańskich dzienikarzy sportowych nie pojechał do Tokio bo wygrana ,,Czarnej Besti ,, miała być tylko formalnością .Jakiś czas przed walką zmarła matką Jamesa ,,Bustera ,,Douglasa ,podobno to wydarzenie bardzo zmotywowało tego małoznanego wówczas boksera .do cieżkich treningów .Ale prawda jest taka że Tyson mimo że słabo walczył to w 8 rundzie posłał Douglasa na deski ,sedzia powinien go wyliczyć ale słabo liczył .Gdy liczył 8 tak naprawdę było 12 sekund , Douglas wstał i już by Tyson go zniszczył ale nastopił gong kończący rundę .Niesamowitę jak jeden człowiek który nie umie liczyć a jest sedzią potrafił zmienić bieg histori .Co do ugryżienia ucha przez Tysona to prawda ,jest to tutaj : http://www.youtube.com/watch?v=iSm11ibfNOc

bradock

Ehh, to musiał być naprawdę nabuzowany skoro ugryzł go w ucho. Do Expendables 3 pasowałaby taka scenka. ;-P

karoman4

Ja ostatnio obejrzałem dwa świetne filmy z Ery VHS czyli ,,Maniakalny Glina ,, W sumie 1 cześć to jest taki typowy dla lat 80 Horror ,film dobry ,klimatyczny ale szału nie ma .Za to druga cześć to już inna sprawa z Horroru zrobili rasowy akcyjniak ,takie mam wrażenie .Dużo akcji na dobrym poziomie ,morderst ,krwi no i ten cudowny klimat lat 80/90 .No i Robert Davi tym razem jako inspektor tropiący Maniakalnego Glinę .Ogólnie warto zobaczyć .Jest jeszcze 3 której jeszcze nie widziałem .Ale dwójka wymiata : http://www.youtube.com/watch?v=vxP4jhfL5S8

bradock

Wiem o tej serii. Od dawna mam zaznaczone to do obejrzenia. A w tej chwili brat mój włączył ''Die Hard'' z dvd i oglądamy. W końcu, jakby nie było, to świąteczna produkcja.

karoman4

Zgadza się !

Najemnik, nadzieję zawsze trzeba mieć, ale w tym momencie myślę, że ona na nic się zda.

karoman4

Steven Seagal Italia Under Siege 3 i EX 4 :)

giovanni50

To tylko plotki, żadne potwierdzone informacje, chyba nie jesteś aż tak naiwny..

anonim7

O under siege 3 gadają od dawna

giovanni50

O niezniszczalnych też gadali i niby gadają ale raczej nic z tego, oby o tym Liberatorze 3 była prawda.

anonim7

W sumie fejs to jest wirtualna wiocha
Jak to na wsi : Ktoś siebie sie skaleczy w palec a gadają że mu chcieli uciąc

giovanni50

Wiadomo, dlatego ja nie mam facebooka :)