Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

"W morzu ognia", dobry film ze Stevenem, polecam.

anonim7

Zapowiada się mocny wieczór ,bo jeszcze tego samego dnia na TVN7 o 21.45 poleci ,,Słoneczny wojownik ,, film z 7 -krotnym mistrzem świata w karate czyli Chuckiem Norrisem .A wiec zapowiada się prawdziwy pojedynek gwiazd kina akcji o widzów .

użytkownik usunięty
bradock

Czy ja wiem czy tak widzowie będą się być o te filmy. Jak dla mnie jak zawsze nic ciekawego w TV. Seagale, Norrisy jakby innych nie było.

Norrisa aż tak czesto w TV to nie ma aczkolwiek TVN i TVN 7 raz co jakiś czas powtarza jego najwieksze hity typu ,,Samotny Wilk ,, Trylogia ,,Zaginiony w akcji ,, ,, 2 cześći Delty Force i ,,Inwazja na U.S.A ,, A jako fan Chucka lubię sobię przypomnieć jego stare klasyki .Natomiast Seagala to masz praktycznie co tydzień ! W jednym tygodniu leci jakiś stary klasyk a w drugim tygodniu jakimś ,,Nowy przebój ,,Podobnie jest z Van Damme .

użytkownik usunięty
bradock

Może i faktyczne Norrisa tak często nie dają., ale i tak wolę obejrzeć sobie coś na komputerze niż w TV.

W sumie w TV same powtórki są ,rzadko zdarzają się jakieś nowe mega -hity ,premiery albo tak jak pisesz ,mogli my dać jakieś inne dobre mniej znane filmy akcji ,s-f ,komedi ,horror .Teraz to wszystko ustawione jest pod młodzierz ,gimbaże .Innych widzów to mają w dupie ,za przeproszeniem ...

użytkownik usunięty
bradock

Ja teraz odpoczywam od filmów akcji. Patrzę na inne filmy.

Ja od Poniedziałku zrobię sobie przerwę z kinem akcji .Wrócę znowu do tematyki Horrorów ,Thillerów i możę coś z kina gansterskiego obejrzę .

A kiedy wrócisz do jakiś klasyków z Chuckiem ? Typu ,,Kod Milczenia ,, ,,Odział Delta 1 ,2 .Szczególnie polecam ci drugą cześć Delty ,w której Chuck wyrusza do Kolumbi w celu osobistej vendetty .Pięśćią ,Nożem ,Bronią ,czymkolwiek Chuck każdego rożnieśię kto wejdzię mu w drogę ! : http://www.youtube.com/watch?v=ay246ftKgCA