Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

1.od nico do szukajac sprawiedliwosci - swietne
2.od liberatora do wpół do smierci - niezłe
3.od bestii do maczety - gnioty (z wyjatkami jak sprawiedliwosc ulicy,prowokacja czy protektor.)
zgodzicie sie zemna?
wie moze ktos dlaczego steven tak przytył póżniej?

użytkownik usunięty
damianho15

maczeta nie jest gniotem

jest i to nie tylko dla mnie.

damianho15

ja sie zgadzam:P
many, minie wiele czasu zanim bedziesz w stanie obejrzec film i chlodno go ocenic nie patrzac, kto rezyserowal i kto gra.
rozdzielic efekty od muzyki i gry aktorskiej.

damianho15

I ja się zgadzam (prawie w 100% :-)
Przytył dlatego, że ludzie już tak mają. To znaczy, jeśli jesteś wysportowany, a po 50-tce przestaniesz ćwiczyć, Twoje mięśnie wiotczeją, a organizm przybiera w tkankę tłuszczową. Można to oczywiście odwrócić, ale jak się komuś nie chce...
Co do filmów, to niestety, ale jak aktor przechodzi z wysokobudżetowego, amerykańskiego kina do europejskiej niskobudżetowej taniochy (klasy B - filmy nie trafiają w ogóle do kin) to można się spodziewać, że słupki popularności tego aktora spadną jak kamień w wodę :-//

damianho15

Moim zdaniem warto znać wszystkie wczesne filmy Seagala, od Nico po Nieuchwytny. Najlepsze z nich to Szukając sprawiedliwości, Wygrać ze śmiercią i dwie części Liberatora. Ponadto można jeszcze oglądnąć Krytyczną decyzję i Maczetę, choć Seagal nie grał w nim głównych ról. Pozostałych jego filmów nie widziałem i jakoś nie mam ochoty zobaczyć. A co do tego że Steven przytył,. cóż czas nie stoi w miejscu. Wszyscy się wcześniej lub później zestarzejemy.

Heatseeker

zestarzec sie mozna ale nie jesc tak jak swinia.

damianho15

A skąd wiesz jak je świnia?

Heatseeker

bo widzialem.

damianho15

Od Nico do Nieuchwytnego są świetne ,pożniejsze są niezłe jak W Morzu Ognia ,Mroczna Dzielnica , Wpół do śmierci a reszta to gnioty z kilkoma wyjątkami

damianho15

To tak samo jak z jego kreacjami. Gra głównie:
a) Detektywów, agentów, wojskowych;
b) Byłych detektywów, byłych agentów, byłych wojskowych.
Scenariusz dla Stivena można napisać w 5 minut na kolanie w kiblu.