Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

jak by chciał zagrać to już dawno by się zgodził.

Chyba tak ,szczególnie że Chan i Cage są już potwierdzeni .Ale zobaczymy co przyniosą kolejne dni i kolejne newsy ...

bradock

zdenerwowałem się ;/

anonim7

Steven to jakiś dziwny przypadek w kinie akcji (Bez urazy ) .Jako jedyny pokazuje na ekranie Aikido ,Pewna cześć jego życia była utajniony ,Podobno był łowcą głów a amazonksiej dzungli ,pracował dla C.I.A choć nigdy temu nie zaprzeczył ani nie potwierdził , Nie lubi Van Damma , Przeszedł na Budyzm ,a teraz jeszcze nie chce grać ze swoimi kolegami po fachu w jednym filmie .On chyba sobie tworzy własną legendę .

bradock

Zgadzam się. Z całą pewnowcią SS to ciekawa persona, dużo ciekawsza od kolegów od kina akcji. Filmy też ma inne od nich, choć wszystkie podobne do siebie. Tak czy owak to człowiek legenda :)

anonim7

Bez wątpienia legenda kina akcji !!! Na razie jeszcze nie ma co panikować ,kilka miesiecy temu pisali ze Steven i Trejo są prowadzone rozmowy wiec jest duża szansa że zagra .Choć też nie wiadomo czy Steven bedzie chciał grać ,czy rola mu bedzie pasować .

bradock

pewnie chce jakas wieksza role,ale sylvek moze mu tego nie zapewnic.

damianho15

Sylwek by pewnie chciał Stevena jako głównego czarnego charaktera tak jak Van Damma i na końcu miedzy nimi dochodzi do walki i ,,Rambo ,, daje wpi*erd*al ,,Niko ,, Potem jak by ludzie się zastanawiali kto wiekszy Arni czy Sylwek to pewnie wieksość gadała by że Sylwek bo zlał ,,Kickboxera ,, i ,, Niko ,,

bradock

xD ciekawa teza, może być tak, że SS nie chcę dać się uśmiercić, bo może nie chcę niszczyć swojej legendarnej nieśmiertelności :) i oczekuje roli w której nie zginie, jeśli ten film nie będzie miał kontynuacji, to jest prawdopodobne nawet, że taką rolę dostanie, co o tym sądzicie?

anonim7

A w ,,Krytycznej decyzji'' to chciało mu się zginąć?

karoman4

to, że wypadł z odrzutowca wcale nie znaczy, że zginął :)

anonim7

Jednak logika wskazuje nam na to, że zginął. Kto przeżyłby coś takiego?

karoman4

Steven i Chuck Norris myślę, że by przeżyli ;) Steven poprostu wyskoczył do domu na piwo bo gdyby z nimi został to załatwiłby sam terrorystów jak to on i jego ekipa nie miała by nic do roboty, to logiczne.

anonim7

Chyba że miał na sobie spadochron, ale żadnego plecaka nie zauważyłam na jego plecach.

anonim7

seagal miał juz 3 role czarnych charakterów takze raczej o to nie chodzi.

damianho15

Nie chodzi mi o to, że będzie miał rolę czarnego charakteru, tylko, że może nie będzie chciał ginąć, a tak w ogóle, to w jakich 3 filmach grał czarny charakter? Bo ja kojarze tylko "Maczete".

anonim7

clementine i krytyczna decyzja jeszcze.

damianho15

W krytycznej decyzji grał dobrego przecież -.- Clementine nie widziałem.

anonim7

wypadł ze smigłowca i juz nie wrócił,tylko gdybamy,jeszcze nic nie wiadomo poczekajmy az obsada bedzie kompletna.

damianho15

W Clementine nie był czarnym charakterem
On po prostu nie wiedział że walka była ustawiona
Przecież oddał tamtemu pas

giovanni50

czyli był czarnym charakterem tylko w Maczecie, luzik

anonim7

Dokładnie

damianho15

Zamkną go do więzienia.

karoman4

za co?

damianho15

No jak nie będzie chciał zagrać w Ex3, bo miałby zginąć, to niech zmienią to i niech wsadzą go do paki na dożywocie.

anonim7

Ja już sam nie wiem co o tym wszystko myśleć .Tutaj w tych projektach jest tyle przekrętów i niejasności że nie idzie się połapać .Najpierw Van Damme mówił że zagra w Niezniszczalnych 2 jak nie bedzię Stevena a po premierze filmu mówił ze chcę Stevena w 3 cześći bo to dobry aktor jak na taką produkcje .Dziwne że w ciągu pół roku zmienił tak diamentralnie zdanie .Chuck Norris mówił że zagrał w Niezniszczalnych 2 podwarunkiem że bedzie kategoria PG -13 ,bo on w przesłości nie grał w filmach z kategorią R .Każdy co interesuję się karierą Chucka to wie że na 26 filmów z nim to tylko 4-5 filmów miał z PG -13 .Zresztą i tak Niezniszczalni 2 mieli kategorię R ,wiec Chuck mataczył .Ja nie wiem czy ci aktorzy i producenci robią z nas idiotów ?

bradock

Dodatkowo Randy Couture wyzwał podobno Stevena na pojedynek, a on przyjął wyzwanie co mogłoby zwiastować jego występ z Ex.3 mogli by się tam naparzać, bo nie sądze, żeby doszło do walki w realu.
No ale generalnie to oni wszyscy mącą i robią z ludzi idiotów.

anonim7

Dokładnie ,być może dlatego Randy Couture wyzwał Stevena na pojedynek bo bedą grali razem w filmie .No w każdym razie zobaczymy .

bradock

Oby zagrał, zasłużył sobie.

bradock

A może pali jakieś zioło i mu odbija po prostu. Na stare lata, niekiedy ludzie stają się dziwni.

karoman4

cos ty,akurat o to go nie posadzaj,ma trudny charakter i tyle.

damianho15

Zgadzam się, zawsze był taki i nic nie poradzimy :) Ostatnio widziałem z nim wywiad pt "The Voice vs Steven Seagal" można zobaczyć na you tube. Kiedy się go pytają o Van Damma i Michaela Jai White'a w kontekście mistrzów sztuk walki to Steven odpowiada prowadzącemu wywiad czy może zaśmiać mu się w twarz :P Natomiast jak pytano go czy jakby miał wyjść na ulice i tłuc bandziorów to czy chciałby mieć przy swoim boku np Chucka Norrisa ? Odpowiedział, że Chuck jest ok, ale ma 76 lat (pomylił się co do jego wieku :P ) i że jest już za stary :) Cały Steven, jest zadufany w sobie, ale lubię skubańca i tak ;)

Lizmak

Hehe ja tak samo, może właśnie i za to, że taki jest, bo przynajmniej ma charakter i nie robi tak, żeby go wszyscy na siłę lubili, poprostu jest sobą i tyle :)

Lizmak

no z chuckiem to ma racja,on juz jest za stary,z whitem to on grał w mrocznej dzielnicy widac nie polubili sie,z kolei jcvd to jego najwiekszy rywal nigdy go nie lubił,miejmy nadzieje ze zmieni zdanie i wystapi.