porcja nowych fot stevena i nie tylko,pochodza one chyba z tego nowego filmu jak dla mnie niezle wyglada
Na facebooku na stronie filmu "Force of Execution" też są foty z planu, i pierwszy raz widzę żeby Steven miał zarost :) Wygląda dobrze.
Mówisz o tych fotach:
http://www.expendablespremiere.com/uploads/4/2/6/4/4264382/2597933_orig.jpg
http://www.expendablespremiere.com/uploads/4/2/6/4/4264382/966471_orig.jpg
http://www.expendablespremiere.com/uploads/4/2/6/4/4264382/7391009_orig.jpg
Skoro na stronie expendablespremiere (oficjalna strona filmu) pokazali te fotki Seagala, to myślę, że poważnie biorą pod uwagę jego kandydaturę do obsady.
Albo prawdopodobnie jest już zaklepany do obsady Niezniszczalnych 3 ,tylko producenci trzymają to w tajemnicy ,bo chcą zebrać jak najwiekszą obsadę i wtedy ,,Zdetonować Bombę ,, a widocznie już teraz zaczynają wypływać jakieś nieoficjalne info ,plotki itp
Ja też podejrzewam, że to będzie wielka niespodzianka. Przecież cały czas toczy się batalia i szum o angaż Stefana w ten film. A ten wywiad, w którym mówił, że niby nie jest zainteresowany zagraniem w Ex3 mógł być pokazany dla picu, by wywołać jeszcze większy odzew wśród fanów. Zupełnie podobnie, jak było w przypadku, gdy Chuck powiedział, że Ex2 będzie miało pg13.
Bzdura gdyby był zaklepany to by powiedzieli, a nie milczą na niespodziankę to nie wygląda.
Ale zakładając, że Seagal jest tym, którego się najbardziej oczekuje w tym filmie myślę, że wolą pomilczeć i potrzymać fanów w niepewności. To raz. A po dwa - po co pokazywaliby jego fotki na stronie filmu?
Wszystko składa się w całość. ;-)
"Seagal jest tym, którego się najbardziej oczekuje w tym filmie myślę"
Tego nie wiem.
"że wolą pomilczeć i potrzymać fanów w niepewności"
Głupotą jest milczenie. Seagal sam mówił iż nie jest zainteresowany. Po co miałby kłamać nawet swoich fanów.
A chociaż serio tak mówił? Ja słyszałem że chciał by w EX 2 nie było przekleństw.
Przecież był wywiad, jak Chuck był w Polsce. Mówił, że Ex2 będzie miało pg 13.
A potem zdementowano jego słowa i oficjalnie potwierdzono R-kę.
,,Gdy był zaklepany to by powiedzieli a nie milczą ,na niespodziankę to nie wygląda ,, No właśnie nie wiadomo ,przed rozpoczeńciem zdjeć do 2 cześci dopiero 2 miesiące przed filmowaniem ujawnili ekipę .Dziwne że już teraz mówią o Jackie i że niby jest pewniakiem ,tak samo o Cage .
Bo sam Jackie powiedział co jest bardziej wiarygodne niż 3 zdjęcia które robią wiele szumu o nic. :)
Tak powiedział ze zagrał ale pod warunkiem że bedzie miał wiekszą znaczącą rolę ,co nie oznacza że twórcy mogą na to pójść ,przypominam że Van Damme też nie zgodził się na udział w 1 cześci bo stwierdził że rola nie jest zbyt ambitna .Skolei Chuck mówił że Niezniszczalni 2 bedą miały kategorię PG -13 bo on sobie tak zazyczył a tak nie było .Wiec różnie może być .Ale myślę raczej że Jackie zagra .
Ale bardziej jest prawdopodobne że zagra koleś który mówi że chce, niż ktoś kto zainteresowany nie jest.
