Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 355 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
arnast

Wygląda strasznie .Nie wiem jak mógł się tak zapuścić.

pati1109

Niestety macie racje :) Kiedyś to jeszcze dawał radę, teraz: tragedia!

AdamBayern01

Już nie wróci do dawnej formy i wagi, jest na to za stary. Filmy ma ostatnio tragiczne, gra aktorska tragiczna, szkoda. Ale Van Damme też coraz gorzej, widać, że on chce walczyć ze Stevenem w konkurencji - kto zagra w głupszych filmach.

granat5

Tak, za niedługo mogą być na równi.

granat5

Myśle,że ma tyle kasy ,że gdyby chciał to mógłby coś ze sobą zrobić..jacyś trenerzy ,dieta albo odsysanie tłuszczu :p

granat5

Van Damme dalej utrzymuje swoją sylwetkę więc nie gadaj bzdur. Nie jest już taki jak kiedyś, ale jest o wiele lepszy niż Seagal. I ma lepsze filmy.

mativandamme

Nie chodziło mi o sylwetkę. ;)

granat5

aktorem tez jest lepszym. ;)

arnast

Zgadzam się, kompromitacja. Film akcji i grubas główny bohater to nieporozumienie. Niestety jak ma się "monopol" i znaną twarz to wszystko jest możliwe i zarabia czego na pewno wielu mu zazdrości.

użytkownik usunięty
akron

Jak widzę,że w TV ma być jakiś film, i patrzę na obsadę, to automatycznie rezygnuję, gdy widzę tam Sigala.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
GarvinSitho

He he .Dobre .

użytkownik usunięty
bradock

Hehe prawdziwe! Może i formy nie ma, ale trzeba pamiętać że umiejętności pozostały!

No umiejętności pozostały , to fakt ale forma ,szybkość ,refleks ,kondycja to jest szalenie ważne podczas walki a to się traci z wiekiem ,niestety .A u Stevena ten spadek był bardzo zauważalny i co gorsza szybko on nastopił .Według mnie już po pierwszym Liberatorze był to widać .Zastanawiałem się kiedyś czy on w nastepnych filmach po 1992 roku zmienił cheografie ,taktykę walk ,pojedynków czy to jest już powolne wypalanie się .Niestety ta druga opcja .Dziś zapewnę z taką formą bez problemu wrąbał by temu gamoniowi arnast ale już nie zapewnę nie należy do ludzi z kategori typu ,,Od*pi*er*dol* się bo ci za*pi*erd*ole ,, Napewno nie jest już tak grożny jak w latach 1988 -1991 .Tak dla innego przykładu to Chuck Norris był z tych aktorów -fighterów co najdłużej trzymali formę ,wigor i ikrę w sobię .Zobacz jak on walczył w wieku 55 lat !!! : http://www.youtube.com/watch?v=7UXJfCmhv1Q