Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

jest w post produkcji:
Gutshot Straight wg imdb

giovanni50

A pisza coś o jego wystepię w Niezniszczalnych 3 ?

bradock

nic

giovanni50

jest juz na filmwebie,ciekawe co tym razem.

użytkownik usunięty
damianho15

Ciekawe czy to kolejne gówno pokroju Najcięższego Wyroku. Gatunek: Thriller wow nareszcie Seagal bierze się za coś innego.

najwyzszy wyrok byl niezły wiec seagal w formie.

użytkownik usunięty
damianho15

Niezły to był Wybraniec śmierci, ale nie to coś gdzie Seagal ledwo się ruszał. :)

wybraniec smierci to akurat arcydzieło,ale ten tez nie nalezal do najgorszych.

użytkownik usunięty
damianho15

Arcydzieło tyś widział. ;D

użytkownik usunięty

gatunek: thriller hmm ciekawe

Wybraniec śmierci ani nie nieżły ani nie arcydzieło tylko znakomity lub świetny .

użytkownik usunięty
bradock

Jako film akcji to jest to dobry film ale jako sam film to żadne z tego arcydzieło czy wybitny film.

No wiadomo

Wiem że to trochę dziwne pytanie i śmieszne ale kto twoim zdaniem był najlepszy aktorsko i miał najlepsze filmy akcji z tych aktorów :
Jean Claude Van Damme
Steven Seagal
Dolph Lundgren
Chuck Norris
Oczywiście mówimy tylko o ich najlepszych latach czyli 80/90 .

bradock

Choć w sumie też można po 2000 roku ale głównie ich czas dominacji .

użytkownik usunięty
bradock

W sumie aktorsko to oni wszyscy są na jednym poziomie, plus dla Lundgrena za to że grywał także czarne charaktery i całkiem nieźle mu to szło (Rocky 4, US)

Każdy z tych aktorów ma dobre filmy akcji i te słabsze także ciężko jednoznacznie wskazać kto miał najlepsze.

W sumie masz racje ale szłyszałem też takie twierdzenia że np Van Damme jeśli chodzi o grę aktorską to bije na głowe np Norrisa .Ale chyba masz racje oni wszyscy są na takim samym poziomie .Sylwek i Arni trochę lepsi

użytkownik usunięty
bradock

No Van Damme się trochę wybił aktorsko co podobno potwierdził w filmie "JCVD". Ale by lepiej jego grę aktorską ocenić to niech lepiej zagra w czymś ambitniejszym, jakimś dramacie wtedy łatwiej będzie powiedzieć , bo w prostym kinie akcji wiadomo nie trzeba być aktorskim prymusem.

Aha .Bo ja właśnie myślałem że w takim prostym kinie akcji jak Niko ,Podwójne Uderzenie ,Mroczny Anioł czy Samotny Wilk McQuade też idzie dojść do wniosku który z tych twardzieli był najlepszy aktorsko ale masz chyba racje ,w prostym kinie akcji zagrać to nić wielkiego ,szczególnie że w latach 90 grywali też w filmach akcji wyłacznie sami mistrzowie sztuk walk np Oliver Gruner ,Jeff Speakman czy Cynitha Rothrock a ich filmy akcji też były świetne .

bradock

raczej nie sa oni tuzami aktorstwa,sylvek zreszta tez jedynie arnold dobrze wypada z tych najwiekszych.

To że piszę Thiller to nie znaczy że tak musi być .Jak na TVP2 leciał Zabójca z Chuckiem to w TeleTygodniu napisali że thiller a tak na prawdę to raczej była sensacja lub gansterski .

użytkownik usunięty
bradock

zapewne będzie sensacja bo seagal przecież nie gra w thillerach

użytkownik usunięty

Trochę szkoda bo przyda się odmiana, nie oszukujmy się do kina akcji się już nie nadaje.

użytkownik usunięty

ja w niego wierzę, po najwyższym wyroku jest nadzieja

użytkownik usunięty

Po Najwyższym Wyroku pokazał jak upadł nisko. Bez jaj w wieku 60 lat przy takiej wadze wiarygodnie w takim kinie nie wygląda.

użytkownik usunięty

ale dobrze walczył, nie było żadnych szybkich ujęć, nie widziałem dublera, i austin na +

niektorzy sa jeszcze starsi jak sylvek np,nisko nie upadł bo film jest całkiem przyzwoity i ss jak zawsze swietnie walczy.

bradock

zgadza sie,to bedzie pewnie film akcji.

damianho15

Klimatyczny avatar. ;-p

karoman4

no dzieki,musiałem zmienic.

damianho15

Ja też zmieniłam kilka dni temu, ale niedługo wracam do motywów z Die Hard 5.

użytkownik usunięty
karoman4

ciekawe jaki teraz wstawisz z Die Hard 5 :)

Ten co wcześniej miałam, a jak nie, to znajdę coś ciekawego w tym temacie - z resztą ja zawsze znajduję ciekawe avatary z Brunem. ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

premiera coraz bliżej ,a ja muszę jeszcze nadrobić 2 i 3 część ;)

Nie oglądałeś nigdy?

użytkownik usunięty
karoman4

no właśnie nie:)

użytkownik usunięty

Zamiast zachwycać się jakimś gniotem typu najwyższy wyrok zajmij się Szklaną Pułapką, a nie pożałujesz. :)

Ja wczoraj Patriota z nim oglądałam. Nie było źle, ale zawsze mogłoby być lepiej.

karoman4

patriota to nie sensacja takze z góry było wiadomo ze ten film nie wyjdzie ss.

damianho15

Ja ten film odebrałam jako przygodowo-obyczajowy z lekkim motywem sensacyjnym.

użytkownik usunięty

czy nie pożałuje to się jeszcze okaże

lol to obejrzyj 3 pierwsze czesci szklanej pułapki to klasyka juz.

użytkownik usunięty
damianho15

2 i 3 części tylko nie widziałem ale niedługo nadrobię

gniot to nie jest,film nie był zły,przystopuj.

użytkownik usunięty
damianho15

Dorośniesz to zrozumiesz.

hah juz dorosłem,przestan prawic.

Skąd ja to znam. Ja tez dużo filmów nie widziałam. ;-)