Nie byłem świadkiem, ale brak w EX 3 Willisa z powodu pieniędzy jest logiczniejszy. Chwyt marketingowy? Wątpię by Willis się zgodził na to. Zwłaszcza na opluwanie ze strony Stallone.
Gwiazdy są w stanie zgodzić się na różne świństwa byle tylko być w centrum zainteresowania. Po to w ich półświatku, często wybuchają skandale.
no wlasnie bez urazy ale willis w ostatnich latach kreci fatalne filmy,na starosc coraz oprzej z nim na kazdej plaszczyznie.
Pie**ol się, a ja posłucham! 100 razy lepsze to miał w latach 90-tych. Dziś obaj panowie, niestety, ale jadą na podobnych wózkach.
Ja akurat te nowe filmy Stevena widziałem te co mi polecił Najemnik i nawet w miarę dobre były ,napewno nie usypiały ,dużo się działo w tych filmach ale inną sprawą jest sam fakt wykonania tych filmów -Niekiedy słabe scenariusze ,aktorzy wzięci z ulicy ,statyści ,kelnerzy ,czasami wystepująca słaba cheografia walk ,rwany ,nie przyjemny montaż ,zmęczony cieżarem życia Steven Seagal -Strasznie otyły itp Te cechy jakość nie przekonują mnie do jego nowych filmów .
Mnie usypiają. Co z tego, że się sporo dzieje jak ta cała akcja jest nuda i bez smaku. Te cechy co wymieniłeś właśnie powodują, że jego filmy są dobitnie słabe.
,,Ninja Assassin ,, miecie wiekszość nowych filmów Stevena !!! Zarówno klimatem ,brutalnością ,solidnym wykonaniem jak świeżością i orginalnym scenariuszem !!! Nic ,tylko Damian oglądać non -stop ten wyśmienity nowoczesny akcyjniak wystylizowany na lata 80 : http://www.youtube.com/watch?v=Txh5tn4B3fE