Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 513 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

Jak dla mnie nie ten sam Steven co kiedyś coraz mniej ataków aikido w nowych filmach jak Drvien to Kill bije z pięści no szkoda a ja czekałem na jego chwyty uderzenia jak w filmach nico :( ale powiem wam że film Driven To Kill to dobry film
wpisujcie swoje ulubione filmy ze Stevenem 3 najlepsze:

yoqu

film jak film jeszcze nie załuguje na miano porządnego kina, ale fanom chodzi o to że ten film to jakby krok z klasy C do B. Myślę że Steven od tej chwili będzie się piął w górę z każdym filmem, jego kolejne to the keeper i Dangerous man-coś o diamentach jeżeli dobrze pamiętam.
Ale NAJWAŻNIEJSZE jest to że Seagal się ,,stara" i w końcu skończył z dublerkąi starą kiepską wytwórnią. Przeciez ewidentnie widać że seagal schudł oby jeszcze 15 kilo zrzucili mamy powrót mistrza. Nie mogę się doczekać the keeper, ale mogę stwierdzić że będzie to kolejny krok Seagala w górę o 1 wyżej, z 6,5 na 7,5, po zwiastunie wdać że Seagal naprawdę chce wrócić-wygląda tam o wiele lepiej niż w Driven to kill-no i całkiem inny scenariusz może będzie intersująco.

yoqu

Aikido cały czas pokazuje chwyty uderzenia skuteczna oborna , Gość da rade wychodzi powoli na prostą i to mnie cieszy 3 najlepsze filmy hmmm Wygrać ze Śmiercią , Liberator 1 mam dwa ale to nie oznacza że reszta jest do bani Filmy do mrocznej Dzielnicy no może prócz Patryioty były zajefajne potem na wyróznienie zasługują Sprawiedliwość ulicy (powrót S.S bez dublerki ) , gra o życie- (przekonanie że będzie coraz lepiej) kill switch-(no tu montażysci dali dupy ) against the dark ( taki sobie) no i driven to kill wielki plus dla tego filmu

użytkownik usunięty
bools901

Najlepsze 8:
1. Wygrać ze śmiercią
2. na zabójczej ziemi
3. Wybraniec śmierci
4. W morzu ognia
5. Ponad prawem
6. Mroczna dzielnica
7. Liberator
8. Nieuchwytny

użytkownik usunięty

NAJGORSZE FILMY sTEVENA POCHODZA Z 2003R. +AGAINST THE DARK. RESZTA NOWYCH TO PRZECIĘTNIAKI