Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

ciekawostka

użytkownik usunięty

Jackie Chan zaproponował mu rolę czarnego charakteru w filmie "Godziny szczytu 3", ale ten ją odrzucił. Po wielu przeróbkach scenariusza na główną negatywną postać wyrósł Kenji, którą zagrał ostatecznie Hiroyuki Sanada.

W sumie szkoda że nie zagrał mogło być ciekawie i Steven nareszcie zagrał by w porządnym filmie. :(

A kiedy ma być ten film?

użytkownik usunięty
karoman4

On był w 2007 roku hehe być może 4 część będzie.

Aha no tak, jest trzecia część. Sorry, ja dopiero ze szkoły wróciła i myślenie trochę szwankuje ;-p
Czwarta część jak najbardziej.

użytkownik usunięty
karoman4

Swoją drogą wiesz coś na temat Zabójczej Broni 5 czy jednak powstanie itd?

Też ma być? O_o Pierwsze słyszę. A Ty wiesz coś o Gliniarzu z Beverly Hills 4? To prawda, że nie będzie, czy zrobią z opóźnieniem? Miał być w 2014 roku, ale nic nie słychać i nic nie widać.

użytkownik usunięty
karoman4

Chyba jednak gliniarza nie będzie jedynie jakiś serial ma powstać no szkoda.

No słyszałem plotki że są plany Zabójczej Broni ale ciężko z tym będzie.

Bo miała być czwarta część Gliniarza i miał tym razem zginąć ten Billy i Axel miał znaleźć winnych.

Zabójcza Broń 5. Gibson mógłby być, ale Glover? Może jako emerytowani gliniarze spotykający się po latach. O np filmowa córka Glovera zostanie porwana i na pomoc jej i jemu przyjdzie dzielny Martin Riggs, czyli Gibson. Czemu nie, mogłoby powstać.

użytkownik usunięty
karoman4

Z Gloverem właśnie ciężko on się nie zgodzi zagrać ale bardzo bym chciał go chociaż w mniejszej roli.
Z tych komedii sensacyjnych jeszcze Bad Boys 3 ma powstać.

A dziwne, że Komando 2 jeszcze nie powstało.

użytkownik usunięty
karoman4

Hehe nie wyobrażam sobie teraz sflaczałego Arnolda bez koszuli jako Komando.

Ale ja nie mówię, że teraz. Mi chodzi o to, że dziwne jest to, że nikt nie pomyślał o drugiej części Komando. Teraz, to nikt się nie nadaje na komando.

karoman4

Komando 2 miało już powstać w latach 80 z Schwarzeneggerem ale Schwarzenegger nie chciał robić sequelów bo miał podobno złe doswiatczenia przy robieniu Conana Niszczyciela .Powiedział potem dość kontynuacji .Odrzucił także 2 cześć Predatora ,Pamieci Absolutnej i Prawdziwych Kłamstw .Tylko kontynuacja Terminatora go interesowała .Ale i tak długo się opierał ,bo zobaczie ile lat mineło od nakrecenia 1 cześci .? 7 lat .A bez Arnolda nie Komando .Wiec nie nakrecili .

bradock

Ale scenariusz ,role były gotowe i produkcja miała ruszyć ,wiec nie jest tak że nikt nie pomyślał .Oni już myśleli od tym jak zobaczyli wpływy w kasie ...

bradock

W sumie racja jest taka, że Komando bez Arniego to nie to samo. Schwarzenegger jest sercem i duszą tego filmu i racja, nie mozna psuć filmu bez niego.

karoman4

Jak chcesz Komando 2 ale w gorszej lub w innej wersji bo nie wiem jak to nazwać to obejrzyj sobie Marine z Johnem Cena z 2006 roku .Dla mnie fajny film i świetne kino akcji .

bradock

Ok dzieki Bradock, pewnie zobaczę ten film. Mówisz, że ciekawy ;-)

karoman4

Takie proste ,widowiskowe kino akcji w stylu Komando .

bradock

Geniusz i piękno tkwi w prostocie ;-)

Najbardziej mnie rozśmieszyła wiadomość, w której Seagal miał grać w 2005r. w roli Psa w filmie "Człowiek Pies" z Jetem Li..

AdamBayern01

gdzie to wyczytales?

damianho15

W ciekawostkach jest, dotyczących Człowieka Psa. Patrz na film z Jetem Li, rok 2005.

damianho15

O, tu jest!
Początkowo oferowano mu rolę Danny'ego w filmie "Człowiek pies". Ostatecznie angaż otrzymał Jeta Li.

AdamBayern01

nic tu niema,marna prowokacja.

damianho15

Kurvva człowieku, wejdź w ciekawostki Seagala, tam taka jest. Jak nie umiesz czytać to Twój problem!

AdamBayern01

no a mowiles ze w ciekawostkach czlowieka psa,zastanow sie.

damianho15

Gdybyś był osobą inteligentną, zajrzał byś w ciekawostki i te i te.

on mial pozadne filmy,seagal nie jest stworzony do czarnych charakterow.

użytkownik usunięty
damianho15

Porządne filmy? Co ty gadasz żaden jego nowy film nie jest porządny dlatego mówiłem że gdyby zagrał w Godzinach Szczytu to byłby to jego najlepszy film od lat. :)

Tak samo JCVD miał zagrać w Godzinach Szczytu 3 ale odmówił...

prof_mateusz27

On też? A jakby oboje przyjęli ofertę? O_o

karoman4

tak samo pomyślałem

prof_mateusz27

Może znowu jakieś spięcie między nimi byłoby ;-D

karoman4

możliwe

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Dzięki za info. ;)

to jest ciekawostka z GS3
"Zarówno Steven Seagal jak i Jean-Claude Van Damme otrzymali od Jackie Chan' a, propozycję zagrania w filmie ról czarnych charakterów. Obaj jednak odmówili udziału w projekcie. Finalnie po wielu przeróbkach scenariusza na główną negatywną postać wyrósł Kenji którego zagrał ostatecznie Hiroyuki Sanada."

Ps. Van Damme dostał też rolę Polańskiego trochę zmienioną, ale również odrzucił.

prof_mateusz27

Zgadzam się!