posiadajacy swoj styl bycia,walki i filmy które wygladaja inaczej od wszystkich innych aktorów,robi je po swojemu i swietnie mu to wychodzi,fabuły proste i to jest w nich najlepsze,sceny walki perfekt,super dialogi i akcja,nic tylko podziwiac ,człowiek legenda,w kinie jest dla mnie najlepszy,ciezko mu cos zarzucic chyba tylko to ze trche potem przytył i zdarzyły mu sie pare słabszych pozycji ale to kazdemu sie zdarza wiec wybaczam.
Zapomniałeś jeszcze dodać że jestem w nim zakochany po uszy i planuje z nim ślub.
Coś ci nie pasuje gówniarzu? W realu też byłbyś taki cwany ? Od kiedy ku*** gimbaza ma tutaj wstęp ?
" i filmy które wygladaja inaczej od wszystkich innych aktorów"
Co mam przez to rozumieć?
",robi je po swojemu"
robi je?
",człowiek legenda"
Co takiego wielkiego dla ludzkości i świata uczynił?
"w kinie jest dla mnie najlepszy"
Rzeczywiście najlepszy aktor, reżyser, scenarzysta, producent świata, zdobywca największych nagród filmowych.
Masz jakieś wiarygodne zródło że zagra oprócz bługarskich tabloidów ? Nawet na filmweb dali temat : Plotka -Steven Seagal wreścię bedzie niezniszczalny ? A tego młodego chłopaka ze Zmierzchu od razu dali info ze stanie się oficjalnie Niezniszczalnym .Po za tym Kasia dała link z filmem na blogu u Exp 91 gdzie Sylwek mówi ze Mel ,Jackie ,Nicolas Cage ,Wesly zagrają oraz Arni i Bruce powrócą .O Stevenie ani nic nie pisnoł .Nie wiem ,poczekamy zobaczymy ale ja obstawiam że nie zagra .Ciekawe czy u buchmacherów można obstawiać czy zagra czy nie ?
Strasznie dziwna sprawa z tym Seagalem. Jeszcze tak skomplikowanej chyba nie mieliśmy :) Ja myślę że też nie zagra.
Dokładnie ,bardzo dziwna sprawa .Raz Sylwek pisał u siebie na tweterze ze zagra ,teraz ze nie zagra .Nie wiem .Mam nadzieje że jeśli Steven zagra to weżnie się w garść i pokaże się z dobrej strony jak np Lundgren w Exp 1,2