Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Nie wiem czemu ma taką niską ocene 6,8 :/. Według mnie powinien miec wiecej, bo to super-genialny aktor do tego jest moim autorytetem takich jak Van damme czy schwarzenegger :). Daję 10/10.

Bolt

zgadzam sie.

Bolt

Twe prowo oceniam na 2/10

gumek19

Naucz sie pisac po poslku, twoja polszczyzne oceniam 1 na 10.

Bolt

Nie ma tu nic do gadania zasługuje na 10 i bardzo jestem rozczarowany tą oceną.

BruKriss

No nie oszukujmy się jako aktor poza super początkiem za dobrze mu nie idzie, odemnie 8/10 ale jako człowiek 10/10

Bolt

są dwa nowe filmy z Segalem

użytkownik usunięty
brucelee33

jakie tytuły??

Bolt

Zgadzam się. Wybraniec śmierci, Szukając sprawiedliwości, Liberator, Predator, Terminator, Czlowiek Demolka, Rocky, Kickboxer, Quest, Ryzykanci - to same legendy. Aż się łezka w oku kręci jaki te produkcje miały klimat, a teraz to szkoda słów!!! Jak widzę te nowe filmy, które reklamują w kinach to ani trochę mnie nie przyciągają, a te stare można oglądać po 100 razy:(

użytkownik usunięty
pariziom22

Też tak mam.. Czemu tak jest????

Też tak mam .. A czemu tak jest ? To proste .Przedewsystkim brak charyzmatycznych gwiazd kina akcji typu Seagal ,Schwarzenegger ,Stallone itp .Teraz jest niby Jason Statham ale to już nie to samo co kiedyś .Po drugiej kiedyś kino akcji było bardziej prostsze ,mniej skoplikowane a bohaterowie kina typu Niko Toscani ,John Matrix ,Marion Cobreti byli bardziej postaciami komiksowymi ,nierealnymi ,Twardzielami nie do zdarcia .Dzisiaj panuje moda na bardziej ambitne filmy akcji typu Seria Bournea ,gdzie bohaterowie nie są niezniszczalni tylko zwykłymi ludzmi takimi jak my którzy zostają zmuszeni do walki np XXX z Vin Diesel ,Porwanie z 2011,także Bond jest bardziej realistyczny i ludzki .Także wpływ PG -13 miał na filmy akcji,coraz lepsze efekty komputerowe oraz popularność komiksów .

pariziom22

I ja tak mam ani troszkę się nie nudzą w dzień dzień można oglądać i nic.Niestety co teraz Seagal nagrywa jest słabe, ale widać że człowiek po prostu wygasł, a nie jak Stallone cały czas w formie ;)