Co do Van Damme to dziwi mnie swoim postępowaniem. Powiedział, że EX 1 dla niego jest mało ambitne. Ciekawe bo potem zgodził się na EX 2 i takie kwiatki jak US 4. Rzeczywiście ambitne kino. :)
I jeszcze mówił że zagra w Niezniszczalnych 2 pod warunkiem że nie bedzię Stevena Seagala .A teraz mówi że chce Stevena w Niezniszczalnych 3 .Dziwne to wszystko ....
Możliwe że tak jest .Ja ostatnio byłem na tej stronie i tam pisali że Jackie i Cage są bardzo prwdopodni ze zagrają w Niezniszczalnych 3 ,ale jeszcze nie jest to 100 procent potwierdzonę .Chociaż jak Jackie mówi że chcę zagrać to pewnie zagra i tak .Wiec czekamy na dalsze info .Przydał by się jeszcze Speakman ,Rothrock i Lamas .
" Speakman ,Rothrock i Lamas"
Tak Tobie powiem po co oni? Jakie oni mają dostać role? Moim zdaniem tylko czas innym by zajmowali, a skoro film jest krótki to wiesz.
Co do Cage to sam już nie wiem póki co sam Nicolas nic o tym nie mówi chyba że się mylę.
Jak by nie patrzeć to Speakman ,Rothrock i Lamas też byli gwiazdami kina akcji z ery VHS ,też mieli fajne i udane filmy .Na początku lat 90 byli znani i popularni głównie osiedlowym klinetom wypożyczalni kaset VHS .Ale nie tylko ,Czesto ich filmy nadawał Polsat i TV4 .A rola napewno by się znalazla ,coś w stylu Gary Danielsa czy Austina w 1 cześci .
Wątpię by chcieli brać te małe gwiazdeczki zwłaszcza kobitkę (chyba że do żeńskiej wersji EX). Już lepiej Dudikoffa brać jak chętny albo innych bardziej znanych.
Jackie Chan wyraził chęć zagrania. Powiedział, że chce mieć trochę więcej miejsca dla siebie w filmie. Myślę, że twórcy mogli się na to zgodzić, biorąc pod uwagę to, co Chan potrafi wywijać na ekranie tj. jakieś popisy kaskaderskie itp. Takie coś na pewno przyda się w Ex3, w końcu ma być akcja.
Speakmana i Rothrock - babkę z jajami, mogliby wziąć i wkręcić odpowiednio w czasie.
Rothrock to mogą brać do żeńskiej wersji Niezniszczalnych.:) Przypuszczam, że jednak w trójce pojawi się ponownie ta Chinka.
Niby tak ,ale dziwne jest to że dali jego zdjecia z nowego filmu na expendablepremiere -oficjalnej stronie filmu czyli wiedzą ze jeszcze Steven nie zrezygnował z tego projektu albo jest już zaklepany ,w innym razie by się nim nie zajmowali .Pamietam jak kompletowali obsadę do dwójki to na stronie IMB przy Van Dammie i Norrisie było napisane prawdopodobnie a potem to znikło ,wszystko się sprawdziło ,jakie były przewidywania .Zobaczymy jak bedzie tutaj .
No ja też ale mogą z miesiąca na miesiąc wypływać jakieś info ,przed ogłoszeniem oficjalnej obsady Niezniszczalnych 2 jeden z producentów tego filmu wygadał się w radiu ze Van Damme i Norris zagrają w Niezniszczalnych 2 .Ale potem tego nikt nie chciał potwierdzić ,dopiero Sylwek po miesiącu to potwierdził .Na pewno bedę jakieś sygnały ,ruchy które bedzie można odczytać kto bedzie grał .
A wiesz coś więcej o Cage bo na razie słychać sporo plotek. Czy sam zainteresowany coś wspominał? Swoją drogą słyszałem, że Nicolas to bankrut i pewnie dlatego gra w czym popadnie by zarobić to możliwe zgodzi się.
Najpierw pisali że niby jest pewniakiem ale potem zdementowali te plotki ,na expendablepremiere znalazłem taką informacje że jest on w kregu osób którzy prawdopodobnie zagrają ale na razie nie jest na 100 procent pewne czy wystopi ,tak samo Jackie .