http://www.filmweb.pl/news/WIDEO%3A+Steven+Seagal+chce+być
+"Dobrym+człowiekiem"+w+zwiastunie+nowego+akcyjniaka-105827
http://www.filmweb.pl/news/WIDEO%3A+Steven+Seagal+chce+być+"Dobrym+człowiekiem"+ w+zwiastunie+nowego+akcyjniaka-105827
I Steven będzie tam woźnym hehe, to jakaś nowość w jego filmie :D woźny, który rozwali całą armię hehe ;p
Świetny Zwiastun ! Jeśli jest Steven Seagal biorę w ciemno .Muszę nadrobić jeszcze Maximum Convection .
Ja również zawsze oglądam filmy Stevena w ciemno ;d nawet jak są słabsze to przez sentyment do jego osoby :)
Ja tam się nie napalam. Ostatnie filmy Seagala to były średniaki i to z dolnej pułki. Ale przyznam że po zapowiedziach obawiałem się czegoś gorszego niż to co jest na zwiastunie.
No mnie ten zwiastun przekonał, wiadomo, też nie oczekuje nie wiadomo jakiego filmu, ale dobrej rozwałki ze Stevenem w roli głównej na wieczór :)
Ja powiem że na ostatnie filmy Seagala z początku robiłem sobie trochę za dużo nadziei. Bo tak w latach 2007-2010 film Seagala jak by zaczynały zwyżkować. Gra o życie, Sprawiedliwość ulicy, Ruslan, Niebezpieczny człowiek, W odwecie za śmierć. To były na prawdę dobre filmy, a przynajmniej dużo lepsze od tego co Steven robił między 2003-2006. Miałem nadzieję że Seagal przynajmniej utrzyma poziom. Niestety ostatnie 2 filmy pokazały że nic z tego. Był średnie, przeciętne. Dla tego tym razem się nie napalam. Co tam Stefan zrobi to zrobi. Obejrzę (a jak że ;)) ale po prostu nie chce se pluć brodę.
Masz rację, te filmy które wymieniłeś są dobrymi produkcjami Stevena po 2000 roku, a od nowego filmu "A good man" jak wcześniej wspomniałem oczekuje luźnej rozwałki, zauważyłem też, że Steven z roku na rok nagrywa już coraz mniej filmów, a szkoda, w sumie jest już coraz starszy więc to nie takie dziwne.
Obecnie ma 3 filmy zapowiedziane. Tylko że te filmy nie zapowiadają się na nic specjalnego. To jest problem.
No niestety, 2 filmy kręcone w Rumunii i jeden którym gra epizod to trochę za mało żeby podnieść swój poziom, więc jak piszesz nie ma się co za bardzo napalać bo hity to nie będą ale na pewno obejrzę wszystkie 3 i oby mnie pozytywnie zaskoczyły.
A właśnie przypomniałeś mi, o tym filmie też słyszałem, ciekawe jaka będzie fabuła, masz może jakieś info?
O fabule nie nic nie wiem. Ale obsadowo zapowiada się klapa. Mitchel ten od kontynuacji kickboxera i parę innych. Za to w epizodach będzie paru fajnych aktorów. Gruner np.