Zapowiada się mocny wieczór ,bo jeszcze tego samego dnia na TVN7 o 21.45 poleci ,,Słoneczny wojownik ,, film z 7 -krotnym mistrzem świata w karate czyli Chuckiem Norrisem .A wiec zapowiada się prawdziwy pojedynek gwiazd kina akcji o widzów .
Czy ja wiem czy tak widzowie będą się być o te filmy. Jak dla mnie jak zawsze nic ciekawego w TV. Seagale, Norrisy jakby innych nie było.
Norrisa aż tak czesto w TV to nie ma aczkolwiek TVN i TVN 7 raz co jakiś czas powtarza jego najwieksze hity typu ,,Samotny Wilk ,, Trylogia ,,Zaginiony w akcji ,, ,, 2 cześći Delty Force i ,,Inwazja na U.S.A ,, A jako fan Chucka lubię sobię przypomnieć jego stare klasyki .Natomiast Seagala to masz praktycznie co tydzień ! W jednym tygodniu leci jakiś stary klasyk a w drugim tygodniu jakimś ,,Nowy przebój ,,Podobnie jest z Van Damme .
Może i faktyczne Norrisa tak często nie dają., ale i tak wolę obejrzeć sobie coś na komputerze niż w TV.
W sumie w TV same powtórki są ,rzadko zdarzają się jakieś nowe mega -hity ,premiery albo tak jak pisesz ,mogli my dać jakieś inne dobre mniej znane filmy akcji ,s-f ,komedi ,horror .Teraz to wszystko ustawione jest pod młodzierz ,gimbaże .Innych widzów to mają w dupie ,za przeproszeniem ...
Ja od Poniedziałku zrobię sobie przerwę z kinem akcji .Wrócę znowu do tematyki Horrorów ,Thillerów i możę coś z kina gansterskiego obejrzę .
A kiedy wrócisz do jakiś klasyków z Chuckiem ? Typu ,,Kod Milczenia ,, ,,Odział Delta 1 ,2 .Szczególnie polecam ci drugą cześć Delty ,w której Chuck wyrusza do Kolumbi w celu osobistej vendetty .Pięśćią ,Nożem ,Bronią ,czymkolwiek Chuck każdego rożnieśię kto wejdzię mu w drogę ! : http://www.youtube.com/watch?v=ay246ftKgCA