Są filmy w których on albo inny z twardzieli dostaje baty?
Mi przypominają się takie tytuły:
Chuck Norris - Droga Smoka
Jason Statham - Elita Zabójców, War
Co nie oznacza, że nie lubię oglądać ich w filmach akcji. Po prostu ciekawym byłoby obejrzenie ich w roli pokonanych...
Steven Seagal zostaje pokonany w filmie "Maczeta", wiem też, że w filmie "Clementine" gra "tego złego" więc zapewne tam też zbiera baty.
Z reguły ten który gra w takich filmach złego to obrywa. Dobry najwyżej będzie trochę pokiereszowany ale i tak zły w końcu padnie.
Lundgren ma wiele fajnych filmów takich jak np Czerwony Skorpion , Punisher , Mroczny Anioł , Starcie w japońskiej dzielnicy ,Dzewo Jozuego , Najemnicy , Strzelec Wyborowy ,Władcy wszechświata ,Niezniszczalni itp Ja go uwielbiam , to jest prawdziwy twardziel i heros kina akcji .
Dla mnie on jest zbyt drewniany. O wiele lepiej ogląda mi się Stathama, Li, Van Damme a nawet Seagala,
No fakt jest drewniany ale Seagal chyba jeszcze bardziej . Ale za to ci dwaj panowie świetnie śię młócą w filmie .
W krytycznej decyzji nie wiemy czy on nie zginął, niewidzialny samolot, który był przypięty pod pasażerskim, oderwał się w końcu od niego, ale nie mamy pewności co się stało z płk (Seagal) i resztą która była na pokładzie.