Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Facet poruszał w swoich filmach temat ochrony środowiska itp. itd. A pokazuje się delikatnie
mówiąc z człowiekiem kontrowersyjnym Putinem i ma zamiar reklamować broń. Myślę, że to nie
przysporzy mu fanów :/ Nie wiem co ostatnio on robi, ale dobre to to nie jest.

76rookie

Jak z Putinem, to to zmienia całkowicie postać rzeczy.

AdamBayern01

Van Damme też z Putinem się kręcił .Wstyd Panowie .

bradock

Jak już aktorzy wdają się w politykę, to jest to ich najgorszy krok, jaki mogą poczynić.
Willis otwarcie powiedział, że on się brzydzi polityki i tego, w jaki sposób zarządza się krajem i rozporządza pieniędzmi publicznymi.

karoman4

Zgadza się .

bradock

Arnold niepotrzebnie wdał się w romans z polityką. Zamiast tego mógł nakręcić Terminatora 5, a nie dopiero teraz.

karoman4

Tak samo Chuck popierał w 1988 w kampani prezydeckiej Georga Busha Seniora .W tym samym czasie jego kariera uległa destrukcji .Zaginiony w akcji 3 ,Bohater i Strach i Odział Delta 2 poniosły kleski finasowe .Acha ,jak lubisz Kasiu dobre budzetówki to polecam ci z Chuckiem ,,Moce Ciemności ,, :http://www.youtube.com/watch?v=KLN-4xD1kwY

bradock

http://www.youtube.com/watch?v=KLN-4xD1kwY

bradock

Ja lubię budżetówki. To nie jest fascynująca klasa A, ale można obejrzeć. Zresztą kiedyś tylko takie filmy się oglądało, bo do kinowych ciężko było się dobrać, więc to też swego rodzaju sentyment. ''Oddział delta 2'' akurat mi się podobał. W ogóle cała ta seria Delty jest moją ulubioną serią. Wiadomo druga część słabsza od pierwszej, a trzecia też. Choć nie jest w cale taka najgorsza. Śmiało można oglądać. Syn Norrisa całkiem dobry w te klocki.
Po jutrzejszych egzaminach wezmę się za jakiś film z Norrisem i może akurat obejrzę ten, co polecasz.

bradock

Ale po co zasłaniasz sięVan Dammem? Chyba o Seagalu jestm owa w tym temacie, prawda?

AdamBayern01

Seagal i tak zrobi,co będzie chciał,a reklamowanie broni przysporzy mu wielu fanów.Jak zobaczą Seagala reklamującego broń-całe zastępy wielbicieli wojny i broni pokochają go-mimo,że wcześniej,gdy kręcił filmy,na temat ekologi-nawet nie zwrócili uwagi,na niego-po prostu robi najlepsze,co może,dla swojej kariery-uderza,w masę.

AdamBayern01

Ale zarówno Van Damme jak i Seagal związali się z Rosyjskim Dyktatorem który ma krew na rękach (Smoleńsk ,Gruzja ,Czeczenia ) Atakujesz Seagala ale twój idol nic lepszy nie jest ,taka prawda !

bradock

W sumie nie ma co się dziwić, że niektóre gwiazdy bratają się z Putinem. Rosja jest mocarna od zarania dziejów. Potężni, łapę trzymali i nadal trzymają na wielu państwach. Takie kontakty na pewno wzbudzają kontrowersje wśród opinii publicznej, ale kontrowersja jest wliczona w autopromocję.

użytkownik usunięty
karoman4

Dokładnie my Rosjanie podbijemy cały świat. :)

Jesteś Rosjaninem?

użytkownik usunięty
karoman4

Żartowałem tylko.

Ja jestem Polką, ale moja babcia od strony taty ma ukraińskie korzenie.

użytkownik usunięty
karoman4

Rozumiem

dobre hehe

bradock

To ze tam pokazali sie z nim kilka razy nie musi oznaczać jakiejś przyjaźni. Zresztą kij z tym.

AdamBayern01

Zresztą co mnie obchodzi ich życie prywatne ,niech robią co chcą .Mogą nawet bywać na bankietach i przyjeciach u Łukaszenki .Lubie ich bardzo za wspaniałe filmy jakie mi dali i seanse przed telewizorem i niemieckim Odtwarzaczem Video .Takie filmy jak ,,Krwawy Sport ,, ,,Kickbokser ,, ,,Podwójne Uderzenie ,, ,, Niko ,, ,,Wygrać że śmiercią ,, czy ,,Szukając Sprawieliwości ,, to jest MAGIA KINA AKCJI !!!