Steven Seagal

Steven Frederic Seagal

5,9
15 501 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Steven Seagal

koniec kropka.
jest bardziej zwinniejszy no i dłuzej cwiczył niz van damme

troche masz racji w rekach jest szybszyi a wnogach to vandamme ale co tu sie dziwic seagal to przedewszystkim aikido ale w karate tez ma czarny pas ana filmach tego stylu niestosuje a vandamme to kickboxing i karate, wiec zależy vandamme potrafi świetnie kopać , spół obrotu swietne kopnięcia z wyskokow, a seagal ,jest nie zastąpiony w rzutach dźwigniach włamaniu konczyn, oba panowie sa swietni wtym co robią ale to całkiem odmienne style walki

Seagal jest tłusty gdyby był profesjonalistą to utrzymywałby się w formie.

Tibn

płaczę i ubolewam nad twoją wypowiedzią... doprawdy, żal mi takich ludzi.

Steven jest świetny ;]

Tibn

Istotą walki jest sztuka poruszania się
Ale osoba o warunkach jakie posiada w obecnej chwili Seagal raczej nie ma możliwości poruszania się .

Tibn

Gadasz głupoty ja pamiętam jak chodziłem na aikido to tam chodził gościu dużo grubszy nisz Seagal i sobie świetnie radził, nie gorzej niż nie jeden dryblas otyłość nie jest żadną przeszkodą w uprawianiu wschodnich sztuk walki

frycek49

DOKŁADNIE!

To, że Seagal jest gruby to kwestia wieku i nic już z tym nie zrobi. Nijak ma się to jednak do możliwości stosowania rozmaitych technik sztuk walki.
Ale brak ruchu w jego filmach jest spowodowany tylko i wyłącznie JEGO LENISTWEM! Nie chce mu się i zamiast walczyć, pieprzy trzy po trzy przez całe swoje filmy. Problem w tym, że chyba nie zauważył, że jego fani oglądają jego filmy nie dlatego, że ma piękny głosik i zdziera go w każdej produkcji, tylko dlatego, że chcą obejrzeć "buziobicie".
Szkoda, że to do niego nie dociera, bo mógłby zagrać jeszcze w bardzo wielu dobrych filmach, a tak, sama chała.

Mr_Mangas

Ale nie jest tak źle Shadow Man , gra o życie ,czy sprawiedliwość ulicy nawet się udały moim zdaniem za dużo kręci filmów, po 5 na raz w ciągu roku

ale obaj są kiepskimi aktorami..................

Radloc

Twoja wypowiedź też jest kiepska!. Steven jest posiadaczem jednego z największych danów na świecie, jego obecny wygląd nie ma tu nic do rzeczy, trochę latek to on już ma,nie zapominajmy o tym. Aikido należy do "bardzo wykwintnego stylu samoobrony".Idea tej sztuki opiera się na "wykorzystaniu siły przeciwnika przeciwko niemu", w japonii tamtejsi mistrzowie to niemal starcy którzy jednym ruchem są w stanie załatwić niemal każdego!!!...
Co do tego czy jest lepszy od Van Damme'a to raczej trudno oceniać . Każdy z nich jest na swój sposób rewelacyjny i tyle...

malysmok1

Czemu uważasz że moja wypowiedz jest kiepska? Uważasz że S.Seagal jest świetnym aktorem? Chyba nawet nigdy nie miał nawet nominacji na jakiś festiwalach filmowych. (chodzi mi o aktorstwo nie umiejętności walki)

Radloc

A co mnie obchodzi że jakiś tam koleś na festiwalu dał mu złotą malinę ,może mu dać 100000000000000000000000000000 malin za każdy film, ja oglądam to co lubię czy to się komu podoba czy też nie

frycek49

Ja też oglądam to co lubię (jak większość) i co z tego?

Van Damme jest duuuuuzo lepszym aktorem. Seagal to ziutek z ulicy ktorych jest pelno, w dodatku sadysta.

hamann666

Van damme to niego to pestka :)
Chuck norris też :P

ScaTmaN

Tak jasssssssssne że tak:) Tylko że Norris ma 10 dan w Tang Soo Do. i 8 w Tae Kwon Do. i do tego jest sześciokrotnym mistrzem karate w wadze średniej ciekaw jestem czy wziąłeś to pod uwagę. Bo jeśli nie to porównaj do tego umiejętności Seagala w ogóle niema o czym mówić