Jackie Chan zaproponował mu rolę czarnego charakteru w filmie "Godziny szczytu 3", ale ten ją odrzucił. Po wielu przeróbkach scenariusza na główną negatywną postać wyrósł Kenji, którą zagrał ostatecznie Hiroyuki Sanada.
W sumie szkoda że nie zagrał mogło być ciekawie i Steven nareszcie zagrał by w porządnym filmie. :(
Aha no tak, jest trzecia część. Sorry, ja dopiero ze szkoły wróciła i myślenie trochę szwankuje ;-p
Czwarta część jak najbardziej.
Też ma być? O_o Pierwsze słyszę. A Ty wiesz coś o Gliniarzu z Beverly Hills 4? To prawda, że nie będzie, czy zrobią z opóźnieniem? Miał być w 2014 roku, ale nic nie słychać i nic nie widać.
Chyba jednak gliniarza nie będzie jedynie jakiś serial ma powstać no szkoda.
No słyszałem plotki że są plany Zabójczej Broni ale ciężko z tym będzie.
Bo miała być czwarta część Gliniarza i miał tym razem zginąć ten Billy i Axel miał znaleźć winnych.
Zabójcza Broń 5. Gibson mógłby być, ale Glover? Może jako emerytowani gliniarze spotykający się po latach. O np filmowa córka Glovera zostanie porwana i na pomoc jej i jemu przyjdzie dzielny Martin Riggs, czyli Gibson. Czemu nie, mogłoby powstać.
Z Gloverem właśnie ciężko on się nie zgodzi zagrać ale bardzo bym chciał go chociaż w mniejszej roli.
Z tych komedii sensacyjnych jeszcze Bad Boys 3 ma powstać.
Ale ja nie mówię, że teraz. Mi chodzi o to, że dziwne jest to, że nikt nie pomyślał o drugiej części Komando. Teraz, to nikt się nie nadaje na komando.
Komando 2 miało już powstać w latach 80 z Schwarzeneggerem ale Schwarzenegger nie chciał robić sequelów bo miał podobno złe doswiatczenia przy robieniu Conana Niszczyciela .Powiedział potem dość kontynuacji .Odrzucił także 2 cześć Predatora ,Pamieci Absolutnej i Prawdziwych Kłamstw .Tylko kontynuacja Terminatora go interesowała .Ale i tak długo się opierał ,bo zobaczie ile lat mineło od nakrecenia 1 cześci .? 7 lat .A bez Arnolda nie Komando .Wiec nie nakrecili .
Ale scenariusz ,role były gotowe i produkcja miała ruszyć ,wiec nie jest tak że nikt nie pomyślał .Oni już myśleli od tym jak zobaczyli wpływy w kasie ...
W sumie racja jest taka, że Komando bez Arniego to nie to samo. Schwarzenegger jest sercem i duszą tego filmu i racja, nie mozna psuć filmu bez niego.
Jak chcesz Komando 2 ale w gorszej lub w innej wersji bo nie wiem jak to nazwać to obejrzyj sobie Marine z Johnem Cena z 2006 roku .Dla mnie fajny film i świetne kino akcji .
Najbardziej mnie rozśmieszyła wiadomość, w której Seagal miał grać w 2005r. w roli Psa w filmie "Człowiek Pies" z Jetem Li..
O, tu jest!
Początkowo oferowano mu rolę Danny'ego w filmie "Człowiek pies". Ostatecznie angaż otrzymał Jeta Li.
Kurvva człowieku, wejdź w ciekawostki Seagala, tam taka jest. Jak nie umiesz czytać to Twój problem!
Porządne filmy? Co ty gadasz żaden jego nowy film nie jest porządny dlatego mówiłem że gdyby zagrał w Godzinach Szczytu to byłby to jego najlepszy film od lat. :)
to jest ciekawostka z GS3
"Zarówno Steven Seagal jak i Jean-Claude Van Damme otrzymali od Jackie Chan' a, propozycję zagrania w filmie ról czarnych charakterów. Obaj jednak odmówili udziału w projekcie. Finalnie po wielu przeróbkach scenariusza na główną negatywną postać wyrósł Kenji którego zagrał ostatecznie Hiroyuki Sanada."
Ps. Van Damme dostał też rolę Polańskiego trochę zmienioną, ale również odrzucił.