Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 574 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal
użytkownik usunięty
damianho15

Słabo, myślałem że bardziej się starał z odchudzaniem.

narazie nie kreci zadnego filmu takze poczekajmy.

damianho15

Właśnie nie mogłem znaleźć aktualnego zdięcia, dzięki damianho, Steven wygląda naprawdę ok, widać, że schudł, a to dobry znak nawet jesli nie będzie go w Ex.3 ale oby był :))

użytkownik usunięty
damianho15

Raczej już nie zagra w dobrym filmie, skończył się w 2001 roku, a przyczyną tego jest jego osłabiona forma do której już raczej nawet po terapii odchudzającej nie powróci.

użytkownik usunięty

Dokładnie tak człowieku.

użytkownik usunięty

nie przesadzaj z tym że skończył się w 2001 roku, ma kilka bardzo dobrych filmów "Tych późniejszych" więc normalnie go widze w ex3

Ja tak samo. Spokojnie mógłby w Ex3 wystąpić, tym bardziej, że schudł.

użytkownik usunięty
anonim7

chyba nie widzieliście fotosów z driven to kill, na tym zdj wyraźnie widać że schudł http://www.filmweb.pl/film/%C5%BB%C4%85dza+%C5%9Bmierci-2009-486823#picture-3

Ja widziałem, wygląda ok.

ale to bylo juz dawno.

użytkownik usunięty
damianho15

i co z tego? myślisz że znowu by przytył? nie sądze

no na tym co ja dałem najbardziej aktualnym widac postep takze tylko grac w ex.

użytkownik usunięty
damianho15

na tym aktualnym dobrze wygląda

użytkownik usunięty

Pewnie że się skończył w 2001 roku. Mroczna Dzielnica to ostatni porządny i całkiem zabawny film i przypuszczam, że ostatni nakręcony w Warner Bros. Kolejne filmy to albo parodia, albo filmy udające kino sensacyjne. Możliwe iż znajdą się jakieś zjadliwe produkcje, lecz nie przesadzajmy przecież to nic specjalnego takich jest pełno.

dla mnie po 2001 jest kilka swietnych pozycji wiec stev jest wielki.

użytkownik usunięty
damianho15

"dla mnie po 2001 jest kilka swietnych pozycji"

O chłopie świetnych.... Czy ty może odrobinę rozumiesz to słowo.

"stev jest wielki."

Nudzisz już kolejny raz. Ile to samo można pisać. To już trolling. Napisz tak jeszcze 1000000000 razy. :|

bo jest wiec nie pie***

użytkownik usunięty
damianho15

No chyba, że masz inną orientacje seksualną i tak się nim podniecasz dlatego stąd takie określenia "wielki". :)

niemam,ale jest wielkim mistrzem akido.

użytkownik usunięty
damianho15

Teraz jaśniej brzmi. :)

użytkownik usunięty

każdy ma prawo mieć swoje zdanie ;)

użytkownik usunięty

Oczywiście.

Dla mnie najdziwniejsze jest to że wogóle Steven utył ? Przecież on jest aktorem -sportowcem ,to powinien dbać regularnie o formę ,diete ,sportowcy nawet w zawansowanym wieku i na emeryturze to ćwiczą i biegają codzienie .Zobacie jak wygladał Jerzy Kulej albo jak obecnie Przemek Saleta czy inni sportowcy .Nie wiem czy to jakośc genetycznie utył ? Co innego taki szary zwykły człowiek który kończy zmeczony prace ,siada po obiedzie do telewizora z kuflem piwa i nic mu się nie chcę .Miesień piwny rośnie .Ale taki wyczynowiec jak Steven ?

bradock

bez przesady,sztuki walki których uzywa spokojnie moze wykonywac przy obecnej sylvetce nie to chuck lub jcvd którzy uzywaja półobrotów to wiadomo ze musza byc wmiare chudzi.

bradock

dzis ogladasz klasyk z ss liberator?

damianho15

Tak ale już wiele razy widziałem ten film i zaczyna mnie już nudzić .Dzisiaj obejrzę bo pasuje mi .

bradock

legenda stworzona przez jego PR-owców mówi, że próbowano go otruć, przeżył, ale cześć wątroby została bezpowrotnie zniszczona i dlatego jego ciało tak opuchło.

anonim7

wszystko możliwe

anonim7

hah baje.

anonim7

A może to skutki zadawania się z mafią? To by mogło wyjaśniać jego problemy z posturą.

karoman4

hah wymyslacie tu.

karoman4

Steven i jego życie to istna legenda z niezliczoną ilością tajemnic, więc wszystko możliwe, a tak w ogóle to czemu nie oglądacie Liberatora?? Jazda przed Tv i polsat odpalajcie ;d;d

anonim7

ja ogladam

damianho15

o to chodzi :)

anonim7

Oglądałam to nie dawno.

karoman4

no to dziś możesz sobie odpuścić :)