Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 582 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

nie chce zeby steven zagral w niezniszczalnych,wie moze ktos?? bo wg mnie to skandal seagal to wielki mistrz sztuk walki szczegolnie akido no moze ostatnio ma filmy do kitu ale i tak ta rola mu sie nalezy ze wzgledu na filmy z lat 1988-2002.prosze o odpowiedz,bowiem nurtuje mnie to

użytkownik usunięty
damianho15

Seagal nie zagra dlatego bo producentem "Niezniszczalnych" jest avi lerner a jak wiadomo Steven się z nim pokłócił kiedy kręcili film i Steven od tamtego czasu powiedział że nie zagra w filmie gdzie producentem będzie właśnie lerner . Gdyby on nie był producentem filmu to na sto procent by się zgodził no ale cóż szkoda bo Steven to ikona kina akcji więc warto żeby zagrał , ale trudno wszystkiego mieć nie można

Nie koniecznie. Bo w filmie jest także Van Damme z którym Seagal też w zgodzie nie żyje.

użytkownik usunięty
frycek49

No ale w żadnym wywiadzie nie powiedział że nie chce z nim grać to już bardziej Van Damme powiedział że nie zgra jak będzie tam Steven no ale to już przesądzone Van Damme będzie " Niezniszczalny " i to mnie najbardziej cieszy . To nie jest wina Jean Clauda że Steven się kłóci ze wszystkimi . Steven sam się wkopał ze swoją karierą w bagno ale i tak go bardzo lubię i podziwiam ;D

No ale i tak raczej do przewidzenia to że Stallone i tak wybrałby Van Damme'a a nie Seagala.

użytkownik usunięty
frycek49

To akurat prawda bo Van Damme jeszcze jakieś fajne filmy kręcił ( JCVD , Aż do śmierci ) A Steven jest już za gruby żeby być w Nizniszczalnych

damianho15

Bo to zboczeniec. Molestował kogos tam i była afera.