Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Ci co piszą, że Steven jest słaby są zazdrośni, bo jest popularny i jest ikoną kina akcji, i sami w
jednej tysięcznej nie osiągneliby w życiu tego co on, jako aktor i jako człowiek, zżera ich "polaczkowata" zawiść :)

anonim7

Prawda jest taka że każdy jego film jest prawie taki sam. Prawie nigdy nie jest rany, zawsze bije ludzie nawet jak ich jest 10 i majom wszyscy bronie to on podejdzie i ich na pięści sam. To staje sie wkoncu nudne.

użytkownik usunięty
FlaP099

Dla kogo nudne dla tego nudne więc mów za siebie.

FlaP099

Jazda na korepetycje z języka polskiego a nie się tu produkujesz.

bobek90

Wiesz o której pisałem tamtego posta?Gdzieś o 2 w nocy więc niemniej do mnie pretensji. :P

FlaP099

Pora nie jest żadnym wytłumaczeniem to raz,dwa że i tego posta wyklepałeś z błędem więc cicho tam.

bobek90

możesz mi napisać gdzie popełniłem błąd bo ja nie widze ... i przez ciebie odpisałem na swój post ... :D

FlaP099

możesz mi napisać gdzie popełniłem błąd bo ja nie widze ...

FlaP099

Nie pisze się ''niemniej'' tylko nie miej... Idź lepiej oglądać chińskie bajki

anonim7

Ostatnio obejrzałem "Najwyższy Wyrok" i przyznam że Stefan mimo wieku wciąż jest szybki i rozwala jak za starych dobrych czasów.

Więcej filmów poproszę Panie Steven...więcej.

bobek90

Jednak Steven zagra w EX 3

Mel Gibson and Antonio Banderas Confirmed for 'Expendables 3'
I hope Lionsgate sends out an official press release once The Expendables 3 officially gets underway because at this point I'm not sure who exactly is in and who's out of the upcoming sequel to be directed by Patrick Hughes.

In recent days we learned Bruce Willis was dropped from the film because instead of the $4 million he wanted for four days of work he was only offered $3 million and that simply wasn't acceptable. Sylvester Stallone took to Twitter to call Willis greedy and at the same time announced Harrison Ford would be taking his place. It was also recently announced UFC Fighter Ronda Rousey was joining the film while at the same time it looks like she'll be joining the cast of James Wan's Fast & Furious 7.

Now to today's news (via EW), Mel Gibson was previously rumored to be joining the cast, but EW now confirms he will officially play the film's villain, just as he's playing the villain in Robert Rodriguez's upcoming film, Machete Kills. It would seem Gibson's image in real life is leaking into his work.

Also joining the cast is Stallone's Assassins co-star Antonio Banderas.

Other names currently rumored for the film but, to my knowledge, not officially confirmed include Milla Jovovich, Wesley Snipes, Jackie Chan, Nicolas Cage and Steven Seagal.

The Expendables 3 hits theaters just over a year from now on August 15, 2014.
http://www.ropeofsilicon.com/mel-gibson-and-antonio-banderas-confirmed-for-expen dables-3/

bobek90

Steven jest obecnie w dobrej formie co gwarantuje dobre jakościowo nowe filmy z jego udziałem.

anonim7

zwłaszcza że różnorodność wśród jego ról jest tak bogata... (!)

Vestiga

Większość jego ról jest do siebie podobna, i za to jeszcze większy szacun dla niego, że nie gra ról, które zagrałby słabo tylko te w których jest dobry.

anonim7

szacun za to, że zagrałby słabo?? Szacun powinno się mieć do tych, którzy potrafią zagrać wszystko, są wszechstronni, ciągle wymagają od siebie, a nie grają jedną rolę przez 20 lat.

Vestiga

Myślę, że ta kwestia leży w sferze indywidualnej.

Vestiga

Nie ma aktora, który zagrałby każdą rolę, są tylko aktorzy którzy mogą zagrać każdą rolę do której pasują, a nikt tak nie pasuje do kina akcji jak Steven.

użytkownik usunięty
anonim7

W pełni się z tobą zgadzam!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Twardy_Stefan

TO OCZYWISTE!!!!!!

Twardy_Stefan

JA TEEEEEŻŻŻŻŻ I NIE MOGĘ SIĘ DOCZEKAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Twardy_Stefan

NIE WIEM :(

Twardy_Stefan

No dokładnie trzyma wszystkich zawsze w niepewności, cały Stefan tak tajemniczy, że sam o sobie nie wie wszystkiego :))

Twardy_Stefan

hehe no mnie też, ciekawe co dla niego wymyślą ;d

Twardy_Stefan

Wiem wiem i dlatego skubańca lubię ;d;d;d;d

Twardy_Stefan

hahahaha, podsumowałeś go konkretnie ;d;d no widać, że mu odwala.

Twardy_Stefan

hahahahaha bo przesadził ostro z tym, palma odbija.

Twardy_Stefan

hehe no właśnie chyba że zrezygnuje też ze szklanej pułapki, nie ma to jak głupie wymówki gwiazd.

Twardy_Stefan

Czyli nie szanuje fanów, nieładnie, nieładnie, w takim razie faktycznie powinien zrezygnować z kina akcji jeśli tak mówi.

Twardy_Stefan

No faktycznie, jeśli chcę tyle kasy to niech chociaż pokaże coś ciekawego i innego, jak to robi Steven a nie robi łache że sie w ogole pokaże.

anonim7

Ale tego Stefana znaczy metala gnębią:)

bobek90

No to prawda, chodź chłopak wypowiada się ostro, ale mądrze, to, że są tu ludziki, którzy nie mogą pogodzić się z tym co on pisze to już on ani ja na to wpływu nie mamy, ja się zgadzam z wypowiedziami Twardego Stefana.

anonim7

W twojej wypowiedzi jest naprawdę dużo prawdy.Nawet trochę nie osiągnęli tyle co oni wszyscy.Siedzą spoceni i spasieni z czipsami i colą w ręku i krytykują.

aza_0_9_z_

Bo taka jest prawda, gościu osiągnął w życiu bardzo wiele, jest mistrzem wschodnich sztuk walk, jest dobrze wykształcony, udziela się społecznie, jest zastępcą szeryfa w stanie Luizjana, byłym agentem CIA i ikoną kina akcji, jestem pewien, że żadna z gwiazd kina akcji nie miała tak ciekawego życiorysu co Steven, a te żałosne robaki z chipsami i colą w łapie jego właśnie wybrali sobie jako ofiarę troll ataków, zawiść i jeszcze raz zawiść...

anonim7

No właśnie.Niestety.

użytkownik usunięty
anonim7

robaki. :D

użytkownik usunięty

Co robaku? :D

użytkownik usunięty

Idź mi stąd fanatyczny trollu i nie obrażaj mnie.

użytkownik usunięty

A precz mi stąd, forum Stefana nie jest dla ciebie.